Regasiri ***52***
Raspunsuri - Pagina 15
bamboletta spune:
Iulia-stefy-mersi...chiar acum 1 ora am aflat unde o gasesc pe d-na doctor Rugina vreau sa merg cu amandoi copii...eventual sa ramanem la ea ca pediatru..am inteles ca e super ok
doctorul Colta l-a avut in grija pe David acum a fost tare dragut..la et.2 am fost internati
roxana c. spune:
Iarasi eu
Dbunny, imi place de tine, esti de-a mea
Despre lectii...n-au in fiecare zi romana si mate si istorie... si Anei ii mai verifica lectiile si Marius, dar verifica doar la mate, la rom nu se baga, iar daca nu stie ceva nu se baga sa explice pana nu apar eu ptr ca nefacand lectii cu ea de la inceput nu stie ce a facut si ce nu, si sa n-o ameteasca ( am patit-o la Oana si de atunci prefera sa nu se bage), sau cand ma enervez eu ca nu pricepe cupilu ceva, ii explic intai lui si apoi el - cu rabdarea aia moldoveneasca a lui- ii explica ei....complicat rau....
Bambo, ce asigurari? Aveti asigurari private sau...ce anume?
Chiar voiam sa intreb: spuneau astia la tv ca de cate ori ai treaba cu medicul de fam trebuie sa platesti consultatia si sa te si programezi inainte....stie cineva, cum este? Si spuneau ceva si de spitalizare ca si aia se plateste...sa ne fereasca Dumnezeu, dar oare asa este?
Si in legatura cu vaccinul ala de la 4 ani...vreau sa va intreb de mult dar am tot uitat: ce vaccin este? Si ati fost sa il faceti, ca pe noi nu ne-a chemat, nici n-am avut treaba de ceva timp sa trec pe la cabinet- din primavara cred- dar ma suna ca sa ma cheme la vaccin pana acum.
Bambo, tu parca spuneai ca i l-a facut Antoniei? Ce vaccin si unde i l-a facut: mana sau picior?
Am vazut si pozele cu David...seamana cu tine, leit, iar in ultima sau penultima poza- aia in care sta cu fata- parca-i Antonia.
Aelita, ti-a trecut pata pe banana?
Apropo de serbare si de cd-ul de 15 lei: vorbeam azi cu Marius si radeam la gandul ca daca ai numai cd-ul facut de ala, doar cu copilul tau, copil care n-a spus poezia prea stralucit ( si au fost destui, si Calin printre ei), normal ca vrei si cd-ul cu toata serbarea, sa te simti si tu bine ca au fost mai multi care n-au spus poezia, nu numai al tau
Gata, ma duc sa mai fac un Conquiztador apoi ma duc la culcare ca maine lucrez. V-am spus ca noroc cu jocul ala ca am invatat si eu despre hiat, triftong si diftong....eu n-am auzit de astea, frate, acum mi-a explicat Oana ce inseamna si stiu
pe toata lumea.
iulia-stefy spune:
Va ofer o
Bambo, eu ti-o recomand, ca merg la dansa de cand avea Stefy 2 luni si jumatate si ne-a scos din multe si fara prea mult antibiotic. Insa nu cred ca va poate inscrie ca pediatru. Daca s-a mai schimbat ceva in ultima vreme, sa-mi spui si mie. Ca si eu as fi mutat-o pe Stefy la dansa. E un bun profesionist, dar intai de toate e om.... e foarte sufletista.
Dodo-pui spune:
Las o cafa
Citat: |
dodo felicitari pe numerele in engleza ai vandut tot pe bazar sau? ma gandesc ca as putea sa strang si eu aici una alta pt tine si sa trimit cu busul...tinem legatura |
Nu ,nu am vandut tot ce am la bazar ...dar sunt produse unele pusede foarte mult si nu s-au dat...si daca nu pun periodic produse ...nu am ce vinde.
Iti multumesc anticipat...astept semn cand si daca poti
O sambata frumoasa!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
bamboletta spune:
Iulia-Stefy-pe site-ul de la transmed scria ca e si pediatru de asta vroiam sa raman la ea...macar sa stiu o treaba...amandoi copii sunt alergici...si ar fi bine sa avem pediatru alergolog
Roxana-pai platim CAS-ul sotul e PFA si eu sunt pe asigurarea lui platim o data la 3 luni 130 de lei...eu doar cand am nascut am fost internata...sotul deloc...medicamente compensate nu luam...na traim in romania
vaccin...am facut DTP-ul in picior se face...eu am stat pe un scaun am luat-o pe Antonia in brate am tinut-o de maini si gata..mai mare a fost frica
intai o luase asistenta cu bomboane a dragalit-o si dupa tac...a facut si David vaccinul de 4 luni
seamana f bine David cu Antonia cand era micutaam unele poze cand nu prea iti dai seama cine e
Dodo-multumim de cafea
Azi am strans si noi bradul
dastefa spune:
buna dimineata
Dbunny ar fi simplu sa nu o duc in ziua aia la gradi si gata
dar fetele vorbesc inainte/dupa se lauda cu rochitele lor .Ce sa mai,nu cred ca ar putea trece neobservat
doar daca nu o mai duc la gradi de acu pana dupa vacanta
acum imi dau seama ce greseala am facut pana acum
eu fiind profa de geografie am facut cu elevii diverse excursii
in timpul excursiei copii au primit intotdeauna harti cu trasel diverse inf sintetizate care sa le ramana lor
dar dupa excursie intotdeauna aveam alocata 1 ora de discutii/explicatii reconstituire de traseu pe harta etc
mereu m-am gandit ca pt cei care nu au fost e cam pierdere de vreme
dar abia acum imi dau seama ce impact psihologiic putea avea asupra unora care si-ar fi dorit sa mearga si nu au putut
pt aia era o ora de chin nu doar o ora pierduta
deci nu mai fac veci asa ceva cat oi mai fi in invatamant
na tot patitu-i priceput
imi pare rau insa ca nu am fost mai atenta
cat despre faza cu rochita ar mai fi o sansa sa scap -daca nu se strang cel putin 10( din vreo 18 fete) se renunta la idee
sa vedem cat de saritori (cu banii) sunt ceilalti
cat despre sot-a terminat somajul si acum cauta( acul in carul cu fan)
in alta ordine de idei-pe Daria o duc la gimnastica aerobica
cred ca va ziceam eu pe la inceputul anului scolar ca am intentia asta
de fapt nu eram hotarata expres pt asta dar asta am gasit
mi se pare f ok pretul-35 ron/luna pt 4 sedinte/sapt cate 1,5 ore sedinta
eu oricum nu o duc de 4 ori/sapt pt ca ar fi f obositor pt ea
dar cu ocazia asta am si eu 1 ora jumate pt mine
timp in care mai citesc cate ceva,mai rezolv vreo treaba prin zona sau vorbesc la tel pe indelete
gata ,da gasca semne de trezire
o dumineca placuta sa aveti
Dodo-pui spune:
Buna dragelor,
o duminica frumoasa si tot binele vi-l doresc!
Dastefa sper sa-si gaseasca repede sotul de munca...
Dumnezeu imposibilul!
iulia-stefy spune:
Va ofer o
Bambo, deci si voi ati bifat vaccinul. Stefy a cam facut mofturi la vaccin, dar pana la urma a stat, ca nu avea alta solutie.
dastefa, unde mergeti la aerobic? Si eu vreau sa o duc pe Stefy dar inca nu s-a hotarat ce vrea. Ar vrea dansuri, dar nu are rabdare... Deocamdata fac eu dansuri cu ea....
Dodo-pui spune:
o saptamana frumoasa tuturor
Spor la treburi
Dumnezeu imposibilul!
dastefa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia-stefy Va ofer o Bambo, deci si voi ati bifat vaccinul. Stefy a cam facut mofturi la vaccin, dar pana la urma a stat, ca nu avea alta solutie. dastefa, unde mergeti la aerobic? Si eu vreau sa o duc pe Stefy dar inca nu s-a hotarat ce vrea. Ar vrea dansuri, dar nu are rabdare... Deocamdata fac eu dansuri cu ea.... Lacramioara si Stefania Iulia (05.12.2006) Bazar pentru SEBI |
La Palatul Copiilor la Fundatie