Regasiri ***52***
Raspunsuri - Pagina 7
bamboletta spune:
La multi ani dragelor bine v-am regasit in 2011
Noi ne facuram de cap am plecat la 9 seara si ne-am intors la 10 dim am dormit la prietena mea..copii nu vroiau sa doarma era ora 2 si eu sareau pe pat...se fugareau noi adultii ne-am culcat la 6 dim pana la 8 deci sunt zombi...am mai bagat o tura de somn acasa de la 11-14
la multi ani tuturor ce poarta numele Sf.Vasile
sambata viitoare e ziua mea am primit deja cadoul de la sot...un set pt coafat..uscator cu perie rotativa pt volum...alta pt facut parul ondulat..intins f fain mi-a placut
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Sarbatori Fericite !!!
bamboletta spune:
cu asta trebuia sa incep...Primiti cu sorcova?
Sarbatori Fericite !!!
mayaione spune:
A fost si Ana cu sorcova pe scara, din pacate, doar 6 familii au deschis usa din 31. Pacat! Ea nici nu stie valoarea banilor, si 5 bani daca primea era fericita, nu inteleg de ce oamenii au renuntat la traditii, dai acolo simbolic cat ai, copilasii se bucura. Mai rau e ca nici nu-i mai lasa pe ai lor, la mine au venit doar cei de pe scara, 5, banuiesc ca doar parintii lor au deschis usa, am facut schimb intre noi de bani. Si am schimbat o gramada de bani, asteptam sa vina si nimic. A scos ea de la bunici si de la tati. Cand imi cere cate o rochita si ii zic ca nu am bani, scoate pusculita ei cu marunt "uite mami cat de multi avem, sa-mi iei 100 de rochite". Nu stie ca sunt multi dar nu cu valoare mare.
iulia-stefy spune:
Slaba miscarea pe aici.
Si eu sunt tare in urma..... Am lipsit din motive intemeiate... Dar incerc sa recuperez.... Stefy si-a dorit ca Mosula la gradinita sa i-o aduca pe Tinkerbell si asta a primit.... iar acasa a vrut computerul testoasa de la Noriel.... Ce a mai fost sub brad nu a mai contat.... nici macar dulciurile .... DE acum nu mai e nevoie sa ma gandesc ce trebuie sa cumpar.. de acum stie ce vrea... Probleme va fi de buget....
Serbarea la gradinita a fost foarte frumoasa.... e prima serbare a Stefaniei la care particip si am fost foarte emotionata.... Am participat si la organizare.... la cumparat bradutul si ornamentele, la imracat bradutul... apoi la aranjat sala pentru serbare.... A fost foarte frumos....
Maya, nici Stefy nu stie valoarea banilor. S-a bucurat mai mult ca ea dat tat-su vreo 20 de un leu decat de bancnota de 50 sau 100 de la nasi.... Cu traditia cam asa e... s-a cam dus....
angi_m spune:
Salut fetelor
La multi ani!
Noul an sa va aduca numai bucurii si impliniri. Tot ca va doriti sa se implineasca in acest nou an.
Noi abia acum ne-am dezmeticit. Adica ne-am dezmeticit brusc, pentru ca a trebuit sa mergem amandoi la servici.
Bambo, multumim ca ne-ai sorcovit. Ma bucur ca v-ati distrat impreuna cu copiii asa frumos.
Maya, Iulia nu a vrut sa sorcoveasca pe nimeni... mai, dar nimeni... Si ea e la fel cu banii, e mai fericita cand primeste monezi decat hartii. Nu intelege de ce spunem noi ca hartiile sunt mai valoroase.
Lacramioara, ce-si doreste Stefi pentru Craciunul viitor? Sigur nu o sa se schimbe pana anul viitor?
Eu am o prietena a carei fetita si-a scris de acum scrisoarea pentru Mos Craciunul urmator: a cerut sa-i aduca o surioara Mamica nu poate sa spuna ca nu a avut timp sa pregateasca cadoul
Eu aveam impresia ca Iulia nu se mai joaca cu papusa de la Mos Craciun, insa mai revine din cand in cand la ea si se mai joaca cu ea. Cateodata o mai ia si in pat sa faca nani cu ea. Asta e un lucru bun.
Noi de revelion am dus-o pe Iulia la mama mea. I-am spus ca in seara respectiva sunt artificii la mamaie si s-a bucurat. S-a culcat pe la ora 1 jumate. Noi am fost la restaurant, ne-am distrat de minune, am dansat pe rupte. Mancarea a fost cam slaba, dar parca nici nu a contat atata timp cat restul erau OK. Noi am fost un grup de vreo 30 de persoane, a fost super. De-abia au reusit sa ne dea afara de-acolo, ne-am dus dupa formatie sa o aducem inapoi ca noi n-am terminat cheful, sa ne mai cante
Am ajuns acasa dimineata pe la 7... de trezit ne-am trezit cu greu la 11 si 20. Copilul trebuia dat la grinda (obicei de-al nostru) pana in ora 12. Fugi, ia copilul, du-te cu el la mosii copilului... Am ajuns dupa ora 12... asta e, n-o fi foc daca l-am dat la grinda la ora 1 Dupa cum am zis mai sus, nu a vrut sa sorcoveasca pe nimeni, chiar daca a vazut ca ceilalti copii sorcovesc.
O noutate: pana anul trecut nu avea nici o problema sa tina in mana artificiile acelea care fac stelute (celebrele artificii de pe vremea lui Ceausescu). De sarbatorile acestea, insa, i-a fost frica, nu a vrut sa se atinga de ele, doar se uita. Ieri insa, am fost la soacra-mea la masa unde a venit un baietel care este in clasa intai. Si baietelul a fost mai curajos si a luat artificia in mana, a vazut ca baietelul nu pateste nimic, apoi a prins si ea curaj si a inceput sa ceara artificii. Pai pana nu au terminat cutia de artificii nu s-au lasat deloc.
Poze de la revelionul nostru gasiti aici
Va pup
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia - 3 noiembrie 2006 - www.iuliaghita.blogspot.com/" target="_blank">Jurnal
aelita spune:
ANGI ce Revelion de vis ati avut !!!!!! bravo! felicitari ca stiti sa va distrati !!!hehe am vazut indragostitiiiiiiii
bamboletta spune:
Angi- super v-ati distrat bravo
Sarbatori Fericite !!!
ank999 spune:
La multi ani , cu noroc , sanatate si multe impliniri. Sa aveti un 2011 mai bun decat toti anii anteriori!Angi da bine v-ati distrat!
Cat despre bani si erica prefera sa fier multi , ca habar nu are de valoare. desi eu ii spun.
Noi am sorcovit ieri, ca sa nu renuntam la traditie, da nu vroia chip, doar cand i-am spus ca nu am bani nici macar de o acadea atunci s-a apucat de treaba, mai ales ca ieri am fost la masa la soacra.
La munte a fost frumos, da ceva cam obositor, am venit duminica si am sarbatorit ziua de nastere a mamaei, care fusese sambata.
Bambo si voi ati petrecut frumos.
Maya eu de pe 1 as dormii continuu. Te inteleg perfect. Eu mai mult am alergat dupa Eri, ca n-a stat locului 5 minute.
Bambo vad ca si voi v-ati distrat bine.
Lacramioara felicitari pt serbare! Ma da gusturi costisitoare are Stefi
Aelita altceva nu zici?
Eu sunt racita cobza, iar Eri dimineata mucea si ea nu pic. Atata sanie + aseara 1/2h batut cu zapada, alergat samd, de am ajuns acasa fleasca si inghetate.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
Dodo-pui spune:
La multi ani sanatosi si fericiti!
Va doresc tot binele din lume si numai bine!
Admirat pozici
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Dbunny spune:
La multi ani! Sa avem parte de un an mai pasnic, mai intelegator, mai norocos...mai ce vreti voi
La multi ani cu intarziere Sofiei de Aelita!! Sa-ti creasca mare si sanatoasa printesa si sa aibe parte de noroc si fericire-n viata!
Noi in noaptea de revel am sfarsit in casa unor prieteni romani care pe la 3 inca mai scoteau sarpale si fripturi pe masa. Dani dormea dus pe canapea. A rezistat pana dupa cei 12 struguri. pe la 12.20 a picat lat.
angi yoy imi aduc aminte de revelurile din tinerete, rochie scurta, dans la greu, lume multa, fain de voi!
ank multa sanatate! la sanius zici? bataie cu zapada zici? na aia da distractie!
stiati ca si aici exista mersul cu Sorcova? e vechi, nu se prea mai merge, insa Paco zice ca de copil mergea. Se numeste Aguinaldo.
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...