La Multi Ani ! Floricelele de Liliac mai_iun
Raspunsuri - Pagina 5
Onana spune:
Seara buna!
Am intrat un pic de tot, sa va mai multumesc pt cuvintele si gandurile bune, cel mai mult imi doresc sa fie copilasii nostri sanatosi si noi sanatosi pe langa ei, sa-i putem creste frumos si sa ne bucuram de viata impreuna.
Am luat in seara asta si calendarele cu pozele baietilor, au iesit extraordinar, bunicii au fost atat de impresionati si fericiti si mandri, cel mai frumos dar de Craciun (din cele materiale, desigur)
Multumim Ioana (Artu) de colindat, superbe, eu una sunt deja in atmosfera Craciunului, chiar daca ma apuc acum de bagaje.
Tudor facut un pic de febra azi, e si fornait, sper sa fie ok, ca de plecat maine plecam.
Inca o data, Craciun linistit, alaturi de familie, tuturor!
Ioanact spune:
roxanici si voi cu bronsiolita
Sanatate multa!
Multumim pt colind, arturicii!
Azi am avut si noi 3 mese solide: dim -fructe (banana cu para), pranz - supa (din cartof, morcov, pastarnac, ardei, brocoli, dovlecei si carnita de pui), seara: un iaurtel. S-a strambat la prima lingurita, nefiind cu fructe, dar tot l-a mancat. La 1 h dupa fiecare masa solida, a papat lapte (100 ml), iar seara 120 ml, desi i-am facut baie, uneori ajunge la 200 ml. Dar daca a papat iaurtul n-a m vrut m mult de 120 ml de lapte.
Aaa..dupa ce-a papat iaurtul a facut kk si dimineata dupa para cu banana. Deci, la noi fucntioneaza: para, iaurtul.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Madamar spune:
Sa va urez si eu de pe-acum sa aveti
UN CRACIUN DE POVESTE, stringindu-va-n brate pruncii norocosi si sanatosi, veniti pe lume in acest an minunat! Din inima va doresc sa va cuprinda pacea si linistea minunii acestei Sfinte Sarbatori, ceea ce-mi doresc si mie!.
Va imbratisez frateste pe toate, va pretuiesc si va pup! Sa ne auzim/citim cu bine si dupa Craciun!
Mary, lui Tudor Mateo, 19.05.2010, ora 12.10
Doamne Ajuta-ne sa fim sanatosi si sa ne crestem bebelusul in pace!
Fericita, puiul
ancutzicab spune:
Buna dimineata din casa noua!
Nu am mai intrat de o vesnicie, dar nu puteam sa nu va transmit gandurile mele bune in pragul acestei minunate Sarbatori a Nasterii Domnului!
Sa petreceti in tihna, alaturi de toti care va umplu viata de bucurie si sa pastrati numai amintiri frumoase ale primului Craciun petrecut impreuna cu floricelele de liliac!
Sper sa ne "vedem" mai des dupa sarbatori; pana atunci, back to the kitchen, la sarmale si tort!
- sa va aduca Mosul ce va doriti!
- sa rasune colindele in casa!
- poate si un pic de zapada ?!
Anca, mamina fericita a lui Luca 04.03.2008 si a Mayei Sofia 10.06.10
r_ocsy spune:
Ioana : multumin de colinda
CRACIUN FERICIT !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
theophillina spune:
Sarbatori fericite cu bucurii si impliniri alaturi de cei dragi! Iar Mosul sa aduca cele mai dorite si neasteptate cadouri voua si celor apropiati. LA MULTI ANI CU SANATATE!
CRACIUN FERICIT!
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
BEBE STELIOS
DE'ALE GURII
corinasmile spune:
www.youtube.com/watch?v=2KQmIzReYl4" target="_blank">Craciun Fericit!
Corina, mami de Maria (14.06.2010)
Eleysa spune:
Floricelelor de liliac , multumim pentru colind ...si pentru ca nu e frumos sa primim colindatorii cu mana goala ..va invit, dragi floricele, la o felie de cozonac pufos si un pahar de vin fiert
P.S. o mamica de pufulete de ian-feb 2010
HO!HO!HO! Merry Christmas!!!
maribell spune:
SARBATORI MINUNATE VA URAM SI NOI DIN INIMA !!!!
SA NE ADUCA MOS CRACIUN MULTA SANATATE, FERICIRE, LINISTE SUFLETEASCA SI MULTE MULTE CADOURI !!!!
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE
PUPICI TUTUROR
oanarus spune:
Va dorim din tot sufletul un Craciun cat mai linistit si fericit alaturi de cei dragi si fie ca nasterea pruncului sa va aduca liniste in suflete!
Sarbatori fericite!