Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (64)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello fetele! i'm back sunt mai bine cu conjunctivita mea si am zis sa arunc o privire pe aici sa vad ce noutati mai sunt ;)
felicitari aditza!!!!! sa-ti traiasca bebelul si sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si sa va bucurati de el!
lucia saru' mana mult de sugestii asta o sa incerc sa fac - sa ma relaxez (cam greu o sa fie k e o perioada cam de kk la mine la serv ), sa nu fac un target din a ramane insarcinata - recunosc k mi-a fost mult mai usor lunile astea cat am fost pe diphe k nu mai asteptam in fiecare luna sa vad dk s-a prins ceva sau nu...dar o sa incerc sa o iau asa usurel, dk o fi sa fie bine dk nu...asta e. oricum bb vine clar cd vrea el si nu cd vrem noi. ma gandeam sa-mi iau niste teste de ovulatie de la farma. voi de care ati mai incercat? stiu k sunt unele gen test de sarcina, am mai auzit ceva de unul gen ruj...la mine oricum ovulatia era "vizibila" sa zic asa (adik se modifica mucusul si imi dau seama cd ovulez). akum sa vedem cum o fi dupa operatie.
nane - si mie la fel mi-a zis dr k trebuie facuta laparo imediat cum se opreste sangerarea si neaparat pana in z14 (eu am facut-o in ziua 10).

va pupicesc pe toate, va doresc o duminik placuta si o saptamana excelenta!

Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

mersi pt raspunsuri. la mine e a 3-a zi dar dr nu rasp la tel... :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
roxy stim toate cum e sa te calmezi dupa menopauza, greuuuuu, parca nu se mai termina si dupa ce iti vine parca n-ai vrea sa-ti mai vine....euu zic din propie experienta sa fi cat se poate de calma, chiar daca vine , chiar daca nu vine....eu cred ca starea psihica si chiar cred ca m-a afectat in perioada cand nu-mi venea ...o sa fie bine pana la urma vei vedea....dar astea sunt experientele pe care trebuie sa le traim , nu stiu de ce....
fetelor veste buna joi termin folia si alta veste buna nu imi mai este rau de vreo cateva zilek, aseara chiar am avut o senzatie de foame..., acum sper sa ajung la 2 mese pe zi, ca pana acum mancam doar una si aia chinuita.....si iar m-a apucat cu dulciurile, as manaca prjituri , nu ciocolata....dar e bine ca n-am cumparat nimic sper sa ma lase, dupa cm pofta asta
va puuup

Mergi la inceput

Voi ati avut cumva si febra in timpul menstruatiei? Febra... insemnand stare subfebrila adica pana in 38 de grade. Mie mi se mai intampla sa fac 37,4 - 37,6... pe acolo. cica ar fi normal?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nane

Voi ati avut cumva si febra in timpul menstruatiei? Febra... insemnand stare subfebrila adica pana in 38 de grade. Mie mi se mai intampla sa fac 37,4 - 37,6... pe acolo. cica ar fi normal?!

DA, eu am avut febra de cateva ori la menstruatie inainte de laparo si sa stiu ca am endom.... bineinteles ca atunci nu stiam de la ce era febra dar nu doar ca aveam febra, ma simteam rau cu totul

Mergi la inceput

@ lelu: huh! m-am linistit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
ce-i linistea asta aici.....deci am doua motive sa dau de baut:
1. ieri s-a nascut finuta mea 3,400gr si 50 cm
2. tot ieri am terminat pilulele.....de acum incep iarasi intrebarile...si stresu'.....va puuup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

didishor, sa-ti traiasca finutza! sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea tocmai ce ma uitam si eu la poze cu finutzul meu...are deja 7 luni si imi vine sa-l pap cat e de frumos hai si noi sa le ajungem din urma pe fine!!!
traiasca intrebarile si stresu' si privitul in fiecare luna in chilotzi (vorba mamei mele ;)) eu pe 19 am facut 28 de zile de la ultimul diphe, deci de aku incolo ar trebui sa reintre pe fagasul normal organele mele aku gata, ma pun pe treaba
va pup si sa aveti un week end excelent!

Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Neata...

Cam liniste pe forum...ce se intampla???
Xdidi..sa-ti traiasca finuta si sa va bucurati de ea!Bafta la celalalt capitol..sa iasa minunea mult asteptata!
Roxypui..bafta..Trage tare si trebuie sa fie cu ochisori.Si eu am ramas in prima luna dupa ce mi-a venit menstra de la terminarea injectiilor..dar poate ai noroc si nu mai vine deloc.Curaj si mult noroc.

27+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

roxy & didi: bafta fetelor! spor la exersat!!!

Mergi la inceput