Ian-feb2011 -HAI IOANA, CIUDATICA, PETRO!(151)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Bebelu;se apropie capitolul 153!!!!!!!stii cand am citit la odiseea ursuletzi nasteau fetele una dupa alta.! !.si ti-am zis ca si la noi o sa fie aglomeratia in toi la cap asta./.si iaca..tic-tac.tic-tac.ajungem acolo..o zi?doua?

ACHE SUNT -3,5 AFRA SI CEATAA

Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

fetelor care sunteti la capitolul curatenie,
mi-am adus aminte de o faza. acum doi ani, cand avea flavia 2 ani jumate, i-a adus taica-miu o rata din material moale, cu mecanism, care se invartea de bezmetica prin casa si canta "santa is coming to town", iar - aici e buba- din cand in cand se oprea si spunea "mewyy chwiistmaas" dar atat de fonfanita, ca numai daca stiai ce vrea de la tine pricepeai.
si bietul copil sta ce sta si deodata asa, indoielnic zice "auziti ce zice rata aia: "ia o carpa, ia o carpa!"...

asa ca "ia-o-carpa everyone!", ca eu asta fac si mi-e urat de una singura
am vrut doar sa va impartasesc, ca mi-am adus aminte si radeam de nebuna prin casa.
(nu, tot nu am baut )

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 31s
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ziki

fetelor care sunteti la capitolul curatenie,
mi-am adus aminte de o faza. acum doi ani, cand avea flavia 2 ani jumate, i-a adus taica-miu o rata din material moale, cu mecanism, care se invartea de bezmetica prin casa si canta "santa is coming to town", iar - aici e buba- din cand in cand se oprea si spunea "mewyy chwiistmaas" dar atat de fonfanita, ca numai daca stiai ce vrea de la tine pricepeai.
si bietul copil sta ce sta si deodata asa, indoielnic zice "auziti ce zice rata aia: "ia o carpa, ia o carpa!"...

asa ca "ia-o-carpa everyone!", ca eu asta fac si mi-e urat de una singura
am vrut doar sa va impartasesc, ca mi-am adus aminte si radeam de nebuna prin casa.
(nu, tot nu am baut )

felix

esti sigura k nu ai incurcat sticla cu apa cu aia de alcool???

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

Ultimele 7 zile cu burtica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui florintunde

Bebelu;se apropie capitolul 153!!!!!!!stii cand am citit la odiseea ursuletzi nasteau fetele una dupa alta.! !.si ti-am zis ca si la noi o sa fie aglomeratia in toi la cap asta./.si iaca..tic-tac.tic-tac.ajungem acolo..o zi?doua?

ACHE SUNT -3,5 AFRA SI CEATAA

Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

asa e Tunde...mai avem un pic si ajungem la cap minune

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

Ultimele 7 zile cu burtica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

sigur-sigur, e de la sarcina + craciun + neuronu saracacios din dotare

ati vazut ca si melanies a patit ce am patit si eu asa ca... am spatele acoperit

felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Fetelor iar va stresez cu problema mea.
Am vb cu dr, mi-a zis sa fac testul de toleranta la glucoza. Care ati mai facut e naspa rau?? e posibil sa-mi vina un pic rau, dupa? ca nu am cu cine sa merg, voi fi singura.
Eu as mai face totusi o data glucoza normala, pt ca azi am fost aici la o clinica lg mine, mi-au dat rezultatul pe loc, si ziceau ca 87 e o val f buna, la ei minimul fiind 80. Eu pana acum le-am facut la Medlife, poate au reactivi diferiti si de aici cresterea rezultata!!

FVL heterozigot, 34 de saptamani Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Prezent!
Tot 2 in 1...

Dan Gabriela, eu am facut testul de toleranta la glucoza. Cum ti-au povestit si fetele, ti se ia o glicemie, bei o cana mare de glucoza si apoi iti mai ia iar glicemia la o ora dupa si apoi la doua ore.

Nu e obligatoriu sa-ti fie rau, dar s-ar putea (eu am ametit si am avut senzatie de voma la un moment dat, dar a trecut repede). Daca totusi se intampla incearca din toate puterile sa nu versi, ca nu mai e valabil testul si tb sa-l mai faci o data in alta dimineata.

Dar nu-ti face griji, ca e cineva pe acolo, in caz ca ti-e rau - nu e nevoie sa iei pe cineva sa stea cu tine (si eu tot singura am fost).

Asa ca nu te speria, e doar un test, tinem pumnii sa iasa bine.

Anca in saptamana 39 cu Diana Maria
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

BabyCry, nu-i bai de nu iei tu in greutate, bb creste oricum. Eu zic ca e semn bun ca ti greutatea sub control.

Lorich, spre rusinea mmea eu abia acum am citi povestea nasterii Robertelului. Ai un stil delicios de a povesti ,am ras si am si lacrimat de emotie.

Mica_daria, imi pare rau dar sefii tai sunt niste porci. Pt. ce se poarta asa? Ca esti gravi si intri in prenatal?
Mda, de parca aparitia copiilor in viata unui cuplu tanar e ceva asa, anormal. Tradare catre firma!
Ca mi-am adus aminte, a fosta firma de unde m-au dat afara , au concediat luna asta inca 15. Cadou de sarbatori.

misssexy, felicitari pt. bb grasanel si da-l incolo de LCD, nu se merita nervii acum. Hormonii sunt de vin :).

Tunde, daca rezisti, cel mai eficient medicament e o gargara cu apa sarata. Daca nu te tine stomacul, pune pe o periuta de dinti sare amestecta cu bicarbonat, feaca dintii si gingiilee pana te obisnuiesti cu gustul, apoi apa de clatire si gargara. sa treaaca repede.

Cu vergeturile hm, nasol. De data asta am scapat, pana acum. Dar am mostenire de la sarcina precedenta, aparute cu o sapt. inainte sa nasc. Daca nu-s adanci aproape ca trec de tot, cand se duce roseata. Dar alea mai adanci doar se atenueaza un pic. Eu am asa vreo 3 deasupra buricului. Cremele ajuta putin, dar mai important e materialul genetic.

Irinuka, cat ii de frumos bb Patrik ! Si ce ferciti si frumosi sunteti impreuna!

Ziki brrr, nasoala experienta!

Andriii, la mine cel mai nashpa "compliment" a fost cand mi-a zis o colega, la 3 luni dupa nastere, cand eu tot slabeam, ca m-am ingrasat. Nu cumva-s gravi iar? Iar unei alte colege
care nascuse de curand si chiar arata ff bine i-a spus sa-si scoata camasa din pantaloni sa-si acopere consola (burta)...asta asa, in gura mare, sa auda toti. Unii sunt tre complexati si veninosi .

danagabriela eu am facut glicemia acum 2 zile. Mi-a luat sange pe nemancate si apoi trebuia sa mananc si sa donez iar peste 2 ore. Eu am gresit, ca intervalul asta am bagat si o Cafea cu lapte si zahar. Fetele de la lab m-au trimis sa fac testul cu intepatura in deget, il faceau unii gratis in ziua aia. Mi-a dat 106 si ei au zis cai excelent , eu i-am crezut. Asa ca am repetat si cu testul de sange, n-am mai avut rabdare sa mananc iar si sa astept inca 2 ore. Iar la tine, diferenta dintre 85 si 87 e neglijabila.
Sincer sincer cred ca te agiti inutil .

Hai, ca am ajuns la zi cu citiul, vad ca Ziki e pusa pe glume si are planuri mari, de curatenie.
Eu nu ma mai strofoc, ca degeaba. Are Adam o viteza la imprastiat si aruncat mancare peste tot , ca cedez nervos. Asta e.
Sa nu ma injurati , eu maine ma gandesc sa merg la o plaja. Ca sarbatorile nu prea se simt, n-am sarmale si nici cozaonac.

Adam (22 mai 2008) si 37+ Noah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Aaa, si ia-ti o carte cu tine, ceva, ca o sa ai mult de stat si o sa te plictisesti tare...

Anca in saptamana 39 cu Diana Maria
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

TUNDE, geniala faza cu filmul, tre s-o tin minte!!

ZIKI, si eu am avut episodul curatenie, pe care tocmai l-am incheiat. Bai, dar m-am tampit de tot. Miercurea trecuta mi-a frecat mama bucataria si baile, iar sambata sotul a aspirat si a sters praful in restul casei. Dar mi se parea mult de atunci...asa ca am mai dat o tura asa, de control. Dar va zic numai voua ca altfel ma strang de gat si mama si sotul

FLUTURAS, esti o scumpa cand povestesti de bebelina mica, se simte atat dragoste si liniste din cuvintele tale!

GABRIELA, vezi ca in urma cu cateva pg a povestit una din fete cum e cu testul asta. Dar, pe bune, aduna-te, asta nu e un motiv de stres, mai ales acum, spre finalul sarcinii!!

_
BB e deja pe drum
Roxana 37+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

AMR 7 ZILE!!!!

Mergi la inceput