Ian-feb2011 -HAI IOANA, CIUDATICA, PETRO!(151)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

buna buburuze
eu am intrat sa va urez de acum CRACUIN FERICIT!!!sa va aduca mosul tor ce va doriti..si mai ales bebei sanatosi si mancacioasi
azi imi vine sotul..sunt atat de fericita..si bebe simte ca misca intr-una
[/size=6]va pup pe toate si inca o data SARBATORI FERICITE!!!![/size=6]

Angie +34

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_night spune:

Ralu, deocamdata nu ma pregatesc decat de un control... Sau eu asa sper... De fapt sper ca pana luni sa nu mai fie cazul de control

Anca in saptamana 39 cu Diana Maria
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Zumzu ce bine ca cei de la Amazon le trimit direct acasa.

Intreba cineva cat costa cu tot cu transport. La comanda mea mi s-au parut cam mari costurile suplimetare: valoarea produselor a fost de 115 lire, la care s-au adaugat 20 lire transportul si cand am verificat astazi soldul cardului au mai luat 20 lire comision bancar, plus ca au calculat la un curs destul de mare (am platit cu card in lei). Dar, produsele erau mult-mult mai ieftine decat la noi. Adica, daca le luam de la noi costau 1200 ron, comandandu-le de la ei valoarea produselor era 500 ron la care s-au adugat inca 200 ron taxe, deci tot am iesit in castig. Ideea e sa alegi lucruri care sunt la reducere si care sunt vandute direct de catre Amazon, ca altfel e mai scump transportul.

34+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

eu nu am observat sa fii luat comision bancar. am platit prin ING, tu??

39s Darius Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

CAPITOLUL 152

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

Ultimele 6 zile cu burtica!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

Buna dimineata si de la mine
Multumim de cafea si de mic dejun
Eu tocmai ce m-am intors de la ultimele cumparaturi......astazi intru la foc automat....am de facut sarmale,salata beof si piftia. De cozonaci si ciorba de burta se ocupa sotul cand vine de la munca;Asa ca dragi burtici,am sa stau geana cu ochii pe voi,ma duc sa ma apuc de treaba.
Facem si putina galerie
HAI CIUDATICA
HAI IOANA
Sa va aduca mosul cel mai frumos cadou de Craciun
PATRICIA,alt hotel mai ieftin nu stiu.....si eu sunt plecata de acasa de vreo 4 ani.daca aflu ceva dau PM

ALINA 34+ cu ALESSIA

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput