Aspirante optimiste !!!> 20 ani (619)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Of , eu stau la servici , fara sa mai am ceva de lucru , si acasa ma asteapta o groaza de treburi de facutStau ca pe ace aici
Hai ancuta cu vestea cea mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Si eu tot la serviciu, dar cu o gramada de probleme, deci bucura-te . Si unde ziceam ca va o sapt mai usoara, aiurea , a fost ca la balamuc si inca nu s-a terminat. Bine ca e ultima zi
Cami, am vazut ca m-ai sunat ieri la un mom dat, n-am putut raspunde si p-urma am uitat , neuronul stingher ce sa-i faci...
Anca draga, ce mai faceti voi? Maria? Surorile? Nepotica? Nu ne-ai mai zis demult.

imi va aduce cel mai frumos cadou!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns walkiria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

'neata,
mai aveti un loc si pentru mine?
am cafeaua aici si ar merge o barfa ca pe la 12 jumate plec spre piatra neamt cu sotul
cum merge astazi?
cum stam cu liniutele?
mie nici alea de ovulatie nu mi se dubleaza, dar mai e timp
in schimb TB creste, s-a ridicat la 37.7 azi dimineata
Bella, tot citesc ce scrii si imi pare rau ca ti se prelungeste suspansul insa te tii bine

Monique, tu ti-ai mai facut vreun test de sarcina?
Parca tie iti venise menstra din cate stiu eu, dar e ciudata TB, e foarte mare.
Daca am retinut bine, ia fa-ti tu un test inainte de Christmas, poate faci un cadou frumos sotului. Eu chiar ma uitam azi dimineata pe graficele celor ce au ramas insarcinate,de pe fertility si am vazut un grafic unde avusese menstra si totusi era insarcinata.

aaaa, si am vazut si cu ovulatie in Z43 si a ramas in acea luna

Puuup

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

walkiria dar tu cand urmeazi? la testat? chiar ai rabdare 18 zile....eu nu

pup

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Of , eu stau la servici , fara sa mai am ceva de lucru , si acasa ma asteapta o groaza de treburi de facutStau ca pe ace aici

Si eeeeu la feeeel...bata-l vina de program.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

walkiria dar tu cand urmeazi? la testat? chiar ai rabdare 18 zile....eu nu

Lore, as face si nu as face...nush ce sa zic...mi-e sa nu imi stric sarbatorile daca nu e pozitiv...plus ca maine fac cozonaci si tr sa fiu in formaaa, ca altfel nu-mi ies.

Sincer, am invatat sa am rabdare, pt a ma scuti de suferinte.

Ceea ce trebuie sa fac e sa ma opresc azi pe la o farmacie sa imi mai iau acid folic ca l-am terminat de vreo saptamana si ceva si nu am reusit sa-mi cumpar. Ca daca e bebe sa am grija de el, iar daca nu e sa-i pregatesc culcusul

Vreau acasaaaaaa....am treaba multaaa!!!

Apropos fetelor, ne mutam si noi in apartamentul nostru dupa vreo jumatate de an de renovari, in seara asta tr sa incep sa despachetez si maine seara facem si bradutul
Deeeeci...diseara este prima seara pe care o vom petrecem in casuta noastra.....sunt asa de happy!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

bravo walkiria
cred ca esti foarte fericita

dar la cum arata si graficul sunt sanse de

tin pumnii

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna dragutelor!
Pan acu am umblat dupa cadouri pt fetitele nasilor of nu mai pot. Acum intru in bucatarie la prajiturit
Mi/am facut acum o jum d ora testul, dimineata nu am avut timp, si a iesit -. Dar nu disper poate este prea devreme, poate tb sa fac test dimineata eu inca astept cele doua II mult asteptate.

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Buna fetelor
Intru mai rarut ca am treburi de facut.Azi e ziua prajiturilor dar tot meam facut timp sa citesc si sa aflu noile vesti.
ANCUTA eu inca astept cestea cea buna de la tine.Sper sa fi ovulat mai tirziu si sa fie prea dev reme pt. test.Astept sa declari 2 liniute si apoi sa ne tragi bine dupa tine.

Mamica lui George spera ca anul 2011 o sa-i aduca inca un baiatel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Am uitat ce era mai important :de azi suntem in concediu si eu si sotul

Super abia astep sa plecam la munte.Era programat sa facem craciunul acolo dar sa racit zdravan George ,de vreo saptamina ,
si acum asteptam sa se intremeze si sa speram ca putem pleca luni.
Eu nu am nici un simptom de uratii.Cred ca iar o sa intirzie mult si bn.Poate e mai bn asa si o sa stam in concediu fara ei" pe cap".
Sarcina slabe sanse nu am nici un simptom nici de sarcina nici de uratii

Mamica lui George spera ca anul 2011 o sa-i aduca inca un baiatel

Mergi la inceput