Ian-feb2011 -HAI IOANA, CIUDATICA, PETRO!(151)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui zumzu

prezent STOP
curatenie STOP
nici un semn STOP
pupici la buburuze STOP

39s Darius Alexandru

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

Ultimele 7 zile cu burtica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Lorich nu mi-a iesit decat in nas, astept sa vad ce zice dr.... i-am dat pe mail rezultatele.

Gabriela
34 saptamani Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

buna buburuze
eu am terminat acxum salata boeuf am si halit o portie..si am intrat la prezenta bineiteles
Tunde..sa et faci bien repede..
si eu am o nara infundata de cateva zile,dar in rest nimic,nu-mi curge nasul..doar ca sta iunfundata nara asta
maine imi vine sotiorul abia astept
pup toate fetele

Angie +34

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ache spune:

Revin si eu dupa o zi de stat mai mult in pat, pozitia ghemuit. Ieri am avut in continuu dureri f slabe ca la menstruatie, si drumuri dese la baie de ma simt ca dupa o clisma. Cred ca ma apasa bb pe undeva.

Doloress , mutumim de mesaj, ca ne dai vesti despre tine si stim ca sunteti bine. O sa treaca timul repede, mult a fost, putin a ramas. Si eu tot ca tine, nu prea pot sta locului, simt ca ma sufoc daca nu fac ceva . Sarbatori fericite si tie!

Abramburica, vazut pozici, niste frumoase amandoua, si mamia si fulguletul de nea.

Bebelu, ce mamica sexy o sa fi! Unde-s alea 20 kg? Cercelusii f frumu, sa-i poarte sanatoasa buba mica! Si numele Natalia imi place tare, asa o chema pe bunica din partea tatlui.

Foxy mama, -20 grade !!! Cum e? cred ca se lipesc narile de respiri. Eu am uitat cum e iarna. Am iesit acum 2 zile din casa pana la masina, la 6 dimineata, in tricou si papuci. Erau 16 grade si m-a aucat un tremurat incontrolabil .

Ca tot vorbiti de kg, eu am luat aproape 16 si ma simt excelent. Multe or sa se duca imediat dupa nastere si apoi cu alaptatul.

loutzy, laptele rece, castravetii si portocalele ajuta la acid. O sa scapi abia cand o sa coboare burtica .

Tunde masina e superba, sa o stapaniti sanatosi! Tu arati super si Mario e tare dulce, cum se bucura de noua achizitie . Peisajele superbe, dar cred ca-i un frigggg .

Fluturas, ce bine ca ai mai scris. , ai o fetita luptatoare si sper sa o poti tine in brate cat mai repede.

Simo, Eduard al tau e un scumpic, tare frumos doarme . Care-i secretul de arati asa bine ? Bravo, imi place! Si imi pare ca semeni la fata cu Doloress.
Trimite-mi si mie PM-ul ala, sa mor de curiozitate.

BabyCry esti o graviduta tare frumu, radiezi de fericire in toate pozele.

Mirela, multa sanatate lui Vadut. Sper sa fie ceva usor si nu contagios.

Asta-i conspect abia la cap. 149,dau send pana nu pierd carnatzoiu .

Adam (22 mai 2008) si 37+ Noah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Hello! Gabriela, mie imi iesise ala auriu in nas, dr. mi-a dat o crema Fucidin, m-am dat cu ea in nas, 3x/zi, 7 zile. Cam atat, oricum n-a parut panicata, a zis ca aproape toata lumea il are, acu nu sh daca afecteaza sau nu pe bebe. Probabil daca il ai, e bine pt. ei sa stie sa il aiba pe bebe sub supraveghere in caza de ceva. Sa imi zici ce-a zis si medicul tau.

Am fost ieri de nebuna in Carrefour dupa alea cu jeleu, si ciuciu. Am luat o punga cu cacao si rom parca, sa nu zic ca m-am dus degeaba. Si azi vine taica-miu cu ce credeti? O punga de bomboane de pom cu jeleu! Asa ca m-am calmat. In rest n-am mai facut nimic...

Zumzu, ce misto c-au venit alea de la Amazon asa repede...cred ca o sa fac si eu comanda la ei. Cat a costat pana la urma transportul? Asa estimativ...

Mirela, iti tin pumnii, sa ne dai vesti cum esti si tu si bebeii

Ralu, tu ce stii... Ma pot duc la spovedit si impartasit daca n-am tinut post? Parintele care a fost ieri cu ajunul asa mi-a zis, daca ma duc sambata dimineata la 7, cica ma primeste, chiar daca n-am tinut post si mananc chiar si-atunci dimineata..ca-s gravi si ma ia si in fata, c-am prioritate... Asa-i?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ache laptele rece nu-si mai face efectul de multa vreme, dar am observat de vreo 2 zile ca portocalele chiar taie aciditatea(desi in mod normal ar trebui sa o creasca sunt si ele acide). Merci mult

Mirela deci scoatem motatele mai devreme. Hai ca o sa fie bine.

Legat de cadouri, anul asta nu ne facem si nici nu facem. Nu ne permite buzunarul, dar la anul nu mai scapam.

Laura

37+ cu AMR 20 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Deci ...gagici
Avem asa'
la 9 am fost la un supermarket la shopping...barbatii beneninteles..Io cu 7 plasi.
Dupa la farmacie ..am luat homeogene,un borcan mare de miere,oscilloc..,vitc lamaie si portocale cantitati uriase..trebe tratatie mEY...ma omoara nasul..respir p gura..am mai sters p aici...Eu nu stiu ce femei s astea care fac curat p bani..niste handicapate...merg cu carpa prin cas si fac frecus..

Zumzu;morse folosesti?..stop!sau cala terlegrame?stop! te pup...nonstop!

Ciudatzica;fii barbata..aici in filmu asta tu esti actrita principala si Eu am vaz filmu...foarte bun si are final f fericit ...deci ..te rog frumos...aduna-te!

Andri;am ras cu lacrimi...deci...cum poate sa fie cineva asa de toanta????????mai da nu se poate atata prostie la un loc in capu omului..atunci mie cand imi zic astia elefantel..chiar e un compliment...fata de "dulap" sau "brad"

Roxx;eu am reclama cu portocala..sucu..am neste nervi

Roxx/Bebelu;as da zile de la mineeeecand vad Amereurileee..7?wow

Simo;stai linistita..ia si tu o gura de aer..nu se-ntampla nimik cu bebalaul..--nu conduci ca Hakkinen!

Mirelus;te pup cu piciorusele tale umflate...si iti doressc numa si numa bine!!!!!las aca facem galerie cand vine momentul si scapi mama un-doi si de purcelusi(le dai tzatzuca repede) si de picioarele umflate,manute dureroase

baietii-s la schii...
Eu ma distrez cu voi pe aici...si imi trag mucii

Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Aoleu Mirela, ce emotii imi dai, aveam acelasi DPN!

Tinem pumnii pentru motanei sanatosi si zburdalnici cum au fost si un burtica la mama lor !

35+ cu Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

toate fetele si bebicii mici

mirela...ce cadouri mai minunate si pretioase putem noi sa mai primim acum decat darul pe care il avem de a fi mame...

tunde felicitari pt masina...vorba sotului meu..macar masina sa fie mare..ca printesele lui sunt mici...ma si vad plecand la plimbare cu fetita in scaunel, eleganta, feminina..si mai ales cu palarioara pe cap..de.. e fetita lu mama

de acum e cocheta, in roz mereu, a inceput sa faca falcute...papa 7-8 ml la 3 ore..

maine plec si eu acasa de craciun si ma intorc luni dimineata..o sa imi fie dor de ea, dar o sa o gasesc mai mare la intoarcere..

am toata increderea in personalul medical si mai ales in dr rosca care e o minune de femeie...

a primit si fetita mea un mos craciunel de la nasica ei si l-am agatat de un fir de pe incubator...si parca urca...si urca..ca pe cos

fluturas mami feicita de MARIA CLARA si ingeras EMANUEL MIHAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Tierry poti sa te spovedesti si impartasesti dc nu ai tinut deloc post. esti gravida si nu e probl. dar nu ai voie sa mergi mancata la impartasit. doar bb se impartasesc asa. daca te duci de dim la prima ora, presupun k poti sa stai nemanancata, nebauta. dupa aia, poti sa mananci si sa bei ...
dc ai vreo probl, si chiar n upoti sa stai nemanacata, nebauta, nu e probl, dc ti-a si zis preotu. dar e de preferat sa mergi pe stomacu gol.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

Ultimele 7 zile cu burtica!!!!

Mergi la inceput