Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(12)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_jo spune:

Fetele voi aveti adresa de facebook?...ar fi super sa ne cunoastem si fizic.Ce ziceti...nu ar fi interesant?

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Buna fetele si la burtici!

Cele 126 de zile sunt zile lucratoare (fara sambata si duminica)?

Miris, felicitari pentru rezultatul de la amnioChiar te asteptam cu vestile bune. Eu inca mai astept pentru cariotip, ieri nu era gata.

Toate burticile sunt bine, sper!
Bafta la lucru - daca l-ati inceput

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Ramo, o idee buna zic eu asta cu facebook. Eu am si cu drag vreau sa va am prietene, dar..cum facem?

Anna, eu stiu ca acele 126 de zile sunt calendaristice, dar nu sunt 100% convinsa. Poate alte fete stiu mai bine

In alta ordine de idei, spuneti-mi si mie...va dor sfarcurile? Eu de vreo doua zile le simt foarte dureroase, ma gandesc ca la cat de tare ma dor acum, daca vor continua asa, nu stiu act am sa il pot alapta pe Nasturel

21+

my baby

MTHFR C677T heterozigot, 3 sarcini oprite din evolutie la 5s, 6s si 7s

Mergi la inceput

Referitor la facebook, putem sa ne dam numele de FB prin mesaj privat.
(Sa nu ne trezim cu cine stie cine ca vrea sa ne devina prieten, doar pentru ca ne citeste odiseea )
Ce ziceti?

18+

Mergi la inceput

Da..asa ar fi cel mai bine, sa trimitem in PM...Eu o sa incep...abia astept sa va vad...

18+

Mergi la inceput

Deocamdata am trimis doar Valentinei si Anei. Cine mai vrea sa ne cuunoastem prin facebook sa ridice mana...am putea sa ne facem pana si acolo un grup al nostru

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

cu siguranta zilele acestea sunt calendaristice, nu lucratoare, desi mie imi convenea invers .
asta inseamna ca raman 84 zile pt prenatal. iar daca nasc mai devreme, se calculeaza, diferenta, la postnatal, nu?

Mamica de baiat mare si strumpfita Iris-Alexandra de 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

a, inca o intrebare. pot sa fragmentez prenatalul? adica sa imi iau si acum din el? si sa mai vin... iar sa mai stau acasa, iar sa mai vin la servici... dar sa fie din "contul" zilelor de prenatal.

Mamica de baiat mare si strumpfita Iris-Alexandra de 19+

Mergi la inceput

Miris, din nefericire nu cred ca se poate lua fragmentat.
Dar poti sa-ti iei concedii medicale, pe langa concediul de odihna.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxib spune:

Miris, ce haioasa esti! Sa-ti iei prenatal fragmentat nu se poate, dar ar fi fost asa bine.... Si cele 126 de zile sunt calendaristice.
Valentina, pe mine nu m-au durut niciodata sfarcurile si nici sanii, la nici o sarcina. Dar nu gandi asa negativ, poate nu o sa ai nici o problema cu alaptarea. Poate o fi de la sutien. Ai incercat sa porti bustiere?

roxi, mami de Luca 25.08.08 si 23+

Mergi la inceput