LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *277*
Raspunsuri - Pagina 9
grati.ela spune:
Alina multumesc 
Erai tare copilita!!! Daca-ti doresti cu siguranta ca vei slabi (dar sa stii ca anul care vine se poarta si mai impanate
)
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui grati.ela Alina multumesc ![]() Erai tare copilita!!! Daca-ti doresti cu siguranta ca vei slabi (dar sa stii ca anul care vine se poarta si mai impanate "Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur |
Si eu iti multumesc!
De slabit ca slabit, dar am si burta, aia cum o m dau jos..
si nu cred ca m slabesc.ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Laura Ioana spune:
LA MULTI ANI, Saratica scumpa si isteata si Benji strengarul lui Ceska

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
Shose spune:
Ce casutza frumoasa ai Gratzi! Sa o stapaniti sanatosi. Imi place tare mult mobila di sufragerie si biroul tau.
Ozi e o frumusete asa naturala si cred ca asa va ramane mereu. Iar Dudu un stregar... . Ma uitam la poza ta cu Ozi premianta, esti asa tanara si frumoasa si ai o fata asa mare! Dupa poza aia m-au apucat regretele ca nu am facut-o pe Iulia mai la tinerete
. Cand o sa fie de varsta Ozanei, eu o sa fiu baba deja.Ufff...
Laaaaurici de Piatra, ce faci tu mamica draga? Ce face Theuca noastra? Poze mai aveti?
Am ramas surprinsa zilele astea de clopotei, cat au crescut, cum s-au schimbat. Si tare mult as vrea sa o vad si pe miss Theuca.
Ramo l-am vazut pe cretzulin si am uitat sa iti spun, ce baietel mare dar la fel de simpatic ai! Unde sunt facute pozele cu avionul? tare l-a incantat, cine stie, poate va fi pilot.
Ati terminat cu cadourile? Eu am alergat si azi, dar evident... mai am si maine de dat o fuga in oras. Apoi impachetat si facut bradul. Abia astept sa-i vad mocutza satisfacuta domnisoarei. Stam ce stam la bradul nostru si apoi mergem la masa la ai mei. cam asa petrecem noi Craciunul.
grati.ela spune:
Shose esti o draguta! Cu tineretea m-ai facut sa rad...pai peste 7 ani printesa ta va avea 10 ani aproape cat are Ozi (11 ani si jumatate dar nu cred ca mai conteaza)...am 39 de ani in curand, am fire de par alb la greu, cam 10kg in plus fata de cat as dori...incep sa plang si eu ca si Alina de CT! Oricum, iti multumesc din suflet!
La casuta am muncit mult si am trait cu teama de a nu iesi un mare ghiveci...acum ma simt absolut minunat in ea si poate-s eu dusa dar fac curatenie mult mai des si mai cu drag![]()
grati.ela spune:
si daaaaa...Laurici...te ascunzi si nu zici nimic de Theiutz? Cum e iarna pe la voi? Biroul il am de la galeria98 din Piatra...sunt indragostita de produsele lor...am vrut si mobilier de baie de la ei dar dura livrarea si am gasit altceva in Bucuresti.
Ellenuta spune:
buna fetelor
am o racaiala pe gat ce nu-mi da pace .. am inceput si eu sa tusesc dupa zuzele astea mici .. azi toata ziua am alergat dupa papusa maria .. nema, nu mai e pe niciunde. bine, am gasit-o la selgros cu 250 ron si atata nu dau nici picata cu ceara .. mi se pare enorm ptr o papusa vorbitoare. noroc ca eu o vreau ptr ziua ei, nu ptr craciun si poate o baga iar in magazin la pret ok.
shose saru-mana de ajutor, daca nu o baga in magazine, atunci vb sa mi-o iei si mie din craiova. pup spre rusinea mea, nu am terminat cu cadourile .. mai am ptr parinti si socrela .. sa vedem cum ma descurc maine caci am si o gramada de pregatit .. sarmale, friptura, caltabos etc ..
ema hihi .. sincer, mi se pare super cifra asta 3 .. ma simt comfortabil cu ea, nu-mi da dureri de cap inca ..
mada ce harnicute sunteti voi, eu nu fac nicio praji ca-s la regim .. desi am gasit niste retete ..
ptr starile tale, ia niste magne b6 .. face minuni.
roxanici pai va astept sa ne faceti o vizita, ce zici? dupa craciun, vii cu buburuza pe la noi?
doniro eu as merge!! iar ideea sotului tau de a purta mascute, e foarte buna.
laurici
ce sexy sexy mama!! arati tare tare bine. ma bucur ca te-ai distrat si te-ai simtit bine la party. de unde iti iei tu rochitele astea superbe? daca mai vine tanti aia cu cosmetice din sua, cere-i nr de telefon, si pe mine ma intereseaza. tb sa-mi refac stocul de rujuri, blushuri, farduri etc .. iar mure gasesti la carrefour, am vazut io azi.
alinak pai ai venit aici la nic si ai cautat sau cum? vrei sa-ti iau eu daca mai gasesc?
alinact wow .. cat de slaba erai .. lasa mami ca dai tu kg jos daca ai vointa.
grati in primul rand, sa-i laud pe copilasii tai caci sunt tare tare frumosi .. ozi e o zana, iar dudu e un simpatic si a crescut mult. casuta e super .. mi se pare aerisita, neinghesuita, felicitari caci stiu ca totul e numai alergatura si meritul tau.
good night gagici!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Laura Ioana spune:
Shose, iubitaaa
Grati
multumesc caintrebi de noi!
Thea creste super bine (are 1 m si 16,60 kg), e o scumpa de multe ori, dar tot de multe ori
Copiii vostri va contrazic mereu? A mea spune mereu BA NU sau BA DA, adica mereu invers de ce spun eu!!! Si moooor de nervi! La serbare a fost fulg de nea si a zis frumos, desi cam incet
3 poezioare a 4 versuri, a cantat o multime de cantecele impreuna cu ceilalti copii, insotite si de o coregrafie simpatica, de-mi venea sa o mananc
Am scris un mesaj kilometric ( de pe tel
) si s-a sters!!!
Spuneam ce dor mi-e si mie sa scriu si sa citesc mai des, dar nush cand voi avea iar calc...
Nu pot pune poze, dar daca-mi dai mail-ul tau iti pot trimite cateva
Papusa Maria i-am luat-o Theei pt ziua ei, desi ea nu a cerut-o, nevazand reclamele respective...dar eu sunt cea care nu se poate abtine![]()
Pt Craciun i-am luat mai multe (desi nu-i chiar cuminte) si vreau sa-i pun in fiecare zi de Craciun cate ceva sub pom: tabla de scris de la ikea, super studio beados, vreo 3 carti, un set puzzle din cuburi, o Alba ca Zapada mica, mica impreuna cu piticii si 2 ritzipitze cu soricei![]()
Craciun plin de magie va doresc, cu multa fericire alaturi de cei dragi !
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt
Lala_D spune:
Cu ocazia sarbatorilor care se apropie cu pasi repezi va dorim un Craciun Fericit alaturi de cei dragi voua si fie ca Mos Craciun sa treaca pe la fiecare dintre noi si sa ne aduca ceea ce ne dorim.
Craciun fericit!
La multi ani!
Sa aveti un Ajun minunat alaturi de clopotei, sa se bucure de cadourile primite si sa fie sanatosi!

O zi excelenta !
Lala.
Mr B si
Mr A
My hobby
ceska777 spune:
Va dorim Craciun fericit! Frohe Weihnachten!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra