Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 12
rodyka spune:
buna dimineata, la mos ajun!
am avut o noapte de tzatzait intruna (sau cum s-o fi zicand), adica de cate ori ma trezeam, Isa era la titi... culmea e ca avea ce, se auzea cum inghite! ma bucur ca macar noaptea papa linistita, ca e liniste si nu e curioasa de ce se intampla in jur... ca ziua ii place tare mult lingurita
astept sa fiarba ouale sa le fac cu sos de smantana , ca tre sa fug la coafor rapid... si apoi sa ne intram putin in ritm, ca ne prinde mosul in bucatarie. aaa, am uitat sa va zic: avem MOS ADEVARAT ! s-a oferit fratele nasului sa vina, de dragul Isabelei. are 21 de ani mosul . sa vedem cum le pacaleste si pe fetele mari . am fugit sa ma imbrac, sigur mai revin azi, sa vad ce mai faceti voi...
_
o minune, Craciunita cea mica...
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
crissy77 spune:
paula, Bea papa mar, dar ascuns sub para. Cam ca la bancul cu carnatii de oaie: o vaca si o oaie (la noi vaca e para). Si B. are cute asimetrice, am facut eco la sold si nu are nimic. Ne-a zis ca asimetria va disparea dupa varsta de 1 an. ceas Casio, eu am primit cadou unul in facultate, prin '98, cu exceptia faptului ca am schimbat multe curele la el si e ros nitel auriul de pe margini merge la fel de bine, la 1 an prinde decalaj de 1 min.
rodyka, am patit si eu asa cu Elise, doar ca eu aveam masca de argila pe fata
racusor, nu te necaji ca nu ai postit, vei avea timp.
tania, la Elise vaccinul de 6 luni a fost cel mai scarbos din toate cate le-a facut, tin minte ca era lesinata aproape de febra, cu greu am reusit sa-i coboram temperatura.
adriana, sanatate Rebecai!
Sa ma laud si eu: la 6 luni are aproape 6 kg
Spor la treburi, gospodine
babiela spune:
am venit si noi cu Buna dimineata, va uram un Craciun fericit si cu multe cadouri. va citesc aproape zilnic, dar de scris nu prea reusesc, am facut si noi vaccinul de 4 luni, avem 67 cm si 6,6 kg, e cam slabut dar asta e, dupa revelion incepem diversificarea ne-a zis sa incepem cu supita de legume, apoi pireu de legume si abia apoi fructe. nu i-am cumparat costum de mos si acum imi pare rau dar ne-am pozat si noi cu o caciulita de mos, cam mare ce-i drept, dar la cat sunt de frumos numai conteaza http://family.webshots.com/photo/2511683880105792727piGuKB?vhost=family
va pupam si poate la anul daca mai cresc o las pe mami si la calculator, sau poate scriu eu
btz_ovi spune:
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE ASTAZI,MULTA FERICIRE SI SANATATE!!!!!
PAULA ce baiat mare ai
ADRIANA din ce spuneau medicii de la spitalul unde am fost eu cu Paul,endoscopia,care este foarte traumatizanta,atat pt bebelusi,cat si pentru parinti,se face doar in cazuri extreme,cand copilul are ceva totusi la stomac si nu se observa nici la echo nici la tranzit.
Noua ni s-a recomandat si tranzitul,desi la echo iesise clar RGE,pentru a se asigura de acest lucru.
Si tranzitul este destul de dureros,mai ales ca ii suceste pe o masa,insa nu e ca endoscopia.
Eu in locul tau as cere si a 2a perere si nu as traumatiza-o pe bebe Rebe cu endoscopia!!!
No offence.
Pupici la amandoua si sanatate!!!!!
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
Otiliav spune:
Craciun fericit si multe cadouri frumoase sub brad!
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
ooana spune:
Maria Antonia de giorgia23
Larisa Ioana de ochidut
Filip de eladea2005
Theodor Mihai de roxana_theo
Raul Ionut de paula_m
Mihai de kittyescu
Florentin Andrei de florentina_c
La multi ani pentru SHERITRA si MATUSA77!!
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
adrianaBuc spune:
btz, nici medicul ei nu e prea incantat de metodele astea invazive. Tocmai d-aia mergem la eco si sa speram ca ve fi suficient sa ne facem o parere. Nici nu ma gandesc inca sa ii fac endoscopie.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010
Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori
ooana spune:
Gata! am terminat tot si acum il asteptam pe Mos Craciun
aici cateva poze http://picasaweb.google.com/Matei.Morait/A6ALunaDecembrie2010#5554188325325576114
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babiela nu i-am cumparat costum de mos si acum imi pare rau dar ne-am pozat si noi cu o caciulita de mos, cam mare ce-i drept, dar la cat sunt de frumos numai conteaza http://family.webshots.com/photo/2511683880105792727piGuKB?vhost=family |
ce scump e!! si mesajul
_
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Otiliav Craciun fericit si multe cadouri frumoase sub brad! |
CRACIUN FERICIT si voua, frumoaselor!
_