Iepurasii de mar-apr 2010 asteapta noul an (96)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/atb/atb.jpg)
atb spune:
Nasterea Domnului sa va gaseasca cu sufletele linistite, pline de bucurie, cu mesele imbelsugate si copiii sanatosi, sa aveti parte de tot ce e mai bun si curat in viata, gandul bun sa va insoteasca pretutindeni, zambetul sa nu va dispara niciodata de pe buze.
CRACIUN FERICIT!
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
briza_marii spune:
Sa fiti iubite, si sa iubiti,
Sa primiti tot ce va doriti
Multa fericire, multa sanatate
Mosul pentru voi sa vina cu de toate!
La multi ani dragi mamici, tatici si iepurasi coconasi, sa aveti parte de un Craciun ca in povesti
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
freedelia spune:
Dragele mele -- sunt foarte nostalgica in seara asta, imi amintesc de Craciunul trecut cand aveam toate semnaturi cu burtici in care cresteau iepurasii nostri minunati... parca a zburat anul acesta si la fel vor zbura si anii viitori, iepurasii vor creste, dar aceste amintiri ne vor ramane pentru totdeauna...
Desi nu mai intru asa des ca in timpul sarcinii sau cand era Jane mititica si dormea mereu, incer sa citesc tot ce scrieti si ma simt parte din acest grup, asa cum e el, cu zile mai bune si mai rele, cu mici certuri si neintelegeri, dar mereu cu o vorba buna pentru cine are nevoie, cu o incurajare, cu un sfat... cu o gluma exact in momentul potrivit, cu o poezie tot asa... va multumesc ca mi-ati fost alaturi de la inceput, la bine si la greu si sper sa ramanem impreuna multi ani, sa ne vedem iepurasii crescand si sa ne mandrim cu ei.
Sa aveti un Craciun minunat, pentru multe primul ca mamici, pentru toate primul alaturi de iepurasii nostri. Nasterea Domnului sa va aduca in suflet pace si lumina!!
La Multi Ani!!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rebiana27/Rebiana27.jpg)
Rebiana27 spune:
Craciun de poveste sa aveti, dragele mele, mangaiat de cele mai frumoase colinde si purtand izul si culoarea bunatatii!
CRACIUN FERICIT plin de lumina si speranta!
Mami de doua minuni: Luca si
Mara
Ramy77 spune:
Craciun fericit!
Fie ca minunatul spirit al sarbatorilor de iarna sa va insoteasca mereu, sa va protejeze si sa va lumineze, sa va aduca numai bucurii si impliniri alaturi de cei dragi sufletelor voastre.
Va pup pe toate,sa aveti parte de sarbatori frumoase!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/babyangel/babyangel.jpg)
babyangel spune:
SA AVETI UN CRACIUN LINISTIT, ALATURI DE IEPURASI DRAGI SI TATICI IUBITI!
stanucel Dumnezeu are grija de fiecare, asa cum aavut grija si de sotul tau. Sa nu iti pierzi speranta ca va fi bine si pentru tine, si vor veni vremuri senine!
Child ce ghinion sa fie piciu' bolnavior de sarbatori. Sper sa-i treaca repejor!
Anca
In asteptarea si a
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 8 -a
jeni_h spune:
CRACIUN FERICIT!!![b]
[b][red]Fie ca Mosu' sa va aduca multa sanatate, fericire si iubire...restul, vin de la sine![red/]
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Erina/Erina.jpg)
Erina spune:
Buna seara!
E minunat in casuta iepurasilor atitea urari inspirate
!!!
Eu am avut o zi lunga...
Daria este bine, se pare ca tratamentul merge. David tot are secretii, ciudat ca se aud cum se plimba dar la aspirat nu prea ies.
In seara asta am fost la bunici, venise Mosul si acolo, Daria extatica, David cam israscibil cred ca de la boala+ dinti.
Cadourile sunt sub brad (cele in hirtie rosie si o punga de la de acasa).
Am reusit sa bucataresc printre altele si ce scrisesem ca vreau sa fac de blogul Laurei, asa ca declar o zi reusita...sa inceapa relaxareaaa!!!
E un Craciun special mai ales pentru mamicile care sunt la primul copil! Savurati fiecare clipa si pastrati in sufelet fiecare amintire!
Craciun Fericit!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
honeybaby spune:
Va doresc un craciun de vis alaturi de iepurasi si de restul familiei !!!!
Maya doarme de la 8! Vrea sa vada Mosul ce fetita cuminte e ea si sa-i aduca multeeee cadouri !
V-am pupat pe toate Denisa
& bebelunica
Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
Poze & Filmulete Bebeluna