Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 7
ciristina_serban spune:
Citat: |
citat din mesajul lui imaya Helou, fetele! Vad ca sunteti in toiul pregatirilor. Eu una nu fac mare lucru. Ciorbita, friptura, praji am cumparat, cozonaci am cumparat, mai fac niste salata boeuf si in rest am de la tara bunatati de porc. Eu am comis-o luni, nici acum nu mi am revenit inca. Am plecat cu baiatu la carrefour sa iau cadouri si cumparaturi ca aveam elan si m-a lovit un dobitoc care s-a gandit ca rosu e verde. Primul minut verificat baiatu' si desi era in scaunel si legat cu hamurile am chemat salvarea sa ne duca la spital sa l verifice amanuntit. Am stat vreo 4 ore pe acolo. Bine ca totul s-a terminat cu bine desi inca il tin sub observatie pe baiat. Zicea dr de la bagdazar ca 7 zile. Cu ocazia asta am facut si eco la sold si avem o usoara displazie. Mi a zis sa nu fac nimic si sa revin peste 2 luni. Acu' am ramas si fara masina ca idiotu mi a rupt roata fata dreapta, pe langa usile dreapta varza. Oricum sunt tare fericita ca suntem sanatosi, fierul se repara. Pt Indemnizatie, nu stiu cine spunea, duceti va in str Ion Campineanu si de acolo vi se elibereaza o decizie si va spune si cand va vin banii. In rest ce sa va spun ca nu mai stiu altceva decat sa fim sanatosi si sa aveti mare grija cu traficul asta de sarbatori ca sunt tare nebuni unii. Andrei |
wow, ce sperietura... draga de tine. Mama lor de treburi, ce se mai grabesc unii. Bine ca puiutul e bine. pup
Cris, fericita mamica de sufletel RIANA MARIA (28.07.2010) si scumpetea RAZVAN (23.11.2004)
rodyka spune:
dragaica, nu stiu in zona Aelitei, dar nici aici nu-ti da dr antibiotic decat daca e chiar nevoie... si strict cat trebuie pentru tratament. de la farmacie in nici un caz nu pot cumpara, nici macar medicamente ptr bb fara reteta, decat daca mint ca e ptr copil mai mare sau ptr mine si citesc apoi pe prospect sa stiu cat sa-i dau, sau eventual daca i-am mai dat... cel mai sigur e sa-ti dea dr tratamentul adecvat ptr copil, decat sa-l tratezi dupa ureche, mai ales eu care habar n-am, desi-s la al doilea copil, Doamne multumesc ca nu am avut nevoie sa stiu care la ce foloseste...
_
o minune, Craciunita cea mica...
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
bamboletta spune:
Imaya-d-zeu a fost cu voi...bine ca ati scapat cu bine
piftia e gata mai am cateva sarmale de impachetat si gata pe ziua de azi..mai vreau sa fac si salata de vinete cu maioneza...dar nu stiu cand
Antonia a avut treaba...mi-a scris iar monitorul cu creion rosu m-am suparat tare pe ea nu mai are voie la calculator si nici la desene animate
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Sarbatori Fericite !!!
rodyka spune:
citat din mesajul lui bamboletta Antonia a avut treaba...mi-a scris iar monitorul cu creion rosu m-am suparat tare pe ea nu mai are voie la calculator si nici la desene animate |
poate ii aduce moshu´ propriul calculator sa aiba ce mazgali...
eu fac ce fac si nu se cunoste nimic... asta pentru ca nici nu am chef! si tocmai ce mi-am adus aminte ca maine am de mers si la coafor, ca sambata e inchis, deci nu prea imi ramane maine timp de multe... dar nu-i bai, ca gasim noi ce sa punem pe masa...
_
giorgia23 spune:
Imaya bine ca sunteti bine amandoi
Eu am terminat salata si bomboanele..au iesit delicioase...tb sa apara si sotul si i/o pasez pe Antonia sa fac si eu o baie lunga si sa/mi fac unghiile
bamboletta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
poate ii aduce moshu´ propriul calculator sa aiba ce mazgali... eu fac ce fac si nu se cunoste nimic... asta pentru ca nici nu am chef! si tocmai ce mi-am adus aminte ca maine am de mers si la coafor, ca sambata e inchis, deci nu prea imi ramane maine timp de multe... dar nu-i bai, ca gasim noi ce sa punem pe masa... _ o minune, Craciunita cea mica... delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
Are laptop pt copii cu printese...dar e mai interesant al nostru
Ai luat telefonul pt Maria?
Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
Sarbatori Fericite !!!
paula_m spune:
Ne-am intors si noi de la dr si cumparaturi.
Raul la 5 luni are 71 cm si 7kg jumatate. Rosu in gat avem, dar pt tuse ne-a dat paxaladine si daca nu ii trecem sapt viitaore facem analize la sange. Mi-a spus sa ma duc la eco la sold, cutele de sus, de la picioruse nu sunt la fel, desi dupa ultimele noutati, asta nu mai e o regula ca s-ar putea sa aibe pb la sold. Dar vom merge dupa sarbatori pt linistea mea.
Aaaa, pt criza de aseara, tb sa-l stropesc cu putina apa.
Mi-am luat un ceas Casio de ziua mea, cumparaturi pt familie si pt Raul mingea vorbitoare.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori
rodyka spune:
citat din mesajul lui bamboletta Ai luat telefonul pt Maria? |
l-am comandat, inca nu am primit email de confirmare
_
crispro spune:
Paula, pai e super bine Raul, ca ziceai ca e slabut.. al meu la 5 luni a avut 7380 parca... cam tot pe acolo.. un pic mai scund, cam 68 cm, cred, ca l-am masurat eu.
Imaya, Doamne fereste! L-as fi batut pe dobitoc, numai pt spaima provocata... bine ca sunteti teferi.
Sotul meu e racit... acum l-a apucat...
Oana, da tu cand faci atata mancare???de fapt cred ca acum, ca e absenta de pe forum...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
ooana spune:
citat din mesajul lui Dragaica Neata si de la noi......mama am avut o noapte..... copii astia au o enrgie . Denisa la noi ora de culcare e batuta in cuie, la ora 8 in patut amandoi, papam apoi in patut. Adorm amandoi, la cel tarziu 8,30 sunt amandoi adormiti. Ei de aici incepe de fapt distractia. La 9 fix Seby se trezeste, in fiecare seara are acelasi program, nu inteleg de ce , se trezeste plangand, il iau repede sa nu-l trezeasca pe Felix si-l pun in leagan. Uneori adoarme imediat, apoi il duc in patut, uneori adoarme pe la 10-11 . http://community.webshots.com/user/Dragaica Mamica fericita de leuti minunati Tudor Sébastian si Félix Alexandru 10.08.2010 |
eu cred ca sunt dintii
asa facea si Matei...
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip