Ian-feb2011 -HAI IOANA, CIUDATICA, PETRO!(151)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Anca nici la tine nu da nici un semn????
si babele zic k fetitele sunt mai grabite. dar se pare k nu e asa deloc

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

Ultimele 7 zile cu burtica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Nici la mine nu da nici un semn, Ralu...
Azi e ultima zi cand e doctorita mea, de maine pana pe 29 sunt pe mana altcuiva - sa vedem cand s-o hotari totusi sa iasa! Eu eram aproape sigura ca de Craciun o am sub brad cu funda rosie Dar uite ca ea are alte planuri.

Anca in saptamana 39 cu Diana Maria
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Ache;da ma iei si p Mine p plaja
ca-mi trece si raceala
nu ma doare gatul acum.. imi lacrimeaza ochii,stura nasul si curge apa di ea
..am baut 3 kile de ceai..

efect are ..merg la pisu din 2 in 2 min

Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Si despre toate lucrurile alea pe care cica nu ai voie sa le faci in timpul sarcinii, ca s-ar putea sa dea contractii si doamne fereste nastere prematura... Hmmm... Parerea mea e ca daca e totul ok si nu sunt lucrurile pregatite pentru nastere, atunci poti sa te dai peste cap, ca nu se intampla nimic.

Am facut , m-am plimbat o gramada, am fost la cumparaturi, m-am dus la gimnastica, am facut curatenie, m-am intins sa impodobesc bradul, am baut vestitul ceai de zmeur, mi-am mangaiat burtica pana m-au durut mainile (asta, recunosc ca abia asteptam sa pot sa o fac linistita , toata sarcina am simtit nevoia sa mangai burtica si mereu imi aminteam ca nu e bine si ma abtineam - proasta de mine), am tras de sani si i-am masat in fiecare seara... Si nu s-a intamplat absolut nimic!!!

Nici macar cine stie ce contractii nu am... 2-3 pe zi si alea anemice... Asa ca, mai asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Te iau cu draga inima .
Mama ei de raceala! Nu-s sadica , dar pt. nas poti trage apa sarata, tare asa, de cate ori poti ...buna si aia de mare.
Eu recunosc ca n-am inima sa fac asta.

Adam (22 mai 2008) si 37+ Noah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Anca vad ca fetitei tale ii place in piscina ei la caldura. I se pare ca e cam frig afara si nu vrea sa iasa.

Laura

37+ cu AMR 20 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui blue_night

Si despre toate lucrurile alea pe care cica nu ai voie sa le faci in timpul sarcinii, ca s-ar putea sa dea contractii si doamne fereste nastere prematura... Hmmm... Parerea mea e ca daca e totul ok si nu sunt lucrurile pregatite pentru nastere, atunci poti sa te dai peste cap, ca nu se intampla nimic.

Am facut , m-am plimbat o gramada, am fost la cumparaturi, m-am dus la gimnastica, am facut curatenie, m-am intins sa impodobesc bradul, am baut vestitul ceai de zmeur, mi-am mangaiat burtica pana m-au durut mainile (asta, recunosc ca abia asteptam sa pot sa o fac linistita , toata sarcina am simtit nevoia sa mangai burtica si mereu imi aminteam ca nu e bine si ma abtineam - proasta de mine), am tras de sani si i-am masat in fiecare seara... Si nu s-a intamplat absolut nimic!!!

Nici macar cine stie ce contractii nu am... 2-3 pe zi si alea anemice... Asa ca, mai asteptam!

parca zici de mine
si eu am incercat toate nebuniile si nimic.
si cand ii auzi p toti in juru meu: ai grija, nu face, nu aia, ca poate te ia nascutu ..imi vine sa ii bat.
dc nu iti e sa nasti, nu nasti, orice ai face,
dc e sa nasti, poti sa stai cu picioarele de tavan k tot vine bb.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

Ultimele 7 zile cu burtica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Anca, se pare ca doar cand vrea vine. Trebuie doar sa asteptam Imi inchipui nerabdarea.

Roxx ce inspectoare esti! Sa nu cumva sa fi uitat vreun coltisor oamenii! Zic eu zic dar si eu ma cam uit si mi=e ciuda ca nu am atata forta si rezistenta sa le fac singura.

Ziki ce tare e flavia ta! Si eu am fost singura azi la curatenie.
Ache, plaja...am si uitat cum e! Chit ca anul asta ne-am rasfatat la mare
Tunde si zici ca doar tu ai carat prin magazin?

35 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Laura, asa am zis si eu... Tocmai de-aia speram de dimineata ca poate azi ii place - e asa cald, soare si frumos afara! Nu mai prinde ea asa zi frumoasa iarna asta!

Dar nu reusesc sa o pacalesc, se pare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Buna ziua fetele. vad ca sunteti cu moralul sus aproape toate si asta e super!!
Ciudatica - pt maine, curaj!!
Tunde draga, faina masina sa va duca sanatosi. sa te lase raceala. da si cu usturoi stii ca-i bun.
Ache - din ce am mai auzit, diareea e tot un semn de nastere, asa ca ...cine stie ce-o sa faci tu maine in loc de plaja. Acum nu mai e asa de ger, doar ninge!
Mirelus - iti vin motaneii!!scoatem moatele pe sambata,da?
Dangabriela-la testul de glucoza ia la tine o jumatate de lamaie si stoarce-o in pahar. e ca o limonada buna,merge.
Blue-night - ia-o usor ca mai sunt vreo 2 zile, poate te asculta Mosu'
Missexy- lasa-l incolo, nu-ti mai fa inima rea ca agiti bebelu.
Si noi ne-am apucat de gatit dupa o expeditie prin nameti pana la magazin. Va pup, bafta

38 KRISTIAN
AMR ? pana la sosirea vikingului

Mergi la inceput