Ian-feb2011 -HAI IOANA, CIUDATICA, PETRO!(150)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mayane

Imi pare rau daca am suparat, nu asta era intentia
Era o idee... Dar stiti cum sunt oamenii cu idei...

nu cred ca ai suparat pe nimeni, doar ca cele care au trecut printr-o experienta neplacuta,nu vor vrea sa isi aduca aminte de momentele acelea. asta nu le impiedica pe cele cu o nastere usoara,si fara probleme,sa isi spuna povestea.

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

babycry nu e nicio probl k nu ai luat nimic in greutate. stai linistita. si eu timp de 3s nu am pus un gram si abia sapt trecuta am mai adaugat 1kg.

Ciudatica, adica peste 2zile vine buburuza???? pai sa scoatem niste motate nastere usoara, refacere rapida, muult laptic si bb sanatos, cuminte si mancacios
te asteptam cu vesti

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

AMR 8 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Am vazut si eu pozici cu bb Eduard, ce frumoooosss iii si mamica arata de parca nici n-ar fi nascut. Eu dupa prima cezariana am ramas cu ceva burtica
Bebelu mie mi se pare ca ai burtica ok, 12 kg e super bine cat ai pus, eu am pus 14.

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 37+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Lori..am cam 21-22 grade..dar el fiind prematur si mititel avea mereu mainile si urechile reci.
mi-au zis din spital ca pana isi regleaza temperatura si nu mai este rece sa il acopar mereu si ii pun ceva pe cap..ceva subtire.
acum de vreo 2 zile le are mai caldute.. il las fara caciulita...doar dimineata pe la 3 ii pun caciulita pentru ca e racoare dimineata in camera indiferent daca centrala merge pe acelas nivel.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kitzy

Bebelu mie mi se pare ca ai burtica ok, 12 kg e super bine cat ai pus, eu am pus 14.

Raluca, mami de Diana (24.04.2008) si 37+ cu Andrei

am 20 luate, nu 12

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

AMR 8 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Singura mea ingrijorare e ca la 34 cand am facut eco bb nu era asa mare 2055 si ma gandesc ca daca nici nu m-am mai ingrast de atunci oare el e ok?

Cu ajutorul lui Dumnezeu36+ Cea mai de pret ComoaraYannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

ciudatico vine bebe in Ajun ?! Ce dragut ! hai sa bagam niste motate in actiuneeeeeee

Hai Ciudatica,nastere usoara !!!

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

eu de la 52 m-am oprit la 72.5

Cu ajutorul lui Dumnezeu36+ Cea mai de pret ComoaraYannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

multumesc bebelu, da in 2 zile - chiar mai putin daca e sa calculez orele asa cum o fac

ce va invidiez cu kilogramele, eu pun si daca beau numai apa, nush ce se intampla.

stiti vreo maseuza care vine acasa? tare as vrea sa incep un masaj anticelulitic, ca am strans muuulta muuulta

38+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciudatica spune:

aoleooo, nu le bagati inca pe motate... ma panichez si imi e ca nu mai tin pana vineri

38+ Tudor

Mergi la inceput