Aspirante optimiste !!!> 20 ani (619)
Raspunsuri - Pagina 2

ankcta spune:
Bella spor la cumparaturi!
Eu abia am ajuns aks, am luat masina vecinei . Te inteleg cu condusul, parcatul, eu abia am gasit pe ultimul rand... dar marea problema a fost goana dupa un carucior
Ancuta , in curand

SimonaS81 spune:
Buna fetele sa aveti o seara frumoasa in continuare
Am venit si eu de la munca si am citit tot din urma.
Ancuta cat optimism...te admir pentru asta.
Gaby eu o sa fac sarmale in frunza de varza murata e prima data...si chiar nu stiu ce sa-ti spun...oricum nu strica sa incerci sa faci in varza cu siguranta vor fi bune.
Paula multumim pentru capitol...te pricepi

ankcta spune:
Ehe ink ma tin tare
sa vedem mai tarziu
Eu maine tb sa-i trimit soacrei oala in care sa imi puna sarmalele, gata preparate, dar ne fierte k tb sa miroasa si la noi a sarmale
Ancuta , in curand

SimonaS81 spune:
Ancuta bine ca ai cine sa te ajute....si ai mei m-ar ajuta daca ar fi cu noi....dar asta e o sa incerc sa le fac singura.Si cozonac o sa cumpar ca nu am cuptor.

PaulaFrida spune:
Simona In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

Monique77 spune:
good evening ladies
ce mai ziceti?
noi prestam zilele astea, sa speram ca iese ceva
maine plecam la socrii, la pt. neamt si revenim pe 26
o sa fie mai complicat cu prestatul dar ne descurcam
iau laptopul cu mine deci voi fi prezenta sa va mai citesc

SimonaS81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PaulaFrida Simona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive TTC blinkie |

SimonaS81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monique77 good evening ladies ce mai ziceti? noi prestam zilele astea, sa speram ca iese ceva ![]() maine plecam la socrii, la pt. neamt si revenim pe 26 o sa fie mai complicat cu prestatul dar ne descurcam iau laptopul cu mine deci voi fi prezenta sa va mai citesc |
Sa dea Dumnezeu sa se prinda ca de prestat prestati cu folos.Ce frumos o sa fie la pt neamt.