Regasiri ***52***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

La multi ani tuturor Ioanelor si Ionutilor, Ionilor. sa traiti si sa fiti sanatosi.
Maya nu stiu cum e cu dintisoarii devreme ca noi aveam 8 luni si nimic, da e super ca s-a reglat cu somnul.
Lacramioara multumesc mult. Dupa a 4 a seara cu temperatura 39 si tusit toata noaptea sper sa-mi dea voie de la serv sa ma duc dupa 14 la dr
Dodo multumim mult pt cafea si pt urari

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

Salut fetele,

Ank, pe la noi a umblat o viroza nasoala de a pus toti adultii la pamant... dureri de gat, febra, etc. Eu am zacut 3 zile la pat cu dureri de gat si febra 39 de grade, de-abia miscam. Multi dintre noi ne-am reparat cu antibiotic, fromilid, care iti lasa un gust amar in gura... Dar dupa o zi de antibiotic m-am simtit mult mai bine. Poate ar fi bine sa mergi si tu la medic si sa nu te mai chinui asa. Eu s-ar putea sa o fi luat de la Iulia, marfa serioasa luata de la gradinita Insanatosire grabnica
Lacramioara, baga ceaiuri
Aelita, voi sunteti bine? Ma uitai dupa poze dar nu gasi nimic. Mai astept
Maya, s-ar putea sa fie dintii. Si eu mi-amintesc ca in perioada aia tot timpul se ivea cate ceva care ne deranja, ba o colica, ba un dinte, ba nu ne placea laptele ca era mami la ciclu, si tot asa. De-abia asteptam sa faca 2 ani jumate sa termine macar cu dintii

La multi ani! tuturor Ioanelor si Ionilor

Noi suntem bine, cativa muculeti si cam atat. Pe 18 plecam la munte sa ne batem cu zapada si sa ne dam pe schiuri. Sper ca anul asta Iuliei sa ii placa mai mult schiurile decat anul trecut.

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

La multi ani tuturor ce poarta numele Sf.Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Azi e ziua mea

Va invit la un pahar de sampanie

am pregatit pui la rotisor...cu cartofi natur si salata de sfecla
si tort diplomat cu picoturi si fructe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Bambo, la multi ani, multa sanatate si sa te bucuri de copii.

Eu va citesc dar scriu mai greu.

Ank, cum iti mai este?

Maya, ce mai face Thea? Mai e maraita? Cand aveti botezul?

Aelita, ce-au avut muschetarii ta?

Angi, petrecere frumoasa la munte!

Dodo, ai grija cu fierea aia, eu am ajuns direct la cutit, m-am operat laparoscopic de un sf Ion, acum vreo 7-8 ani.

Gata, fug la Conquiztador ca m-am enervat rau ieri , am mancat bataie la greu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Roxana i-a trecut maraiala dar tot cu manutele in gura sta. Ana e un pic infundata, sper sa nu o ia vreo raceala. La gradinita inca ii scoate in curte si spre deosebire de ceilalti Ana sta numai cu mainile in zapada, o gaseste tati cu manutele inghetate. Plus ca alearga, transpira, afara ger etc. Sa vad cum se trezeste azi, sper sa fie ceva trecator, ca peste 2 sapt avem botezul si asta lipsea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davieboy spune:

Ajutor...caut o prietena din copilarie !!!

Au trecut aproape 23 de ani de cand am vazut-o ultima data. Numele ei este Edelina Ratz, dar nu mai sunt absolut sigur asupra numelui de familie; oricum probabil ca este casatorita acum si poarta alta nume. M-am mutat in US in 1987. Ea era in clasa a XI a, la liceul Sanitar din Arad. Inainte sa plec am avut o relatie scurta de 4 luni din care mi-au ramas doar amintiri placute. As dori sa stiu despre ea, si eventual sa o si re-intalnesc.

Va rog daca o cunoaste-ti, anuntati-o despre apelul meu. Cu mine putei comunica prin email-ul nathanielfnoble@yahoo.com

Multumesc,
Nathaniel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Nu am mai avut timp ,am promis poze si nu am apucat,trebuie sa fac cont nou la Picasa ca ala e plin,sau sa le transfer pe alea in altul..si nu stiu cum sa fac ,vreo metoda rapida.
copiii sunt bine,au fost raciti ,le-a trecut ,zilele astea,fiind vacanta am colindat mult ,am febra musculara ieri am fost toata ziua in Toledo.

La multi ani de Sf.Ion,ca am lipsit

La multi ani,Bambo !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

La multi ani, Bambo!

Va ofer o ...

Stefy deja a reusit sa-si rupa o pernita de la ochelari, in mai putin de o luna de cand ii are..... Am fost cu ei la reparat.... Speram sa nu ii aranjeze mai mult.... In rest e binisor.... Eu tusesc in continuare de ma rup in doua.... dar in rest....

Anka, tu cum mai esti?

Angi, eu nu cred ca am luat-o de undeva anume, dar ma tine la la jumatatea lui decembrie..... am luat si 5 zile de antibiotic... Vreau sa scap odata, ca m-am saturat de tuse.... si de sambata, vad ca a luat-o si sotul meu.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Buna dimineata
Bambo la multi ani cu sanatate si noroc, multe impliniri si multa fericire.
Eu am fost la dr dupa 4 zile de febra, mare tuse pana la voma....traheo-bronsita pulmonara acuta - multe pastile somn si lichide la greu+ frectii - in afara de somn pot respecta, temperatura nu am mai facut, dar tusea e la fel si as zace...
Lacramioara multam pt cafea si multa sanatate. Stefi sanatoasa, nu?

Angi sa aveti distractie maxima la munte si sper ca Iulia sa scape de mucisori.
Maya Ana cum e? Azi e ok. Ma bucur ca i-a trecut maraiala Theutei. Spor cu pregatirile pentru botez.
Roxana da voi cum mai sunteti?
Aelita plimbareti ati fost

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput