Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe! (64)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rikidone spune:

Citat:
citat din mesajul lui lyly_mar

de sambata pana duminica.
nu vreau sa fac sa fac fiv cu el,mie imi tb un dr care are succesuri la femei de varsta mea

Atunci, sper sa stau si eu putin in spital. Tot aveam impresia ca nu se fac externari in week-end.
Dap, tu stii care este cea mai buna alegere pentru tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia123 spune:

@daro26: eu am ramas gravida imediat dupa Diphereline, inainte de a reveni CM. Am ovulat si uite asa am ramas. Ca sa fiu mai exacta: ultima injectie cu Diphereline am facut-o pe 23 aprilie si la sf lui mai am ramas graviduta.
BAFTA MULTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

MAIA 123 tu cand nasti??
Cum te simti?
Ce ascunzi in burtica???

Tu esti unul din exemplele noastre care demonstreaza ca se poate si inainte sa vina primul CM dupa injectii...bravo!!!

Bafta la operatii pt fetele care urmeaza....suntem alaturi de voi!!

29+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daro26 spune:

Buna!

Multumesc mult xdidi pt sfat. Imi cumpar si eu ace mai lungi pt luna viitoare.
Maia, felicitari, sa fii sanatoasa si tu si puiutul!

Si dr T mi-a spus ca pot sa raman dupa ultima injectie. Problema mea era sa nu raman dupa prima injectie (sa nu-si faca efectul la mine diphe) si sa fac in continuare urmatoarele 2 fara sa stiu ca sunt insarcinata. Nu am avut deloc bufeuri, doar in prima seara dupa injectie. In rest, ma simt ca in celelalte luni, consistenta mucusului cervical e ca la ovulatie. Ma repet, sorry. In loc sa fiu multumita ca ma simt bine, ca nu am reactii adverse, imi fac probleme...

Bafta multa fetelor care urmeaza sa faca laparo. Eu am avut interdictie 2 sapt la . Mi se pare ciudat un tratament cu estrogeni pt endo. Dar, ma rog, eu nu sunt medic. Am citit caendometrioza e cauzata de nivelul ridicat de estrogeni in organism, iar la dieta anti-endo trebuie sa consumi alimente care reduc nivelul de estrogeni.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
am sa va dau prima veste buna pt mine pe anu' asta, azi dimineata mi-a iesit primul test de ovu pozitiv din viata mea.....linia de test era mai prinuntata decat cea de control, ieri era doar mai deschisa la culoare decat cea de control....azi sunt in z 15 deci prea ca la carte, incep sa cred ca a meritat chinul ac-urilor, daca se mai si regleaza rusiii...deja primesc prea multe....ma gandeam ca dupa ce scade LH-ul sa iau niste utrogestan, voi ce ziceti?
nu stiu cum stau cu progesteronul de z 21 ca nu l-am facut pana acum, dar ma gandesc ca nici utrogestanul n-are cu ce strica, nu?
va puuup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_d15 spune:

Didi, dc a iesit testul pozitiv inseamna ca urmeaza sa ovulezi in curand. Sfatul meu este sa iti faci progesteronul la sapte zile dupa ovulatie (z21 se aplica doar in cazul ciclului de 28 zile, cu ovulatia in z14). Si daca iese mic, atunci sa iei utrogestan.
Luna asta am trecut prin aceleasi dileme ca si tine, am ovulat in z15 (n-am facut test de ovulatie, dar mi-am monitorizat temperatura bazala), si am facut progesteronul in z21 si mi-a iesit cam mic (8 ng/ml). Apoi am citit ca trebuia sa fac progesteronul in z22 si ca nu trebuia sa mananc nimic inainte. Si eu ma gandeam la fel, sa suplimentez progesteronul cu utrogestan, dar am citit ca exista riscul ca dand organismului progesteron din afara, el (adica ovarele)sa se leneveasca si sa produca din ce in ce mai putin progesteron.

Oricum, felicitari pentru test si bafta in continuare. Azi, maine si poimaine sunt zilele tale cele mai fertile, asa ca... nu trebuie sa-ti zic eu.

Luna viitoare imi voi face si eu un test de ovulatie. Poate imi recomanzi si mie unul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

irina draga mea, am facut teste de la mai multe firme, cumparam de obicei cele cu mai multe teste si mai ieftine, luna asta am luat de la minut , sunt 5 teste de ovu si unul de sarcina gratuit si cost vreo 14 lei , le-am cumparat de la o famacie no-name nu de la una dintr-un lant, poate gasesti la dona si de acolo mai cumpar....nu stiu ce sa zic cu progesteronul...voi vb cu un doctor, dar pana pe 18 mai este

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Xdidi...ma bucur ca apar vestile bune si la tine.Incepi cu testul roz la ovulatie si in curand tb sa apara si testul roz de sarcina...

Eu zic ca nu are ce sa faca rau Utrogestanul..stiu ca se recomanda dupa ovulatie...Acum daca poti intreba la medic este si mai bine!!

29+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna seara scumpelor!

Anunt si eu invazia. A venit uratenia, ca doar nu era sa lipseasca, mama ei!
Nu stiu daca reusesc sa ajung luna asta la dr, ca stam cam prost cu finantele, dar tare as vrea sa vad dc sunt ok ovarele. Vad eu cum fac.

Lyly dozarile hormonale nu sunt relevante daca iei ACO.
Trebuie sa faci analizele inainte de a lua orice tratament hormonal.

Fetelor, dupa parerea mea (din ce am citit despre endometrioza) cel mai eficient tratament (desi mai agresiv) este cel cu Diphereline sau alte substante similare care induc menopauza chimica.
Nu stiu de ce Marinescu nu recomanda asta si da ACO. Anticonceptionalele sunt destul de slabe in lupta cu boala asta.
Iar statistic, daca va uitati, majoritatea sarcinilor au aparut dupa tratamentul de menopauza si/sau tratament naturist/homeopat.
Mie dr Niculescu mi-a propus intai ACO 3 luni si daca nu da rezultate sa fac apoi Diphereline, dar nu am fost de acord. Ce rost avea sa pierd 3 luni asa?! Mai ales ca tratamentul actioneaza cel mai bine in primele luni dupa laparoscopie.
Acum, fiecare face cum simte ca ii va fi mai bine.
Va pup dulce!
Bafta multa!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Didishor felicitari scumpo pt ovulatie! De aici incolo...stii ce trebuie sa faci!
Sa fie luna norocoasa, Doamne ajuta!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput