Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(12)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns STEFYY spune:

Citat:
citat din mesajul lui foxxy_red

Hey fetelor,

La multi ani pt noul an, sa fiti sanatoase, vesele si voioase , si sa aveti bebei sanatosi, veseli, voiosi

Martea viitoare am si eu eco din nou, din fericire am scapat cu bine de dublu-test, asa ca nu mai fac TT-ul.
Ma inscriu si eu la sectiunea garvidutze oldies, in martie implinesc 34 de ani.

15 saptamani dupa CM, 16 saptamani dupa eco , se pare ca este

MULTI INAINTE

+22
mami Stefanut(1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Vedeti? Ce va spuneam eu? Numai adolescente pe la noi prin odisee

18+

Mergi la inceput

asa se pare,noi sa fim sanatoase

+22

Mergi la inceput

foxyy sa-ti traiasca baietelul si sa ajungeti cu bine la termen

+22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns foxxy_red spune:

Multumesc pt urari !

Joia aceasta implinim 17 saptamani sarcina si....aprox 5.5 kg depuse strategic. . Asta nu bine, dar papa sarmale + cozonac a fo' bineeee

15 saptamani dupa CM, 16 saptamani dupa eco , se pare ca este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luiza77 spune:

Buna ziua fetelor si LA multi ani!, si noul an sa fie mai bun si sa fim sanatoase si sa avem parte de sarcini usoare si bebei sanatosi .
Si eu sunt "adolescenta" an 33 de ani si 2 luni, dar sa stiti ca ma simt foarte bine in pielea mea.....eu pe 10 mi-am facut programare la medic, TT mi-a iesit bine, acum astept sa il vad pe bebe cat a mai crescut, sa imi spuna doctorul cand ma duc sa fac ecografia morfofetala si sa imi dea sa fac analizele pentru trim II de sarcina.
Eu sunt bine, am sarbatorit frumos de revelion cu inca 4 familii, ci copii, cu de toate, a fost frumos.
Va pupacesc pe toate.

17+ cu Matei

Mergi la inceput

Eu la prima sarcina am pus 21 de kg din care am dat jos 18,deja mai am din urma

+22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_hubby spune:

salutare burtici!
ma bucur fetelor ca ati petrecut frumos si ca bebeii vostri sunt bine sanatosi. eu am pus numai 1 kg de cand am ramas insarcinata. adevarul e ca cu greturile nu prea am putut manca, asa ca...doctorul mi-a zis sa nu imi fac griji si ca o sa pun mai incolo. si burtica e mica, dar avem o fetita miscacioasa. seara cand ma bag in pat parca joaca fotbaltati o numeste redbull
referitor la varsta, eu am 29 de anisori, dar nu ma simt de 29, asa ca sper sa arat ca o mamica tanara cred ca nu conteaza varsta, conteaza cat de apropiat esti de bebele tau si sa il inconjori cu iubire si intelegere. si sa incerci sa fii cea mai buna mama posibila.
imbratisez burticile

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inna_33 spune:

La multi ani, fetelor! Sa ne dea DD bebei sanatosi si cuminti!

Draga Roxi si eu am "probleme" ca tine legate de faza cu epilatul! Chiar saptamana trecuta am fost din nou (eu ma epilez la 3 saptamani, acum cu sarcina), dar cred ca a fost ultima data. Ma dor porii destul de tare, parca nu-si mai revin la fel de repede ca inainte. O sa ajung prietena lamei...desi nu-mi place deloc! Si daca nu reusesc singura o sa chem un prieten!Sotzu'!.

Am si eu o intrebare: de vreo saptamana ma doare in zona "muntelui lui Venus", iar daca ma ridic brusc de pe scaun sau din pat, ma fulgera o durere... Ce poate fi?

Am inceput sa ma misc mai greu, nu mai sunt sprintena ca o caprioara!

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Inna, durerea respectiva este normala (daca, Doamne fereste, nu mai exista alte afectiuni). Se pregateste organismul pentru nastere, au loc modificari astfel incat bb sa se simta bine.

La mine e cam jale din punctul asta de vedere. Am si voi avea o sarcina dureroasa, pt ca uterul nu vrea de niciun fel sa se relaxeze. Nu-ti spun ca noaptea il trezesc pe tatic sa ma intoarca de pe o parte pe alta, atat de puternice sunt durerile

18+

Mergi la inceput