Temperatura
Nu stiu cum se face, dar de cate ori merg cu copii la soacra-mea, a mica face febra.
La inceput am zis ca e coincidenta, ca doar nu se face temperatura imediat, ca a luat-o de undeva si ca in perioada de incubatie a nimerit sa mearga pe acolo, dar deja a devenit obicei.
Ieri, la fel. Am dus-o la socri ca am avut un pic de treaba, a stat cam 8 ore acolo. Azi dimineata, temperatura!
Ea nu mai merge la gradi din 14 decembrie, asa ca nu avea cum sa o ia de la gradinita. La socri e mai rece, dar stiind asta o inbrac bine, cu haine de schimb sa nu transpire si sa raceasca tocmai de asta.
Nu pot gasi nici o explicatie. Am ajuns sa prefer sa car copii dupa mine toata ziua decat sa ii las acolo. Ieri am avut o scapare, am uitat si ... iara am patit-o.
Ce poate fi?
Raspunsuri
ligia13 spune:
au ceva animale socrii?
ca poate e alergica la ceva de acolo...
Sau poate au mucegai....
liliana83 spune:
E posibil oare sa alerge, sa fie mai zvapaiata decat este acasa si fiind mai frig poate ca transpira si daca nu este schimbata pe loc sa faca temperatura?
Editez sa spun ca poate are geamuri , usi care nu se inchid bine si se face curent.
liliana83 spune:
FlyLady74, ai mai aflat motivul din cauza caruia facea fetita febra? Te intreb deoarece acum sunt si eu direct interesata. La noi lucrurile au stat cam asa: pe 13 dec. baietelul(2ani si 4 luni) si cu mine am racit foarte tare.El a facut febra , medicul meu nu recomanada imediat antibiotic, l-am lasat vreo 3 zile asa , sperand ca-i viroza si-i va trece .N-a trecut si i-a dat Zinnat . A luat pana pe 23 dec. Deoarece eu am facut otita bilaterala supurata , mi s-a recamandat gentamicina, pe care mi-a facut-o o asistenta vecina cu mine de scara cu care ulterior m-am imprietenit. Deci copilul pe 23 a terminat tratamentul , pe 30 am fost cu copilul in vizita la asistenta , noi am vorbit, baietelul s-a jucat cu copii ei. Pe 31 brusc face febra mare 39,5. Mentionez ca de pe 23 pana pe 30 n-am scos copilul deloc afara , si pentru ca era f frig , dar eu nu prea aveam voie sa ies din cauza urechilor. Am sunat-o pe doctorita si cum n-avea cum sa-l vada pe Codrin mi-a zis sa-i dau Klacid. La doua zile de la inceperea Klacidului iar am fost in vizita la asistenta impreuna cu copilul. A doua zi iar febra , debut brusc, deci la 3 de antibiotic. I-a trecut iar a doua zi( si in ajunul rev tot o zi a tinut febra). I-am dat si Klacid 7 zile dupa care , dupa ce l-am terminat iar am fost in vizita ... si a doua zi(ieri) a afcut iar febra, desi alaltaieri era f bine. Asa ca am ajuns si eu sa ma intreb ca si tine : e posibil sa nu-i priasca ceva din casa asistentei? Are baietelul ei vre-un virus la care a devenit imun si-l tot ia copilul meu. Sau e doar o coincidenta?
liliana83 spune:
Completez cu faptul ca si la ea e mai rece. Dar fiecare vizita de-a nostra a durat maxim doua ore...