Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (64)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
nane si eu am stat doar o noapte la laparo, dar m-am operat la sp privat...am observat ca la stat te tine mai mult intre 3-5 zile....
fetelor, nu-mi scade sub 37 temp asta si mi-a zis doc sa nu exagerez nici cu paracetamolulul, cei drept ieri n-am luat deloc ca mi-a fost bine....acum nici pofta de mancare nu mai am, ca luni am crezut ca mananc frigideru' cu tot....astept consultatia si sper sa nu-mi vina mai rpd , adik exact in ziua consultatiei
misspii stai linistita, ca vor face campionate aia micii, doar sunt doi, termina unu si incepe altul, iti doresc sa-ti treaca usor timpul pana pe 8 martie si sa fie cel mai frumos cadou, doar e primul an cand sarbatoresti ziau mamei
va puuup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nane spune:

didi de ce te cramponezi atata de temperatura ta? pana in 37,5 se considera in limitele normalului. Incearca sa te hidratezi bine, fa o baie fierbinte si o sa-ti scada temperatura. e un ceai f bun de la fares pentru febra si gripa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

I need baby- bine ai venit !!!!! sanatate multa si refacere usoara.te asteptam cu vesti bune si medicul tau sa vina intreg din Somalia.
Te pup si vorbim!

Didi - ca de obicei esti o dulce si eu astept 8 martie .sa ne spui cum a fost la control.
Ma cam doare gatul ,sper sa treaca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_d15 spune:

Didisor, poate ca temperatura nu e de la viroza... e din cauza ca ai ovulat deja si progesteronul din organismul tau mentine temp ridicata...37 e o valoare normala pentru faza luteala. Sau, cine stie, ne dai o veste buuuuna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna seara!

Didishor nu pot sa nu fiu de acord cu Irina.
Nu se stieeee niciodata!

Insanatosire grabnica fetelor care au facut de curand interventia laparoscopica. Recuperare rapida si cat de curand un pui in burtica!

Mispii si Lalely ce repede a trecut timpul. Lalely mai ai un pic si gata...pfiuu. Nastere usoara si multa sanatate!
Mispii, bafta la morfofetala! Te asteptam cu vesti!

Despre mine, nimic nou. Continui tratamentul naturist.

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Vreau sa le intreb pe fetele care au luat naturiste daca stiu de Evening Primrose daca se face pauza dupa 3 luni.
Vitex-ul stiu ca se ia pana la 8 luni, poate chiar mai mult, nu se intrerupe.
Dar nu stiu de Evening nimic.
Sa fac pauza acum, sau nu? Ca ma apropii de 3 luni de naturiste.
Poate ma puteti ajuta!

Pooooop dulce si o seara frumoasa!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rikidone spune:

Xdidi, se pare a fost o greseala pe foaia mea cu cele 6 sapt. Azi s-a facut corectia: 6 sapt repaus fizic si 7 zile sexual.
Sa te faci bine si multa bafta la control!
Misspii, ce cadou frumos o sa primesti de 8 Martie!
Nane , la Giulesti sigur te tin cel putin 2 nopti pentru ca te interneaza cu o zi inainte si te mai tin inca una sau in cazul meu 2 dupa. Chiar nu stiu de ce m-a tinut mai mult, pentru ca nu am facut niciun tratament sau mai stiu eu ce. Singura chestie este ca am avut drena in ovarul drept pe care oricum mi-a scos-o sambata. Nu stiu daca asa se pune dupa operatie sau eu am fost o exceptie.
Concediu am primit 7 zile + zilele de spitalizare.

Mergi la inceput

salutare fetelor,
multumesc pt urari , dar nu prea vad vreo modificare si ce sa zic as vrea sa va dau dreptate...poate se vede maine, macar sa vada ca n-am balauri..
riki bravo ma gandeam eu ca te pune pe tusa cam mult....iar cu drena sa stii ca si eu am avut la prima operatie si am stat 4 zile in spital, cei drept ei vroieau sa ma scoata dupa 3 , dar mi-a fost frica,plus ca era si clasica op si m-am simtit mai rau.....iar pe tine e posibil sa tefi tinut mai mult pt ca poate nu se fac externari in weekend, oricum cea fost a fost, acum sa vina bebe....
misspii cu baieti nazdravani, papa niste vit c cu propolis si mai baga si un oscilococilum, si ai grija sa nu faci temperatura ca nu e bine in sarcina...sper sa nu racesti...
va puuup pe toate
ps: temp acum e 37 fix...cine stie ce virus o mai fi si asta

Mergi la inceput

aaa si riki eu amk avut concediu 2 saptamani, plus zilele de spitalizare 2, s-a dus sotu la dr de fam si mi-a prelungit....pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_d15 spune:

Didi, cum a fost la eco?

Mergi la inceput