Ian-feb2011 -HAI IOANA, CIUDATICA, PETRO!(150)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

da' am uitat sa intreb ce ai patit de faceti injectii la 26 sapt, nu e exagerat de devreme??

am ajuns si io acasa, ridicat barbat de la aeroport, ulterior barbat dezertat la serviciu... asa ca ma apuc de facut bagajul singura; si mai am si bradutul, ca am zis ca-l facem amandoi, sper sa apara rapid 'musiu'. traficiul la fel de oribil ca si ieri' promit sa ma las; de fapt, bine ca o intindem din orasul asta aglomerat..

ma duc sa cetesc din urma

rox 31+ Marie Lorelei
think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui viss

of, ce ma enerveaza si situatia asta - mi-a spus de el, cu 2 zile inainte de Craciun. chiar dc ar fi sa-l gasesc in tara, cum ajunge asta la mine in cateva zile? nici nu am timp sa antrenez rude, prieteni..

26 SA+ viitoare mami de 2 buburuze:

Vezi ca draguta noastra colega Maimutzica10 are de vanzare. I-a adus sotul din strainatate o cutie cu 12 fiole. Trimite-i un PM. Sanatate multa!!!

34+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Bebelu, Angie, Carmen mersi
Bebelu uite cum sunt descrise stadiile #351;i fazele travaliului dupa medici care au scris cartea La ce sa te astepti cand esti insarcinata
Stadiul I Travaliul cu faza 1. Travaliul lent sau precoce - subtierea #351;i dilatarea colului pina la 3 cm
Faza 2 Travaliul activ Dilatarea pina la 7 cm.
Faza a 3-a Trav. tranzactional - dilatarea pina la 10 cm.
Apoi sunt luate fiecare faza in parte, iar la faza 1 scrie urmat. fapt c#259; este cel mai lung si mai putin intens dintre fazele travaliului, contractiile sunt usoare pina la moderate regulate sau nu iar semnele includ durere de spate, crampe ca si la menstruatie, indigestie, diaree, secretie mucoasa cu pete de sange iar membranele se pot rupe inainte de debutul contractiilor. Nu stiu daca te-am lamurit, si mie imi e frica de numa dar sper ca atunci ne va intari D-zeu si vom stii cand a sosit momentul

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Ce rasfat azi ! Nu au fost buburuzei, dar ne-am desfatat cu mamici frumoase, copilasi adorabili si masini grozave!

Tunde, sa stapaniti sanatosi masinuta! E gro-za-va! Iar tu ai un scump de baietel si niste ochi mama, mama . Esti frumoasa si apriga la fel cum scrii !

Fetelor, la activ cu cezariana la stat, cum ati facut cu mancarea in spital, dupa operatie. Daca nu e anestezie generala se poate manca apoi oricand, orice?

35+ cu Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui maimutzica10

viss mai am eu fiole de celestone, am 'impartit' cu darnicie la mirela, sper sa-i fie de folos.
chestia e ca eu maine dimineata plec din bucuresti spre piatra neamt; da-mi un pm cu nr tau de telefon sa vb repejor

rox 31+ Marie Lorelei
think pink

Ce bine ca erai pe receptie!
Pana am raspuns eu fetei, deja se rezolvase problema.

34+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Lori nimic de declarat
dar cum nu am ce face..imi vin in cap o groaza de chestii..si p langa asta ma cam enerveaza k la fiecare vizita la baie, sa caut dopu mucios
de aia eram curioasa dc chiar trebuie sa fie parcursi pasii astia sau nu.
dc e ceva, stati linistite k va anunt

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

AMR 8 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Catalina dc faci cezariana, indiferent de ce anestezie se foloseste, incepi cu supe chioare, iaruturi, ceaiuri..asta pana iesi singura la baie. dupa aia, o iei usor cu pui la gratar, si chestii mai consistente.
dc nasti natural, poti papa orice.

Cris mersi pt raspuns.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

aaa si incepi cu papatu dupa min 12 ore de la operatie. pana atunci doar un pic de apa sau ceai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Gata am ajuns si eu acasa, tunsa, vopsita, alt om.
Bebelu foarte frumosi cercelusii imi plac tare mult.
Shines super mamica iar bebe este cat se poate de frumos; imi poti trimite si mie PM cu nasterea, te rog frumos, ca sunt curioasa tare cum decurg lucrurile cu cezariana, mai ales acum cand mai mult ca sigur o sa fac cezariana.

34 + Maria-Sofia
Roxana

Mergi la inceput

ROxana sa=ti fie de bine

deci nu ma mai joc toate v-ati facut frumoase..numai eu nu am curaju sa ma duc. si nici nu stiu dc mai gasesc p undeva liber acu inainte de craciun.

Mergi la inceput