Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 14
rodyka spune:
am terminat sarmalele, salata de ciuperci de la ooana, ouale umplute cu sos de smantana, am facut si o supica de galuste de gris ptr Maria (nu va spun ca in prima faza, de zorita, am pus faina de malai in loc de gris )... mai am fripturica si... finisaj la curatenie! si de pus perdelele...
_
o minune, Craciunita cea mica...
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
CarmenAlbu spune:
Ce fac fetele.
Noi am ajuns bine, pe drum am uitat lapticul in carucior si caruciorul a fost lust la intrare in avion, leti a mancat putin lapte chinezesc pe care il ave a compania aeriana, nu I a placut deco no roc ca mai aveam niste piure, a obosit Foarte tare cu drumul desi mi au dat patut in avian a plans cu suspine sear a la hotel a man cat si a dormit neintoarsa 12 ore, acum doarme iar de vreo 4 ore, am fost sa innotam, I-a placut mult, erau muuulti bblusi si de 3 sapt mici mici in piscina e soar si bine,
Craciun fericit tuturor,
Victo spune:
in primul rand sa ma plang..
mihai e un raut si jumatate..atata urlaaaaaaaaaaaaa...
stefan e racit cobza..tuseste una-ntruna...
asa ca nici curatenia nu mi-i gata, daramite alte cele...
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana Maria Antonia de giorgia23 Larisa Ioana de ochidut Filip de eladea2005 Theodor Mihai de roxana_theo Raul Ionut de paula_m Mihai de kittyescu Florentin Andrei de florentina_c La multi ani pentru SHERITRA si MATUSA77!! Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010 Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
si de la noi
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
katalina spune:
Buna mamici frumoase!
Intru si eu sa va urez cu ocazia acestei mari sarbatori de Craciun multa dragoste si caldura, Sarbatori fericite!!!Sper ca mos Craciun :) sa va aduca tot ce va doriti si multa sanatate .
Spiritul Craciunului
...iubeste...zambeste...exprima-te...relaxeaza-te...ajuta un batran...accepta un compliment...asculta-ti prietenii...reia un proiect abandonat...fii intelegator cu tine si cu altii...uita-te la un album cu fotografii...picteaza un tablou...asculta tacerea...aminteste-ti in totdeauna ca nu esti singur...spune-le celor dragi cat de mult ii iubesti...imagineaza-ti ca astazi nu ai nici o grija...joaca-te cu un copil...citeste o carte buna...alege-ti o stea pe cer...fii copil inca o data...da-ti voie sa mai si gresesti...lasa-i pe alti sa te ajute ...renunta la ce nu-ti place...indeplineste-ti promisiunile...inchide ochii si imajineaza-ti ca esti pe o plaja tropicala...priveste atent o floare...cumpara-ti ceva ce iti doresti de mult...spera ca ceea ce-ti doresti se va indeplini...ajuta-i pe altii...respira profund...fa-ti un cadou...iubeste
www.youtube.com/watch?v=xf8db3Vz95I" target="_blank">pentru dragele mele prietene
Sunt putin suparata.nu mi-au ajuns 3 colete de la Mos:bebelusul pt Roby, 3 jocuri PSP, si costumul de ren pt Victor(toate din alte surse diferite).Sa presupunem ca vor ajunge dupa Craciun, pot refuza coletul???(cel cu bebelusul), se poate intoarce fara sa platesc eu transportul(il refuz pt ca nu a venit in timp util,si azi i-am cumparaty altceva copilului).Of
In rest incerc sa mai gatesc cite ceva bun,si sa mai citesc din urma
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
katalina spune:
Uitasem :
LA MULTI ANI !!!!
Maria Antonia de giorgia23
Larisa Ioana de ochidut
Filip de eladea2005
Theodor Mihai de roxana_theo
Raul Ionut de paula_m
Mihai de kittyescu
Florentin Andrei de florentina_c
La multi ani pentru SHERITRA si MATUSA77!!
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
crispro spune:
Victoooooo, am stat sa citesc ataenta sa vad cine e cel raut... credeam ca te referi la Stefan... Poate ii ies dintii si lui Mihai... si de asta urla...of... sa treaca raceala la Stefan... Lasa, nu conteaza atata curatenie si papa, da-le incolo... linsite si relaxare, astea is musai de Craciun.
Katalina, daca cei cu pachetele au zis ca le trimit intr-un anume timp si nu au venit, la revedere... io nu primeam pachetul cu costumul de spiridus daca imi venea dupa Craciun... pai ce sa fac cu el? ca la anul nu ii e bun... ori in ianuarie e cam ciudat sa il imbrac in spiridus... Multumim de video, imi place la nebunie piesa...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
Victo spune:
of of..cu stefan am fost norocoasa, cat a fost micut a fost tare cumintel..nici nu stiu cd i-au iesit dinti si alte cele.nu tu treziri noptile..papa bine..ehehe..
andreea, sanatate si voua. las, e bine dc numa muci are micu.
stefan ia sinupret, eurespal, acc si seara sa poata dormi, aerius.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katalina www.youtube.com/watch?v=xf8db3Vz95I" target="_blank">pentru dragele mele prietene |
multumesc mult, katalina. n-o poti asculta pe Celine fara sa-ti mearga direct la inima...
eu cred ca poti refuza coletele, eu am facut asa anul trecut, le-am primit la o saptamana si nu m-am dus dupa ele la posta (plata era ramburs), m-au sunat apoi si le-am spus ca erau ptr cadouri de craciun. a fost ok. anul asta mi-au trimis mail in 14 ca vor ajunge in 10 zile prin posta, cand eu le comandasem prin punto-pack ce este in orasul meu si ar fi durat 2-3 zile, asa ca in aceeasi zi le-am trimis mail ca o sa-l refuz daca vine dupa Craciun. si iar mi-au raspuns ca tocmai mi-au pus coletul la posta, a ajuns deja demult si e impachetat, asteptand sa vina mosul sa-l dea cui merita
_
o minune, Craciunita cea mica...
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ramonavlas spune:
Fetele, gata treaba? Ca eu mai am de facut un sortiment de mancare. Am fost sa vedem casa.... imi place!!! Apoi am fugit la lucru unde am zis ca stau o ora si am stat 2. Acum ii dau la Raisa sa pape si termin mancarea.La 18 trebuie sa fim la ai mei!
Va pup si va doresc un Craciun din cele mai frumoase.