Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(12)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Anna,din pacate trebuie sa ma intorc,desi tare mi-ar place sa raman,am venit numai de sarbatori aici.

18+

My baby

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

salutare burtici si sper ca ati intrat cu bine in noul an.
prettysunshine, imi pare rau ca nu te-ai simtit prea bine si insanatosire grabnicadar ma bucur ca rezultatul la mnio e unul bun si ca bebe e sanatos
eu am petrecut seara dintre ani singurica acasa, de fapt cu bebelina, ca tati a fost la munca, iar eu am petrecut cu o raceala si o tuse de toata frumudetea care de vreo 5 zile nu mai vrea sa imi treaca. asa ca am preferat sa raman acasa, ca nu aveam starea necesara sa vad pe nimeni. azi mi-e un pic mai bine, dar nu extraordinar. dar nu ma las, ma fac eu bine
ce special e faptul ca tunci cand astepti un copil, renunti la tine si tot ce iti doresti este ca bebelul tau sa fie sanatos. e ceva magic si de-abia astept sa devin mamica
va pup pe toate si sa ne dea Dumnezeu nasteri usoare si bebelusi sanatosi

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns STEFYY spune:

LA MULTI ANI 2O11 PENTRU TOATE MAMICILE SI VIITOARE MAMICI MULTA SANATATE,FERICIRE,BEBEI SANATOSI,SARCINA USOARA SI AJUNGEREA LA TERMEN CU BINE

+20
mami Stefanut(1 an si 4 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniadinu spune:

La multi ani fetelor,

Va doresc multa sanatate,copii sanatosi si sarcina la termen.
Voi o sa ramaneti fetele mele de suflet si din cand in cand voi mai intra sa vad cum sunteti,sa ma bucur alaturi de voi de bebicii din burtica.Rog pe cine se pricepe sa ma scoata de pe prima pagina de la gravidute.

Va pup si va doresc sarcina usoara in continuare.

Mami de ingeras plecat mult prea devreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Buna dimineata burtici!

Hai, trezireaaaa.... azi incepem, din nou, lucrul

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Cand mai ai doua zile de concediu...stii cat e de bine?
Anna...sa ai spor si nu prea mult de lucru azi

20+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Valentina, mie-mi spui...
Pe mine m-a dat peste vcap noaptea de revelion (din punctul de vedere al somnului) si azi-noapte am adormit dupa 2 jumate. Iar la 7 eram in picioare
Asa ca - azi am o greata teribila dar facem noi fata cumva.
E o liniste infioratoare la serviciu si asa nu-mi place... Action, please!!!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_jo spune:

O pentru fetele matinale!
Dragele mele va urez La Multi Ani si sper ca anul 2011 sa ne aduca noroc sa aducem pe lume puisorii sanatosi si la termen.Si eu ma cam resimt dupa petrecerea de Revelion cu toate ca la 2 eram deja la orizontala.Maine implinim si noi 18 saptamani, dar de nerabdare am schimbat semnatura de azi .
Stefania...iti doresc multa putere sa treci peste acest 'eveniment' si sa dea Dumnezeu ca in scurt timp sa auzim vesti bune din partea ta
Va pupicesc!!!

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya83 spune:

Buna burticute! La multi ani si sa dea Dumnezeu sa avem un an plin de bucurii ,sa ducem la bun sfarsit sarcina si sa ne vedem puiutii sanatosi!! Am si eu o nedumerire...ori sunt chioara ori nu vad nu ma vad in listuta de burtici..daca s-a facut vreo greseala va mai dau o data datele mele: um 24 august, dpn 13 iunie (dupa ultimul eco) si 31 mai dupa um; se pare ca vom avea un baietel .

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenya83

Buna burticute! La multi ani si sa dea Dumnezeu sa avem un an plin de bucurii ,sa ducem la bun sfarsit sarcina si sa ne vedem puiutii sanatosi!! Am si eu o nedumerire...ori sunt chioara ori nu vad nu ma vad in listuta de burtici..daca s-a facut vreo greseala va mai dau o data datele mele: um 24 august, dpn 13 iunie (dupa ultimul eco) si 31 mai dupa um; se pare ca vom avea un baietel .

Rezolvat. Te-am trecut cu data nasterii dupa ultimul eco, daca se schimba ceva, doar spui si schimbam. Se pare ca bebe vrea sa stea mai mult la caldurica asa ca... sa-i facem placerea.

18+

Mergi la inceput