Laparoscopie 17
Raspunsuri - Pagina 20
bccami spune:
Buna fetelor,
Acum m-am programat pt 28.04, la 7.30
La mine e ciudata menstruatia asta. Abia imi dau seama daca a venit.
In primele 2 zile am doar cateva picaturi.
L-am intrebat pe dl dr daca e corect cum numar eu zilele menstruatiei si a zis ca da. Prima zi e prima zi de sangerare chiar daca e doar f putin.
Bine, nu ca as avea f mult in celelalte dar oricum e mai mult.
Voi ce parere aveti? Si voi aveti sau stiti prietene care au la fel?
Nu cred ca scap de laparo pt ca am ovarele micropolichistice si pana acum, dupa stimulare cu ovamit, am avut ovulatie, dar nu s-a prins ![]()
Va tin la curent

nicoleLi spune:
hello,
am fost azi la dr si nu are inca activitate cardiaca, a zis ca are maxim 6 saptamani, mai mergem vinerea viitoare...mi-a zis sa am grija ce mananc, sa nu ma ingras perioada asta...ma uit acum pe net sa vad ce avem voie si cu putine calorii si ce nu...va 
lavi02 spune:
Nicole, oricum e bine ca e in uter, probabil va avea activitate cardiaca saptamana viitoare 
Are dreptate dr cu mancarea, ideea e sa nu exagerezi cu prajiturile, cozonacii & co.
racheel spune:
Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza! 
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
20+ cu
Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
nicoleLi spune:
Adevarat a-nviat!
Am fost ieri la doc si bebelica avea inimioara, trebuia sa mergem vineri pe 29 dar bebelica ne-a dat iar programul peste cap pt ca duminica noaptea pe la 2-3 m-am trezit cu sangerare, apoi luni dimineata, luni seaara si marti dimineata iar...si era si cu chegulete...deci eram varza amandoi ca ne-am chinuit atat si acum il pierdem...dar marti doc ne-a zis ca e bine si sangerarea era de la un hematom de prin zona si o sa se opreasca si ne mai vedem in iunie la 12 sapt daca totul e ok pana atunci...deci cam asa am petrecut noi sarbatorile...nu am avut chef de nimic si in plus luni a fost aniversarea nostra 2 ani de la casatorie
nicoleLi spune:
cami bafta maine la HSG, sa vii cu vesti bune, cu trompele bune si permeabile si sa scapi de laparoscopie ...mie doc de la municipal, cand am facut primul HSG, mi-a zis ca sunt foarte multe fete care au ramas cu
imediat dupa HSG
lavi02 spune:
Nicole, ma bucur ca e bine bb, si eu am sangerat in ambele sarcini in primul trimestru si la fel a fost de la un hematom, copiii au fost bine.
Sarcina usoara si frumoasa iti doresc!
bccami spune:
Hristos a inviat!
Multumesc Nicole pt gandurile tale si sa ai o sarcina fara nici un stres.
Sper sa nu fie o problema ca inca nu mi s-a terminat cm.
Intre 20-23 am avut cativa stropi, pe 24 a venit mai abundent si acum e asa ca de final. Cred ca am numarat bine zilele (dl dr asa mi-a zis - prima zi e prima zi de sangerare). Ce parere aveti?
Nicole tu ce zici, am numarat bine?
Oricum, poate pana maine se opreste. Am sa...