Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Si-s grabita, si-s grabita...ca mi-i casa ne-ngrijita...si mi-s rufele la soare...si copii-mi cer mancare!

"[...] la noi in musuroi nu e timp ptr zabava ca, de n-am fi de isprava, ar fi vai si-amar de noi"!!

_
o minune, Craciunita cea mica...

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

rad de una singura prin casa

am terminat de portionat varza...fac cu frunza de vie...

Bamboletta cu David(18 aug 2010) si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

cred ca am tot comentat, dar n-am dat buna dimineata...

Matei Alexandru, Victor Andrei si Alicia

_

Mergi la inceput

Crissy-e fff buna Atoderm PP o avem si noi ii...prima data am luat trixera...dupa atoderm pp si acum suntem pe alea de la bubchen

la noi eu sunt cu platile...facturi...dar de o bucata de vreme uit acum m-am desteptat am lista de la brd cu tot ce platesc de acum intru acolo sa verific

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput

Sarbatori Fericite !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Crissy off infectie urinara?Da cum te-ai pricopsit cu ea?Cand veniti la Iasi?Caci noi pe 7 avem la Cosma programare iar pe 14 la Cuza.Si ciu-ciu exercitii am facut cu el .Si la inima...deci luna ian o petrecem prin spital.

Da da,Paul oricum ii duce dorul Teodorei :X,asa ca el e dispus oricand ca si mine de o mica intalnire

Noua med de fam ne-a recomandat Biotics dupa tratamentul cu Nurofen pt rosu in gat si dupa Eurespal pt tuse,insa numai un sg plic,maxim 2.Ma bucur ca el nu e genul care sa dea antibiotic,iar daca e nevoie de un tratament prefera sa mearga pe cale naturista avand in vedere ca e micut Paul.Si chiar si la noi 2,desi fiind maturi,a ales aceasta cale.Si ma bucur.Inca o data mi-a demostrat ca este un medic bun,desi generalist intr-adevar,stie sa recomande si tratamente eficiente pt copii.

Ce fac fetele?Iar tu ma uimesti.Cum de nu ai mai facut bunatati??

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

sa dau si eu raportul noptii trecute: am facut baita mai tarziu, aproape de 10, cand am mai terminat prin casa si am avut timp si de masaj, si de gimnastica... la ora asta e tare energica, asa ca am temperat-o cu baita calda, in vana mare (ca in cea mica nu-i mai pot face in camera ca uda tot, inclusiv peretii si oglinda), a papat frumos la san si la 11 dormea deja bustean. s-a mai trezit la 7.30 sa pape sanii lui mami care erau pietroi, tati a plecat la lucru si mie imi era ciuda ca se vedea deja lumina afara si nu mai puteam dormi. dar am inchis ochii incercand sa-mi organizez ziua si... m-am trezit la 11, cu sanii plini iar, asa ca am luat delfinasa langa mine si a papat tot-tot, dar s-a si trezit . asa ca programarea mea s-a dus de rapa . in sfarsit a iesit soarele de tot, e senin, pot sa-mi pun si eu hainele la uscat si sa mai spal altele, inclusiv perdelele. de mancarica o sa ma ocup maine mai serios, azi mai fac o tura de curatenie si ma vopsesc, apoi o tura de oras cu amandoua fetele (Maria e in vacanta si ea)... poate deseara sa ma prajituresc si io cu ceva...

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Crissy, mi-a zis si pediatra ca nu e asa problema cu anemia. Cu mancatul des....inca mai avem 6mese/zi. Oare ar trebui sa aiba 5 deja?
Gata baia, straluceste de curatenie. Intre timp m-a sunat tati ca a gasit o casa faina pt noi (dupa ce s-a nascut Raisa am stat o luna si o saptamana la casa insa nu ne-a placut, in mod special mie, poate pt ca e afara din oras, asa ca ne-am mutat inapoi la bloc, in Centru. Insa ne cautam alta casa, tot in Centru. Maine merg si eu sa o vad.
Imediat trezesc copilul sa o schimb si sa ii dau sa pape. A venit si soarele la noi.
Pe la 16 poate merg pana la lucru (am un salon de infrumusetare) sa rezolv o clienta. Desi am zis ca luni a fost ultima zi de lucru pe anul asta. Si ma gandesc ca ar trebui sa termin azi si cumparaturile ca maine as vrea sa mai trag un aspirat, spalat pe jos, facut mancare si seara sa mergem si la ai mei ( e o traditie la noi, in seara de Ajun ne adunam toti la ai mei ca vine Moshu'). Si azi mai vrem sa impodobim bradul si sa incarcam poze pe o rama foto digitala (cadou pt parintii mei). Cine stie ce mai intervine maine,....deci probabil tragem azi o fuga pana la Real.
Ooana, tu nu stai pe langa mine, doar mama ta, asa-i? Da si tu un semn cand veniyi in vizita, poate ne intalnim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

sa dau si eu raportul noptii trecute: am facut baita mai tarziu, aproape de 10, cand am mai terminat prin casa si am avut timp si de masaj, si de gimnastica... la ora asta e tare energica, asa ca am temperat-o cu baita calda, in vana mare (ca in cea mica nu-i mai pot face in camera ca uda tot, inclusiv peretii si oglinda), a papat frumos la san si la 11 dormea deja bustean. s-a mai trezit la 7.30 sa pape sanii lui mami care erau pietroi, tati a plecat la lucru si mie imi era ciuda ca se vedea deja lumina afara si nu mai puteam dormi. dar am inchis ochii incercand sa-mi organizez ziua si... m-am trezit la 11, cu sanii plini iar, asa ca am luat delfinasa langa mine si a papat tot-tot, dar s-a si trezit . asa ca programarea mea s-a dus de rapa . in sfarsit a iesit soarele de tot, e senin, pot sa-mi pun si eu hainele la uscat si sa mai spal altele, inclusiv perdelele. de mancarica o sa ma ocup maine mai serios, azi mai fac o tura de curatenie si ma vopsesc, apoi o tura de oras cu amandoua fetele (Maria e in vacanta si ea)... poate deseara sa ma prajituresc si io cu ceva...

_

Ii faci gimnastica seara? Noua ne-a zis pediatra sa nu ii facem seara sub nicio forma ca o agita. Eu dimineata ii fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

ce chef de treaba am...
btz, am inf. cu e-coli, aia pescuiti in spital. Cf. celor spuse de dr. de fam, voi face tratament cu antibiotic timp de 3 luni, cate 10 zile pe luna, in fiecare luna alt antibiotic (am si antibiograma). De la Iasi nu mi-au zis nimic, ei au fost multumiti ca am scapat de febra si m-au externat, nu mi-au mai zis sa continui cu tratament si urm. 2 luni. Nah, acum sper sa scap. Noi urm. prg le avem pe 25 ian (si ORL si follow-up la maternitate). La voi ce e trecut pe scrisoarea medicala? La mine scrie ctrl inima la Sf. Maria doar in caz ca suflul persista. 2 pediatri au zis ca nu mai aud nimic la inima...

ramonaV, nu cred ca tb 5 mese neaparat, fiecare copil are ritmul lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Ce bine era sa fi stiut toate lucrurile astea aseara...dar nu-i nimic, pe data viitoare voi fi pregatita.
Si eu stiam ca gimnastica se face dupa baita. Nu mi-a zis nimeni ca gimnastica ii agita pe bbi... Bine, ca noi facem gimnastica de 3,4 ori pe zi, cand ne plictisim facem gimnastica
Crissy, dar lui Bea ii place marul proaspat? Sau nici dupa ala nu se prea omoara?
Bamboletta, aia e colinda mea preferata
Ma duc sa hranesc pruncul si ne imbracam sa mergem la pediatru...bineinteles ca nu mi-am scos carnea tocata din congelator, asa ca la noapte stau si fac sarmale
Mirela, cand nasti? Sa vii sa ne spui, sa facem galerie...ce dor mi-e de emotiile alea
Rody si sora ta ar tb sa nasca, nu? Cum e?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Mergi la inceput