Regasiri ***52***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank999 spune:

Bambo un mare pentru voi. Ma bucur tare mult. Cred ca iti era dor de casuta ta si Antoniei de voi.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

BAMBO,iubita,imi pare asa rau ca ati tras sperietura !!!!! Vreau sa te incurajez si eu,ca si fetele,si sa iti spun ca nu e vina ta !! ca enormal sa suferi acnd il vezi asa,dar nu te invinovati!!! UNII medicii au tendinta asta sadica de a face mama vinovata de orice,pt ca le lipseste educatia in timpul stagiului,NIMENI nu ii invata si nici nu le impune un comportament cu pacientii,UNII spun ca la piata "ce au in gusa".Eu m-am enervat deja la faza "mai bine ii dadeai banana decat cereale " -te invinovateste direct ,ca si cand banana ar fi minunea lui dumnezeu si cerealele kkkah.f bine putea sa faca si la banana,si apoi zicea ca mai bine ii dadeai para..si tot asa !
Cerelalele mie mi-au spus ca pot da la 4 luni,daca e nevoie,desi in rest nu se diversifica pana la 6 luni ,deci daca eu as face aici alergie,NIMENI nu mi-ar zice "mai bine dadeai banana" pt ca deocamdata eu am liber la cereale si interzis la banane!
Andres a facut alergie la kiwi la 1 an,stiu era mai mare....nu i-as fi dat asa devreme,pt mine devreme,pt altii nu,dar a luat o feliuta de la Sofia,ea avea 2 ani si 4 luni si normal ca manca.NIMENI nu mi-a zis de ce i-am dat,de ce nu i-am dat banana...a zis ca asta e,se intampla,de acum incolo stim! siropelul ,acasa si adios !
mi se pare ca nici nu trebuia sa va mai tina atata in spital dupa ce l-au pus pe picioare,dar ca de obicei LE E FRICA !!!!! NU SUNT SIGURI PE EI si prefera sa stai acolo langa pneumonii si alte boli,claie peste gramada,sa vii acasa cu de toate ,numai sa fie ei siguri ca nu dau gres !
copilul a iesit din criza alergica,nu cred ca trebuie acum sa ii dea cu pumnul medicamente,ca a iesit destul de repede.
lui Andres i-au dat doar un sirop,ceva gen Ketoful romanesc,dar cu alt nume.cum de la prima doza nu a mai avut nimic,i-am dat doar cateva zile.
sa mai cauti pe net ce e cu cerealele astea,sa vezi ce anume ai de exclus de acum incolo.o fiporumbul,orezul...??
pup si sa nu mai plangi,sa nu te mai simti vinovata!
cu analizele,nu stiu cum e,daca te lasa sa fii acolo,dar mi se pare dureros si pt mama si pt copil..dar asa o fi procedeul,poate,ca la operatii.of,cu manutele vinete???????de la intepaturi???saracutul de el,cat o fi plans,manca-l-as,si fara sa te vada!! pup baiat mic si scump! foarte bine ca nu te grabesti cu diverisificarea,daca are fond alergic posibil sa mai faca si la altele,sa ii lasi 3-4 zile la fiecare aliment,sa nu mai ai surprize si la altceva.in plus,cei cu fond alergic cel mai bine e sa intarzie inceperea cu alimente,pt ca asta e prima cauza pt care s-a ajuns la concluzia sa se amane .asa ca in loc sa te invinovatesti,BUCURA-TE ca nu ai dat piureurile de la 3 luni!
eu ma enervez iar pe banana aluia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Va ofer o

Aseara am fost cu ea la stomatolog, dar nu a avut nici o treaba... S-a mai jucat... a mai stat si sa-i umble prin gurita... I-a intors domnei doctor toate alea pe dos.... si-a bagat nasul peste tot.... ca deja s-a obisnuit, dar important e ca a stat si ca a reusit sa-i puna si oturatia de data asta. Sa vedem cat ne tine.... ca a cam dat cu limbuta cat dansa lucra.... si daca n-a fost uscat... Dar o punem la loc.... Oricum, e foarte incantata. La sfarsit s-a dus si a luat-o in brate pe doamna doctor si i-a zis ca-i place la dansa si ca mai vine.

Anka, ma bucur ca am gasit medicul cu care sa ma inteleg, ca atunci cand am ajuns la dansa, aveam dintii varza... Multa sanatate cumnatului tau si sa dea DD sa i-a cea mai buna decizie pentru el. Felicitari pentru steluta.

Bambo, bine ca ati ajuns acasa. Banuiesc ca in spital i-a facut dexa sau ceva cu cortizon injectabil si de aceea ti-a prescris Prednison, ca acasa nu ii mai poti face injectabil. Eu cand mi-a dat prima data, am facut ca trenul si pediatra mi-a explicat ca e acelasi lucru cu ce a primit in spital, dar injectabil... Cel mai bine vezi ce zice pediatra. Multa sanatate si ma bucur ca acum e bine.

Maya, bine ca acum sunteti bine.

Mergi la inceput

Buna dimineata fetele.
Lacramioara multam pt cafea si pt urari.
E super tare Stefy la stomatologie si se pare ca e mai cuminte decat mine
Aelita sunt perfect de acord cu tine.
Azi dimineata tare greu m-am trezit si eu si copchilu din dotare. A tusit un pic dupa ce s-a trezit si isi dregea vocea. Sper sa nu fie nimic.
si va doresc o zi frumoasa.

Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimi
eu m-am intors de la gradi cam pe dos
de ieri imi zicea Daria ceva ca trebuie sa-i iau o rochita nu prea intelegeam de care si pt ce ,ca ea are slava Domnului destule.Dar tot insista ,si era clar ca era legat de gradi asa ca azi am intrebat
cica pt un concurs,ceva legat de dansuri,au nevoie de o rochita din alea de balerine.Cu tot tacamul ma ajunge 70 ron.Acum banii astia sunt multi pt mine( nu-s prea incantata sa recunosc ca am ajuns aici dar asta e)
si daca i-as avea as lua ce eu am vazut in mall sapt trecuta- o rochita superba cu imprimeuri florale.Mi-a ramas gandul la ea.Si tot 70
Ma omoara ideea sa dau banii astia ca ea sa poarte costumatiunea respectiva doar odata,ca nu prea se mai pot purta si cu alte ocazii
problema e ca la gradi au prezentat ideea asa colorat si atractiv pt ele ca atat m-a batut Daria de ieri la cap cum n-a mai facut-o aproape cu nici un lucru pana acum
de inchiriat am intrebat si cica nu gasescexact pe marimea lor sa le vina perfect
mama ei de viata cu 2 bani in buzunar
hai ca mi-am descarcat naduful aici la voi, ca aproape imi venea sa plang

Mergi la inceput

Dastefa foarte nasol si ea si-o doreste atat de mult...
Eu am renuntat sa mai merg prin mall-uri pe motiv de "vreau"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Neata si de la noi!

Am inceput un mesaj si mi-a murit netul, asa ca o iau de la capat

Bambo, imi pare rau de alergia aia, dar nu-i vina ta, acum ati scapat, gata, a trecut
Despre spitale, doctori si asistente...nu vreau sa vorbesc ca m-apuca nervii, cred ca trebuie sa fii tupeist si sa te infigi bine in ei, altfel....( dar e greu sa te iei de ei cand ai copilul bolnav si depinzi de ei)

Dastefa, imi pare rau...si eu zic la fel: n-are rost sa dai o gramada de bani ptr ceva sa poarte o singura zi ( max o ora), pe mine ma enerveaza rau educatoarele astea cu mofturile lor, le doare-n fund ca nu-ti permiti mofturi...ele vor si gata.

Apropo de mofturi: va spuneam ca educatoarea spunea ca are pe cineva care filmeaza, si daca vrem...va filma serbarea si un cd va costa 25 lei. Apoi...a mai venit o mamica cu o cunostinta care filma , iar cd-ul costa 15 lei . Pana la urma a venit si a filmat cineva, nu stiu daca respectivul era cunostinta educatoarei sau a unuia din parinti, iar un cd costa 15 lei. Eu am spus de la inceput ca nu ma intereseaza ptr ca am camera video si filmez singura. In fine...a trecut serbarea....iar in prima zi din anul asta cand s-a dus la gradi...cu ce credeti ca a venit copilul meu??? Cu un Cd cu serbarea pe care Marius a platit 15 lei, ca el s-a dus atunci sa-l ia. A zis ca i-a fost jena sa spuna "nu". CD-ul e cu poza lui Calin cu Mosul si scrie si numele ...gresit( in loc de un "i" e un "l"), dar ...asta e. Culmea culmilor este ca merge pe calculator si pe un dvd mai vechi, pe cel nou nu merge . Iar la gradi cam toti parintii se plang ca nu le merge cd-ul si vor sa le dam noi filmarea noastra, de pe camera ( ptr ca pe cd-ul ala facut de nea ...ala, e doar filmarea cu copilul tau, nu toata serbarea, ceea ce mi se pare o prostie, dar...asta este, o prostie de 15 lei. Norocul educatoarei ca nu am fost eu atunci sa-l iau, ca mie nu-mi era jena sa-i spun nu

Ank, multa sanatate cumnatului, sa fie bine

Aelita, m-ai distrat cu banana aia pe care ti-a cazut pata

Lacramioara, raspund cu intarziere: eu l-am dus pe Calin la stomatolog anul trecut, de 2 ori, acum am vazut ca i-au aparut iar 2 carii mici la maselute, deci iar trebuie sa mergem. La el n-a fost nevoie de freza, i-a umblat numai cu o chestie cu care l-a curatat, iar el s-a amorezat de doctorita ptr ca inca isi aduce aminte daca trecem prin zona cabinetului si il apuca brusc durerea de dinti/masele/ ...toate odata, doar-doar intram iar

Cat despre frica de stomatologi...si eu am patit ceva asemanator, numai ca a fost al 2-lea medic la care am fost, si tot asa...mi-a scos un nerv si era calare pe mine...si eu eram fricoasa...asta-i adevarul...dar si ala nu ma lasa o secunda sa-mi trag sufletul....

Maya, mie mi-a fost de mare ajutor ptr orice fel de bubite Nidoflorul, si acum am in casa, l-am folosit prima data la recomandarea dr. la Oana , ca se oparea mereu la pasarica+fundulet cand era mica, apoi...am continuat si la ceilalti 2. Si mai luam o crema tot in farmacie facuta, cumnata-mea mi-a dat o data, apoi cand ma duceam in Bacau imi faceam provizii, dar habar n-am cu ce era. ( cumnata-mea e farmacista, dar daca n-am mai calcat in Bacau de mai bine de 3 ani...tot Nidoflorul a ramas)
Bine ca i-a trecut Theei iritatia aia. Mai are salivatia aia abundenta? Si ai mei au avut cu mult inainte de aparitia primului dinte.

Despre 2010...a fost un an...nu prea bun dar nici rau, am fost toti sanatosi, n-am avut probleme cu sanatatea, financiar insa...a fost jaleeee dar...ne-am descurcat pana la urma .
Ptr 2011 imi doresc sa-si gaseasca Marius servici si sa fim sanatosi. Restul...vedem pe parcurs , avem rata la masina pana in mai, m-a terminat, o am in franci elvetieni- mare prostie- si am ajuns ca platesc dublu aproape decat acum aproape 4 ani cand am facut-o , am jurat ca nu-mi mai trebuie in veci rata in valuta.

Gata, trimit , sper sa n-am iar probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Hahaha....am scris "neata" si e aproape 1 ceasul, dar eu de dimineata tot scriu, deci...sa stiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

eu sunt tot cu pata pe banana

si magandii eu,BAMBO,cerealele alea erau cu sau fara gluten??

ROXANA si eu sunt ca barbatu-tau,as fi luat cd-ul ca proasta de rusine acuma vinde-l si tu la suprapret,filmul facut de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Fete dragi v-am citit zilnic...greu tare cand incep cate un raspuns mereu intervine cate ceva.
Acum am Donu' la gradi,iar Isabella a adormit...
Bambo bine ca a trecut cat de cat si ca nu a fost mai rau
Dastefa ufff te inteleg asa de bine.Incearca totusi la inchirieri s-ar putea sa ai surpriza sa gasesti(...zic).Partea rea e ca educatoarele asa de frumos aseaza totul din vorbe(ca doar nu dau ele banii) dar in final daca nu poti copilul sufera

all

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput