Bujori si panselute de Mai - Iunie 2011(12)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxib spune:

LA MULTI ANI!
Sa dea Domnu' un an cat mai bun, cu mamici si viitoare mamici sanatoase si cu bebei sanatosi si mancaciosi.
Ma scuzati ca n-am mai scris, dar am fost in concediu de pe 22 decembrie si acasa nu vrem inca calculator din pricina de devorator Luca. Ne e de-ajuns TV-ul ca sta numai pe desene, am zis ca mai asteptam vreo 2 ani pana la calculator.
Ultimele noutati: am fost pe 21 decembrie la Iasi la morfofetala (la 21 de saptamani si 1 zi), bebe e bine, are 500 gr, cam toate masuratorile se incadreaza la limita superioara pt varsta lui gestationala. Singura problema a gasit-o la rinichi, la bazinete (2 orificii in care se strange urina bebeului) care sunt cam maricele si din cauza asta ne-a mai chemat la inca un eco pe 25 ianuarie. Am vorbit apoi cu doctorita care mi-a zis ca a mai intalnit cazuri de genul asta si nu e de speriat. Iar pe de alta parte, tot ea mi-a zis ca doctorul asta, Iliev il cheama, e cam panicos din fire si de aia mai exagereaza. Parerea mea e ca te cheama sa te mai jumuleasca de niste bani. Unde mai pui ca mi-a facut numai eco 2D, n-am vazut nici fata lui bebe, nu mi-a dat sa-i ascult nici inimioara, iar la poze mi-a dat numai masuratori din care nu intelegeam nimic. Daca nu stiam cum trebuia sa arate mai ziceam, dar stiu de la Luca ca la morfofetala Dr. Iosub mi-a dat si film, si poze, si am ascultat inimioara o gramada.
Sunt cam suparata din pricina asta, bine insa ca e bebe bine, dar pe 25 o sa-l iau la intrebari. Eu sunt mai nebuna din fire si imi place corectitudinea. Daca mi-a zis sa-mi aduc stick, pai sa-mi puna niste poze ca lumea...
Referitor la analizele de trim. II, mie nu mi-a dat nimic sa fac. Mi-a zis doctorita ca pe 25 ianuarie, cand vin cu noile masuratori la eco, o sa-mi mai ia o lama sa vedem cum mai stau cu candida. Scurgeri nu mai am, nimic. Poate o fi disparut... Cine stie!
Spre rusinea mea, eu am luat 11 kg pana acum, deci voi fetelor stati bine. Eu sunt campioana la 23 de saptamani implinite azi. O sa-mi schimb si semnatura!
Si referitor la miscarile lui bebe, si eu tot jos il simt si stiu ca pe Luca il simteam si-n coaste. O sa intreb doctorul pe 25.
Va pup si sanatate multa tuturor burticilor si bebeilor locatari!

roxi, mami de Luca 25.08.08 si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxib spune:

A, am uitat sa va intreb ceva. Mi-e cam rusine dar asta e: voi cand va duceti la control va epilati total? Eu la prima sarcina, in Bucuresti aveam o cosmeticiana super la care mergeam lunar si ma epila cum mama m-a facut, dar aici nu am la cine sa ma duc, asa ca ma fac cu lama. Dar acum nu mai vad nimic, iar cu oglinda nu ma descurc deloc. Cred ca cel mai jena mie de momentul asta; sa nu ma prinda nasterea nearanjata acolo.
Pupici!

roxi, mami de Luca 25.08.08 si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns STEFYY spune:

buna roxi,eu singura ma epilez si asa am facut si la prima sarcina si a fost bine

+20
mami Stefanut(1 an si 4 luni)

Mergi la inceput

Stefania un an nou plin de bucurii si fericire,te mai asteptam sa ne mai scrii

+22
mami Stefanut(1 an si 5 luni)

Mergi la inceput

maine implinim 22 de saptamani dar ne-am grabit sa schimbam,ramasesem si asa in urma cu o saptamana si fiul meu Stefanut pe 5 face 1 an si 5 luni dar am schimbat si pentru el,eu implinesc pe 8 luna asta 33 de ani,sunt batrana

+22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_i spune:

Citat:
citat din mesajul lui STEFYY

maine implinim 22 de saptamani dar ne-am grabit sa schimbam,ramasesem si asa in urma cu o saptamana si fiul meu Stefanut pe 5 face 1 an si 5 luni dar am schimbat si pentru el,eu implinesc pe 8 luna asta 33 de ani,sunt batrana

Aoleu!
Si eu care ziceam ca abia acum suntem tinere, pana la 33 de ani am fost adolescente.
Eu ma uit la furtuna de hormoni de la sarcina si la cosurile care apar ici-colo, si ma gandesc ca sunt la pubertate

18+

Mergi la inceput

AR FI BINE SA MAI FIM ADOLESCENTE DAR TIMPUL TRECE

+22

Mergi la inceput

DAR NU MA SIMT BATRANA,CEL PUTIN LA IN GANDIRE SI COMPORTAMENT SI PROBABIL CA SI LA FIZIC(BINE NU ACUM CU BURTICA)

+22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns foxxy_red spune:

Hey fetelor,

La multi ani pt noul an, sa fiti sanatoase, vesele si voioase , si sa aveti bebei sanatosi, veseli, voiosi

Martea viitoare am si eu eco din nou, din fericire am scapat cu bine de dublu-test, asa ca nu mai fac TT-ul.
Ma inscriu si eu la sectiunea garvidutze oldies, in martie implinesc 34 de ani.

15 saptamani dupa CM, 16 saptamani dupa eco , se pare ca este

Mergi la inceput

TARE SUNT CURIOASA CATE KG MAI AM DUPA SARBATORI,EU NU MA VAD ASA DE MARE DAR CINE STIE,BURTICA E MARISOARA,BEBE SE MISCA DIN CE IN CE MAI DES AM AVUT VREO 2 ZILE DE GRETA,DEABIA ASTEPT SA VAD CE ESTE CU TOATE CA SPUNEA CA NU SUNT ASA CURIOASA DAR..........

+22

Mergi la inceput