LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *277*
Raspunsuri - Pagina 8
madalina28 spune:
Larisa cred ca o sa te rog eu sa mi-o iei dar dupa sarbatori oricum nu ar ajunge in Ploiesti pana maine seara!Nu stiu domne' ce are papusa asta asa special de le place tuturor fetitelor ca mie una mi se pare chiar uratica la fata in comparatie cu nenuco sau chou chou, da na promisiunea trebuie respectata!
Alinak nu-ti fie frica de histeroscopie, daca este exploratorie e chiar floare la ureche, eu am facut 2inainte de Sofi, la una chiar au incercat sa-mi desfunde trompele fara anestezie 10min si gata dc esti tare te poti uita si tu pe monitor sa vezi ce se intampla in interior!
Ramo te invidiez! eu una cred ca as fi ca ursu scos cu lantul in vreun club, mi-am pierdut antrenamentul de vreo 4ani, inainte rupeam cu fetele toate cluburile!
Eu mi-am terminat treaba si imi astept sotul care e plecat de cateva zile asa rau e fara el acasa!
raly spune:
MULTUMIM MULT de urari!
Thomas inca nu s-a trezit sa ii spuem La Multi Ani, noi suntem cu 10 ore in urma fata de RO. Avem baiat mare, ca orice parinte sutem tare mandri de el. Party-ul il avem pe 26.
Fetelor, pe mine anul asta m-a lovit nostalgia: ce repede trec anii, parca ieri veneam acasa cu el bebelus, acum e baietel in toata regula, au trecut 3 ai ca o clipa, prinsi in valtoarea vietii parca nici nu l-am vazut crescand. As vrea parca sa dau tp inapoi sa il vad iar facand primii pasi, spunand prima oara mama. OF.
Vreau sa urez si eu LA MULTI ANI:
SARA, BENJI, EMA!
Tot ce va doriti sa vi se implineasca, noroc si bucurii!!
doniro spune:
Nu stiu daca mai apuc sa intru maine (inca nu stiu daca mergem la Snagov sau nu...
), asa ca va uram si noi un Craciun fericit alaturi de minunile voastre mici si mari, multa sanatate si belsug!
La fiecare in parte sa vina Mosul cel mai darnic! Va pupam!
CRACIUN FERICIT!!!
Roxana, mami de
Ioana Daria (3 jul 2006) si
Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
aurel_cris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura_dimitris si acum, buna dimineata !!! a fost foarte frumos aseara la petrecere. am dansat, am ras, ne-am simtit extraordinar. bune mai sunt astfel de petreceri... uitati si fotografii: http://entertainment.webshots.com/photo/2843016110105249031XwVzsV mi-a placut si rochita, m-am simtit bine in ea. am realizat insa ca fondul meu de ten este prea deschis si sunt cam alba la fata... oricum, este pe sfarsite asa ca astazi tot vroiam sa ma duc la cumparaturi, ma voi duce si-mi voi lua uin ton mai inchis. Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni 2010 |
Esti superba mami,frumoasa petrecere se vede ca v-ati distrat bine.
aurel_cris spune:

Sarbatori fericite!!!
Sa aveti un "Craciun fericit!" alaturi de cei dragi si un an nou plin de bucuri,realizari si multa sanatate

Shose spune:
La multi ani Benji! sa cresti mare, sanatos, frumos si norocos
Mamica Ceska miss u!
Laurici, papusica Maia a fost mai scumpa putin la Craiova 170 de lei. Abia o asteapta Iulkutza mea. E convinsa ca Mosul ii asculta dorinta. Hihi, numai de petreceri te tii frumusica mea.
Mada cu cea mai mare placere ti-o luam pe Maica :))io asa ii zic, ca asa o alinta Iulia cand o vede la tv. Magazinul respectiv e al unui fost coleg de liceu care mi-a spus ca imediat dupa sarbatori le mai aduce si pe Maia si pe Maria ca s-au vandut bine.
Ultimele le-a dat azi.
Mie imi place mai mult Maria, ca e mai cocheta, mai domnisoara, dar Iulia a vrut-o pe Maia si nu am reusit sa-i influentez dorinta. Poate de ziua ei o sa o primeasca si pe Maria.
pup all
grati.ela spune:
in sfarsit am poze cu casuta mea si cu cei doi bebei:
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
scuzati calitatea dar sunt facute cu telefonul...camera foto e stricata de domnisorul Dudu si astept finante sa o inlocuiesc.
grati.ela spune:

clopoteilor Benji, Thomas si Ema! Va doresc cu drag sa fiti sanatosi si sa aveti mult noroc!
Ioanact spune:
Buna seara!
Obosita cum sunt, tot am intrat sa va citesc.
Greu e cu doi copii, m greu a fost cu Ioana, ca tb sa stam dupa ea sa nu faca galagie s-o trezeasca pe Justina (mititica, ea papa si doarme, e asa cuminte). Am pregatit sarmalele si friptura, maine doar le pun la foc/cuptor, si salata boeuf,aa si impodobit bradul.
LA MULTI ANI, Ema, Thomas si Benjamin!
Sa fiti sanatosi, cuminti si sa-i bucurati pe parinti!
Ellenuta multumim
.
La fel Ioana e geloasa, dar pe jucarii, i le i-a din mana, cu toate ca i-am cumparat si ei.
P.S. Azi a venit coletul. Am comandat de pe misenashop.ro.
doniro sanatate multa! 
laura_dimitris wow..ce petrecere..iar tu arati f bine. 
Si la noi la fostul loc de munca se organizeaza petreceri.
Aici am o poza. ![]()
Cat de slaba eram iar acum..
.
ramonab multumesc
, insa nu stiu ce setare! ![]()
grati.ela frumoasa casa, frumosi si bebeii. 
Urez si eu de pe-acum sa aveti un:
CRACIUN FERICIT! Sa petreceti frumos alaturi de cei dragi si multa sanatate!
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!