Doresc tuturor membrilor acestui forum : Sarbatori fericite si un an nou plini de bucurii si impliniri !!!
La multi ani !!!
Anda,mami lui Stefan Alexandru 6 ani.
Sarbatori fericite tuturor!
alexia_07
Imi place sa descopar ce nu spun oamenii prin cuvinte
sunt la munca, singura in birou, "condamnata" sa tin locul la vreo 10 colegi ramasi liberi in aceasta zi. rememoram anul ce aproape a trecut si mi-am amintit cu drag de fetele ce au stiut sa ma ajute cu o vorba buna, cu un sfat sau pur si simplu sa ma asculte/citeasca ...
am intrat din nou aici pentru a ura din suflet atat fetelor care sufera in acest moment cat si celor care intra aici si le ajuta - tot ce imi doresc si mie:
LA MULTI ANI!!!
Va doresc din suflet ca incepand cu primul minut din anul nou sa lasati in urma tot ce a fost rau, toata durerea, toate lacrimile si sa incepeti o viata noua.
Va doresc din suflet ca anul ce va veni sa fie mai bun, sa aveti liniste sufleteasca, sa aveti pace, sa aveti bucurii, sa aveti fericire, sa aveti dragoste, sa fiti puternice, increzatoare in fortele voastre, in farmecul vostru si, nu in ultimul rand, va doresc multa sanatate !!!
SARBATORI FERICITE si un LA MULTI ANI! pentru mamicile de pe acest site, multa sanatate, fericire, bucurii sa va aduca copilasii si poate anul 2011 o sa fie mult mai bun ca 2010.