Ian-feb2011 -HAI IOANA, CIUDATICA, PETRO!(150)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Bebelu, care este ultimul we anul viitor in care pot face botezul inainte de Paste??

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 37+ saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Super tare masina, Tunde, a ramas barbate-meu masca! Sa o stapaniti sanatosi fara evenimente nefericite!

Simo, ce ma bucur sa vad ca ti-ai regasit optimismul!!Ai trecut o cumpana si ma temeam sa nu te marcheze mai tare...dar esti o mamica puternica, se vede! Ce frumos povestesti tu de baietii tai!! Dumnezeu da pe masura sufletului iar tie ti-a dat atata fericire cat sa stearga tot ce ai avut de tras!!

Da, roxx, 9 kg dar care se vad, nene, de la distanta! Ce o invidiez pe Ralu ptr cum arata!!...nici nu se vede ca a pus ceva pe ea! Dar sper sa dau jos la fel de repede ca Simo!

Deci facem galerie ptr ciudatica?? Parca ea nu vroia asa repede...OK, Ciudatico, eu le scot maine motatele sa nu te panichez...dar voi fi cu gandul la tine!

Mai, fetelor, inchipuiti-va ca am mancat aproape o kila de halva in 2 zile!!! Bine, halva de aia de la moldoveni, buna tare, cu cacao, si ma mai mir ca sunt maareee!!

De acu il las pe al meu la calc...asa ca v-am pupat si va urez o noapte cu somn!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Fetelor multumim pentru urari -sunteti niste dragute
..sa dea DD intradevar sa avem noroc de ea si sa ne fereasca de cele rele..am zis sa mearga s-o sfinteasca

Mai dispar ca am o femeie la curatenie aici...tre s-o verific

Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Hop si eu...
Tot fara timp. Raportez si eu nopti albe cu gramada, nu pot adormi, iar in cel mai fericit caz in care adorm ma trezesc pe la 2-3 noaptea si adio somn. Iar daca prin cea mai mare minune pe la 5-6 adorm putin, visez la greu. Ma termina visele astea, parca sunt asa de reale, sau am impresia ca dorm si in acelasi timp sunt constienta. M-a mai si consum ca proasta pt ca sefii mei m-au lasat fara bani in prag de sarbatori, cica nu au incasari in ditai' firma, ca ma suna cand sa vin sa imi iau banii pt munca mea de dimineata pana seara pe luna noiembrie.
Sunt asa de suparata de cateva zile, sa ma lase ei fara bani dupa ce m-am straduit sa fie bine din toate punctele de vedere. Imi vine sa plang, e primul Craciun in care suntem "saracuti". Si ce ma doare cel mai mult, dupa atatia ani in firma aia nenorocita, vorbim prin intermediul secretarei, nici macar nu imi raspunde la tel. De gresit nu am gresit cu nimic, treaba mi-am facut-o, de sunat ma suna fetele de acolo pt toate rahaturile, imi suna tel ca la centrala... dar banii nu mi-i dau.
In fine... iar ma plang si nu e frumos.
In rest, nu ma mai plang de nimic, suntem bine, bebe la caldurica, si cu sufletelele alaturi de voi.
Ma duc sa citesc din urma si mai revin

Happy 35+
"Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Patricia ultimu we inainte de postul Pastelui e pe 26-27februarie. Pastele pica pe 24aprilie. deci de abia dupa data asta poti face botezu, asta dc ti cont k nu se fac petreceri in post.

Monica deja facusem modificarile. netu merge greu. nu am mai intrat sa sterg incurajarile

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

AMR 8 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Am ajuns de la doctor si de prin oras, suntem in grafic 2,250 la 32 de sapt., bebelina cuminte, nu da semne ca ar vrea sa vina mai repede.
Am profitat si am umblat nitel prin oras sa imi dezmortesc picioarele si sa imi clatesc ochii
Sunt intr-o dilema, nu stiu daca sa recoltez celule stem sau nu. Vreau sa nasc la privat si impreuna cu recoltatul de celule scorul se ridica pe la 2600 Euro e o suma maricica pt care trebuie sa facem eforturi, iar zilele trecute am vazut un reportaj in care se spunea ca doar celule stem nu te ajuta...

Cris

Mergi la inceput

Daria imi pare rau k nici nu dormi si a mai aparut si probl asta cu banutii... mai ales acu de sarbatori.
sa mai treaca supararea.

numai e nimeni pe aici??sunt singurica??

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sicuta13 spune:

Daria, nu te necaji las sa fie bebe sanatos ca banii ii faceti voi

Cris

Mergi la inceput

Cris felicitari pt bebelina grasuna.
legat de celule... eu una nu recoltez. dar sunt fete care recolteaza. o sa intre ele sa iti dea mai multe detalii dc e.

intrebare intrebatoare..(asta ca nu am ce face si imi vin in minte o mie de idei) : travaliul se poate declansa si fara sa pierzi dopu, sau sa iti dai seama k l-ai pierdut? sa inceapa direct contractiile ?
sau trebuie sa se urmeze pasii: dop, apa, contractii???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

sicuta felicitari pt bebelina grasunica
in legatura cu celulele stem parerile sunt impartite,eu una deja am kit-ul acasa,am semnat contractul cu cord blood,iti da varianta sa platesti si in 3 rate,se incepe plata la o luna dupa nasterea copilului daca proba e buna,si costa 3200ron..nu e prea mult.Acum depinde si de clinica unde nasti,s-ar putea sa perceapa dr taxa pt recoltare,deci trebuie sa te interesezi si sa faci cum simti

Angie +34

bebe jucaus

Mergi la inceput