Ian-feb2011 -HAI IOANA, CIUDATICA, PETRO!(150)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Dangabriela, dupa discutia respectiva cu dr, la urmatoarea tura de analize mi-a iesit 65, ca o cam bagasem pe maneca si n-am mai mancat prostii. iar acum ultima oara mi-a iesit 77. Deci stau bine.

Suna cu incredere la dna dr, este la Anais de la 7.30 dimineata si are program acolo toata ziua. daca e in consultatie, te suna ea dup-aia inapoi. Bafta! sa ne spui verdictul!

_
BB e deja pe drum
Roxana 37+ cu Catalina-Victoria
bebe creste

AMR 8 ZILE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Da, si eu stiam ca e normal sa ai valoarea glicemiei pana in 110-120, dar asta in conditii generale, la gravide se pare ca trebuie mult mai putin. Mie asa mi-a spus dr mea ginecolog, sa fie sub 85. Acum am sunat-o dar nu mi-a raspuns( semn ca e ocupata), i-am dat un mesaj, dar nici la asta nu mi-a raspuns, asa ca stau in continuare ca pe ghimpi.

FVL heterozigot, 34 de saptamani Andrei

Mergi la inceput

Lori, mie mi-a explicat dr ca in sarcina glicemia ar trebui sa scada, de-aia limita maxima e considerata undeva pe la 85. Ceea ce vad ca e adevarat, eu aveam la inceputul sarcinii 82, iar acu uite 65, 77...

_
BB e deja pe drum
bebe creste

AMR 8 ZILE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

aditza sa stapaniti sanatosi patutul,sa doarma bebe cat mai mult timp in el .
lorich aoleu,si noi suntem cu bezna,tragem draperiile, nu suportam nici led-urile de la tv. vedeti si voi poate are un bec ceva pe acolo,trebuie sa se opreasca cumva lumina.

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Roxx, eu la inceputul sarcinii am avut 63 , apoi 68, 70 si acum 87??!!Se pare ca intr-adevar am ceva probleme, pt ca a crescut in mod constant. Adevarul e ca in ultimul timp am cam mancat ciocolata, si ca un remediu impotriva constipatiei, am luat aproape zilnic o lingurita de miere pe stomacul gol. Poate sa fie de la asta?

FVL heterozigot, 34 de saptamani Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

aditza sa stapaniti sanatosi patutul,sa doarma bebe cat mai mult timp in el .
lorich aoleu,si noi suntem cu bezna,tragem draperiile, nu suportam nici led-urile de la tv. vedeti si voi poate are un bec ceva pe acolo,trebuie sa se opreasca cumva lumina.

carmen
36+ cu Andrei

ms carmen

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza37+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

fac capitol nou si revin

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

Ultimele 7 zile cu burtica!!!!

Mergi la inceput

Gabi, nu stiu ce sa zic, ideea e sa nu te stresezi ca oricum mult nu mai ai, iar diabet gestational nu inseamna diabetul ala clasic, adica nu ramai cu el. Vezi ce zice dr si baga un pic de regim daca trebuie, nu e asa o mare problema pt o perioada scurta de timp. Asteptam in continuare vesti!

_
BB e deja pe drum
bebe creste

AMR 7 ZILE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Dangabi eu nu cred ca sunt motive de ingrijorare, in ceea ce priveste valoarea glicemiei. Intervalul pt glicemie eu stiu ca e 60-100. Vb cu dr si spunei sa-ti dea sa faci un test de toleranta la glucoza.

Laura

37+ cu AMR 20 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna fetele !

cum merg pregatirile de sarbatori ?
eu zici ca-s pe alta planeta...nu mai stiu nici zilele..da nici nu ma intereseaza prea mult..la noi e sarb in fiecare zi.
am curatenia facuta..maine facem papa,sarmalite,friptura si salata ..si gata..

Irina..in general eu incerc sa ii fac baie la 10 seara...pana terminam, pana papam si ne dragalim..pe la 11 sa adoarma. se mai trezeste la 2 sa pape si la 6 dim..de cateva zile si-a facut prog asta.

azi ies afara si eu ..ma sui in masinuta si o tulesc juma de ora

partea proasta e ca ma duc sa imi scoata firele si probabil mi s eva strange inima ca las cuculetu acasa

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput