Laparoscopie 17
Raspunsuri - Pagina 13
adinutapop spune:
Multumesc foarte ,Cicineata!
Urmeaza sa fac laparo, dupa ce scap de chlamidia.Oare care sunt sansele mele de a mai avea un copil? Probabil in functie de cat sunt de afectate trompele....Oare FIV e ultima solutie?!?
racheel spune:
Adinutapop eu am avut Chlamidia.La mine nu s-a vazut la ecosi mi s-a recomandat HSG.Si cand am facut HSG ambele trompe infundate.Am facut laparo la 2 luni si rezultatuul a fost:trompa dreapta transformata in hidrosalpinx si nu s-a desfundat iar trompa stanga nu stiu daca a avut hidrosalpinx dar s-a desfundat.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
15+
Doamne, ajuta-ne in continuare!
racheel spune:
adinuta, trebuie sa scrii repejor 10 mesaje ca sa scapi de moderare.Altfel nu te putem vedea in timp real.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
15+
adinutapop spune:
am facut HSG in 2009: trompe permeabile, la dr. o mica obturati dar permeabila pana la urma.
In febr. 2011: hidro la tr. dreapta
adinutapop spune:
In 2009, dupa HSG am facut stimulare cu clostylbegit si inj. pregnyl.Foliculii putini si nici de 1si ceva,rar 2 mm(cred ca mm)
adinutapop spune:
Voi ce parere aveti.Eu m-am fastacit si n-am mai stiu ce sa-l intreb pe doctor.Data viitoare insa merg pregatita cu un set de intrebari.
adinutapop spune:
Va rog sa ma ajutati cu interpretarea rezultatelor urmatoare:estradiol:54;
FSH;6,01; LH:1,83;PROLACTINA:15,66; TESTOSTERON:O,46; TSH:0,4469
Multumesc!
lavi02 spune:
Rikidone, eu am folosit de vreo 2 ori cand mi-am adus aminte crema de galbenele, scrie pe ea ca se recomanda la plagi post-operatorii. In rest n-am folosit nicio crema si s-au vindecat foarte frumos. Cam o luna dupa operatie ma mai dureau daca le apasam, acum nu le mai simt in nicio situatie.
racheel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinutapop Va rog sa ma ajutati cu interpretarea rezultatelor urmatoare:estradiol:54; FSH;6,01; LH:1,83;PROLACTINA:15,66; TESTOSTERON:O,46; TSH:0,4469 Multumesc! |
In a cata zi a menstruatiei le-ai facut?
15+