Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amaia

Fetelor, voi v-ati facut testul de listerie? Aveti vreo lista a alimentelor de evitat? Astia aici nu mi-au zis nimic...nici macar de tratamentele cosmetice antirid despre care am citit ca sunt total contraindicte in timpul sarcinii. Asa ca am inceput sa ma panichez. Acum 2 saptamani mi s-au luat 7 fiole de sange, stiu sigur ca unul din teste se refera la sindromul Down dar habar nu am daca tot in aceasta perioada se face testul pentru toxoplasmoza si pentru listerie. Si acum incep sa-mi amintesc cum am batut-o pe soacra-mea la cap sa-mi aduca de Craciun branza de vaci proaspata din Romania, cum am poftit la salam crud-uscat si ca saptamana trecuta am facut calamari:(((((

11+

Amaia, eu stiu ca aici se zice de cateva alimente contraindicate in sarcina: branza moale (soft cheese), gen feta, branza de vaci, brie, blue cheese, etc. De asemeni nu avem voie oua crude si maioneza si cica carnea trebuie sa fie foarte bine fiarta. Eu sunt vegetariana, asa ca nu orea ma pricep la carne, dar in domeniul branzii, parca mi ai facut pofta cu branza de vaci!! M am riscat o data in saptamana a 8 a parca si mi am luat un sanwich cu maioneza, oare sa ma risc sa mi iau niste branza de vaci?? Offf fata, chiar mi s a facut pofta si mie imi place facuta cu marar si patrunjel, amestecata cu unt, sare si lamaie!!!! Vai vai

Nu am auzit de nalize pentru toxoplasmoza si listerie. Poate imi explici tu ce reprezint astea!!! La voi in Cipru, la cate scan uri ai dreptul in timpul sarcinii??

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 11+ cu Imogen Tara.
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

ANAEMI de unde ai optimismul asta in tine??? Multumesc ca poate ma molipsesti si pe mine!! Wow doar covrigei si sticksuri, deci pot spune ca ti a fost foarte rau!!! Si uite ca copilul s a format bine. A luat ceva vitamine?? Eu ma gandeam ca daca nu mancam, de unde Dumnezeu isi iau copii astia vitaminele si toate cele sa creasca NORMAL?? Din paine, take away, stickuri, covrigei si biscuiti?
Mi se pare o evolutie extraordinara!! Sa ne fie atat de rau si totusi sa avem copii formati sanatosi!! La prietena ta care a slabit 5 kg, totul e bine?

Imi pare rau ca te ai simtit rau, nu ar cam trebui sa inceteze astea la 13 saptamani? Si crede ma ca ma bucur ca l ai simtit pe bebe, oare am sa l simt si eu la 13 saptamani??

MHegarty
TestPozitiv

Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

A! da...si in legatura cu visele. eu de cand am ramas insarcinata,aproape pe fiecare noapte visez numai si numai bazaconii.Dar numai bazaconii. M-am invatat deja cu actiunea

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 13+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Ce visezi??Ca sa ne intrecem in bazaconii!!!

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nebunica-zapacica

Bine v-am regasit, burtici!!

Sper ca ati avut toate sarbatori frumoase si veti avea un an minunat alaturi de bebelusii vostri!!

Din pacate, drumul nostru impreuna se termina aici, va raman prietena draga, va citesc in continuare, dar sarcia mea s-a oprit din evolutie in jurul Craciunului. Ieri au inceput sangerarile si asa am aflat..

Va pup pe toate si va doresc sa va strangeti in brate la vara puisorii dragi, eu sper sa o fac anul asta candva..

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

[font=Comic Sans MS][green] “Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.”

Nebunicaimi pare nespus de rau!!! Te rog nu ne parasi, esti sigura ca s a oprit din evolutie? Te ai dus la medic?? Am mai auzit fete care au sangerat si bebe era bine!!! Eu tot timpul m am intrebat?? Cum ne dam seama ca sarcina s a oprit din evolutie? Intotdeauna apar sangerari, sau poate continua timp de saptamani si saptamani fara nici o sangerare?

Nebunica te rog nu fii supi, noi suntem aici, da??

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Draga mea Fecian, prima data cand am inceput sa ti citesc mesajul, mi a aparut un zambet pe buze!!! M am vazut pe mine!!! Probabil ca atunci cand ai postat mesajul, nu ai citit ce aberatii am sris si eu!! Cred ca am speriat toata odiseea asta!! Ne am intrecut in rau in Decembrie!!!

In legatura cu vazutul bebelui, pot sa ti dau minunata veste ca nu esti singura ca nu si a vazut bebele!!! Si eu ma numar printre ele!! Eu imi voi vedea puiul abia la 13 saptamani pe data de 14 ianuarie!! Te inteleg perfect cu scan urile in tarile vestice, caci din nefericire din acest punct de vedere si eu locuiesc in Anglia. Aici am dreptul doar la 2 scan uri pe perioada sarcinii (la 13 saptamani si la 20), restul contra plata, care dupa cum am mentionat ma costa minim 120 lire!!!! De aia ma voi abtine. Am explicat mai sus si cu analiza pentru sindromul Down!!! E gratuita aici, dar stau si ma gandesc cat e de eficienta????

In rest, hai sa ne bucuram ca suntem impreuna aici si sa incetam sa ne tot plangem ca niste babe ca speriem fetele pe aici!! Sper ca ai prins la gluma!! Iti doresc tot binele din lume iubita!!!

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camady

Buna fetelor. Sunt o burtica de sept-oct 2011 si am racit. Ma doare gatul ingrozitor si sigur va urma sa-mi curga si nasul si tuse, poate chiar si febra ( asa fac mereu). Ajutati-ma cu ceva leacuri sau pastile care sa nu dauneze sarcinii.

4+ si mami de Razvan 7 anisori

Camady BINE AI VENIT!!! Noi ne stim de la aspirante optimiste!! Te am felicitat si acolo si chiar ma intrebam daca ai sa vii la odiseea noastra sau ai sa te duci la septembrie-octombrie!!

Iti spun sincer ca am fost extraordinar de racita in decembrie, o tuse urata cu expectoratii la un moment dat, cu durere profunda in piept si febra!! Tot ceea ce am facut a fost: am stat in pat dupa servici, am dormit mult, am baut timp de vreo saptamana-10 zile DOAR ceaiuri, am mancat lamai si cred ca am devorat vreo 2 borcane mari de miere!!! ATATA!!!!
Nu am luat altceva tot de frica sarcinii!!! Si mi a trecut, mai am doar o mica tuse, dar dupa cum o vad in maxim 2 saptamani va trece si asta!! In rest ma simt perfect!!
Chiar ma intrebam si le intrebam si pe fete: cu ce s a hranit bebele ala timp de 10 zile din ceaiuri, lamai si miere??
Dar asta e sfatul meu, tu faci ce vrei!!!

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loren@

Un An Bun mamici si viitoare mamici. Eu nu stau bine deoarece incepind de miercuri m-am trezit cu singerari din zi in zi mai intense si acum deja le compar cu ciclu, basca ca par chiar mai urite decit un cm. Maine ma duc la eco si sper doar sa se confirme ca s-a eliminat singur si nu mai e nevoie de chiuretaj. Nu cred ca mai e vorba sa mai fie vreo sansa ca fie viu. Asta e...Imi pare rau, dar nu a depins de mine din pacate.
Va tin pumnii la bb sanatosi si sarcini usoare!

www.dropshots.com/laribia

Lorena

Cuvintele sunt de prisos!!! Iti doresc multa putere si credinta in Dumnezeu ca bebe va veni!!!
Tine ne la curent!!

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

MihaelaV

Am tot postat fratilor cat pentru toata luna in care nu am intrat, cred ca va speriati maine!! De fapt azi, aici la mine e 03:36 am, deci cred ca ar cam fi timpul s o streg si eu la nani!! Dar eu asa fac in vacanta, ma culc la ore din astea si ma trezesc la 3 dupa amiaza.

Noapte buna tuturor si ne auzim maine!!! Neata si pentru maine, ca eu cu siguranta voi intra pe la amiaza!!!

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Miha,AMR :au mai ramas

va invit la un CAPITOL NOU-NOUT

Dau si :

Mama de Ana si 12+

Mergi la inceput