Aspirante optimiste !!!> 20 ani (619)
Raspunsuri - Pagina 24
racheel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loredanar Salut ! Am facut dimineata un test de sarcina care a iesit pozitiv; nici nu mi-a venit sa cred! si nici acum nu imi vine sa cred inca. am fost atat de entuziasmati de eveniment inca am mers si la eco - din pacate cel mai probabil sarcina e prea mica ca sa poata fi vazuta de sonda eco ( noi am calculat ca are abia 2 saptamani ) - totusi nu am rezistat sa nu merg si la eco. Cand am ajuns acasa am refacut testul si a iesit si cel de-al doilea pozitiv. Cred ca voi merge din nou la eco peste 2-3 saptamani ca sa fiu sigura ca e totul bine. Abia astept ! Ne dorim atat de mult acest bebelus ! |
loredanar, sincere felicitari.
Sa ai un bb sanatos.Dar spune-ne povestea voastra.De cand va doriti un copil?Ce fel de probleme ati avut?daca ati avut...Sa mai invatam si noi cate ceva.
Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.

Doamne ajuta!http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png
bellasamoyed spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ankcta
![]() ![]() ![]() Pai si cu noi cum ramane?Ancuta , in curand ![]() |
pai o jumulesc si pt voi ce crede ea? ca ii merge?
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
ankcta spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui bellasamoyed
pai o jumulesc si pt voi ce crede ea? ca ii merge? aspiranta la bebik www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul |
Si o sa se sperie si o sa vina mai repede?!
Ancuta , in curand
bellasamoyed spune:
| Citat: | ||||||
citat din mesajul lui ankcta
Si o sa se sperie si o sa vina mai repede?! Ancuta , in curand ![]() |
pai daca cu vorba buna nu vrea?
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
ankcta spune:
Eu propun k pan in martie sa o asteptam cuminti si atunci poate isi face cuib pe casele noastre 
Ancuta , in curand 
loredanar spune:
multumesc pentru gandurile bune, ne rugam si noi a fie totul bine, sa se confirme evolutia sarcinii cu bine si pe la toamna sa ne dea Dumnezeu un copilas sanatos si fericit.
racheel noi am renuntat la contraceptie (prez.) pe la inceputul lunii octombrie a acestui an , deci multumim mult ca nu a trebuit sa asteptam f mult. dupa parerea mea cred ca luna aceasta am ramas insarcinata pentru ca am aproximat corect perioada fertila si am "actionat" in timp util. :) lunile trecute eram atat de preocupata si emotionata de dorinta de a ramane insarcinata incat faceam jumatate de luna dragoste si dupa aia asteptam sa vad daca am rama insarcinata. :)) Ceea ce nu cred ca a fost folositor din moment ce am tras concluzia ca ovulatia mea era un pic intarziata si ciclul menstrual un pic mai lung decat cel normal.
Luna asta chiar nu ma asteptam sa raman insarcinata si de aici deduc ca nici macar nu am avut vreun simptom evident. Singurul lucra care mi-a dat de gandit si m-a determinat sa fac un test de sarcina a fost faptul ca acum 3 zile am avut dureri menstruale ca in orice luna numai ca ... menstruatia nu a venit. Auzisem ca e posibil sa fii insarcinata si totusi sa ai dureri tipice menstruatiei asa ca am asteptat sa treaca astea 3 zile si am facut testul. E drept ca m-am grabit mergand si la medic pt ecografie, dar macar stiu ca sarcina nu este pozitionata pe vreo trompa, ci e f probabil sa se fi fixat deja in uter. Timpul a fost scurt sa imi dau seama daca in lunile de pana acum am facut ceva gresit de nu am ramas insarcinata - poate doar faptul ca imi petreceam mai mult timp documentandu-ma despre ce ar trebui sa fac, si mai putin timp in bratele sotului. :)
Chiar daca nu a trecut mult de cand incercam sa raman insarcinata ,am avut timp sa imi dau seama cat este de greu sa traiesti cu speranta ca macar luna aceasta se va intampla. Mi-as dori sa nu mai existe atatea femei cu probleme de fertilitate, pentru ca sigur este o povara grea , dar in acelasi timp stiu ca soarele rasare mai devreme sau mai tarziu pe strada fiecarui om atat timp cat nu isi pierde credinta in lucrurile bune. Cred ca suna cam siropos. Imi doresc si pt mine si pentru voi ca anul 2011 sa aduca bucuria maternitatii in vietile noastre.
walkiria spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bellasamoyed
gabi ne luam de mana tu 48 eu 50![]() aspiranta la bebik www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul |
Fetele mi-am pus neeet!!!!
N-am apucat sa citsc decat de pe la pagina 20, acum ma duc in urma sa recuperez.
Eu sunt veterana...sunt Z54, insa sunt 90% sanse sa ma viziteze uratii chiar in noaptea asta

De obicei stiu ca aveam faza luteala de 18 zile, insa luna aceasta se pare ca va fi mai scurta...sunt aprox Z14 DPO si am avut azi dureri premenstruale...toata ziua m-a durut burtica si spatele, simt ca imi vine din moment in moment.
Azi am avut senzatia de vreo 4,5 ori ca mi-a venit, dar era numai scurgere apoasa, ncolora, inodora (scuze de detalii).
Se pare ca bebe nu a vrut sa vina anul asta.
Ankuta imi pare rau pt Z1

In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
walkiria spune:
Lredanar felicitari pt bebita...sa fiti sanatosi, sa stea la mami in burtica pana la termen si sa dea Doamne Doamne sa ai o nastere usoara!
walkiria spune:
| citat din mesajul lui annare buna fetelor ![]() ![]() ...eu ieri am decalrat ziua 1...am avut un week-end si Craciun foarte trist...si acum sunt la fel...credeam k o sa mi aduca si mie mosul bebelul mult dorit dar nmk...asta e...poate 2011 o sa fie anul meu...va pup pe toate![]() ![]() ![]() ![]() |
Annare
, ne va ajuta si pe noi Doamne Doamne sa ne implinim visul, sunt sigura...numai ca trebuie sa aleaga El momentul, nu noi.

walkiria spune:
| citat din mesajul lui Monique77 Neata feteleee! Cum v-ati distrat? eu sunt la munca dar voi pleca in curand, vroiam sa va spun ca sunt ziua 14 din CM, TB e o dimineata sus, o dimineata jos, nu mai inteleg nimic pe 25 decembrie am avut-o 36.8 (credeam ca am ovulat), pe 26 am abut-o 36.5, astazi (27 decembrie) o am iar 36.8 ![]() nu mai inteleg nimic JUR! voi ce ziceti? eu cred totusi ca am ovulat pe 25 atasez graficul de pe fertilityfriend http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php |
Monique, e foarte important sa iti masori TB in fiecare dimineata la aceeasi ora, inainte de a te ridica din pat.
Din cate am inteles si eu de la fetele mai vechi de pe aici trebuie masurata cam 3 luni la rand sa o poti interpreta.

tu 48 eu 50