LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *277*
Raspunsuri - Pagina 5
Lala_D spune:
La multi ani fericiti si numai bucurii Benji, Ema si Thomas!

O zi excelenta !
Lala.
Mr B si
Mr A
My hobby
ceska777 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui Ellenuta BENJI BOY![]() THOMAS![]() EMA![]() La multi ani! Sa fiti veseli si voiosi, sa fiti tare sanatosi, multa fericire mereu sa aveti si bucurie alaturi de cei dragi! |
Nu pot decat sa subscriu! Multumim de urari.
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
ginnette spune:
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, BANJAMIN!
SA AI PARTE NUMAI DE IMPLINIRI SI MULTA FERICIRE!
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, EMA SI THOMAS!
Acum sa zic si 'neata si o
!
Off Roxana, imi pare tare rau ca printesa e bolnavioara; poat etotusi nu e cazul de internare! Sanatate multa!
Helen, adevaru-i ca Adela m-a zapacit mult timp, dupa ce ne-am intalnit, sa mergem la 'petita Eba si bebeutul Anna'. Cred ca a incantat-o tare mult sa le vada!
(pompa o s-o iau eu, cand ne vom intalni; mie nu-mi mai trebuie - nu mi-a folosit nici la momentul respectiv)
Laurici, poze de la petrecere?
Mada,ce praji ai facut in afara de cozonac? Si eu vrea sa-l fac in seara/noaptea asta; am mai facut si turat dulce - sambata - dar mi-a iesit cam tare ![]()
Cat despre 'chianuneala' eu zic ca e multa oboseala acumulata!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 3 ani
laura_dimitris spune:

BENJI [s]

THOMAS 

EMA 

la multi ani cu multa sanatate, noroc si bucurii !!!!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
2010
doniro spune:
La multi ani sarbatoritilor nostri de astazi! Muuuulta sanatate va dorim, ca tare buna e!
Am fost cu Daria aseara la Elias, pt ca tusea rau si doctora a zis ca e un inceput de bronsita. I-a dat antibiotic (Ceclor) si sirop de tuse.
Acum va cer un sfat/o parere, pt ca ma hotarasc si ma razgandesc tot la 2 minute
.
Victor e la ai mei la Snagov de 2 saptamani, tot de atunci nu l-am vazut pt ca a fost Daria racita si mi-a fost teama sa nu ia si el. Maine seara era aranjata o surpriza pt cei mici, un coleg de-al sotului trebuie sa vina sa faca pe Mos Craciun. Si eu nu stiu ce sa fac: sa mergem maine seara la Victor sau nu?? Doctora a zis ca daca nu face febra, nu e asa mare pericol, iar tusea vad ca e mai pronuntata mai mult seara si dimineata, peste zi vad ca se linisteste. Mi-e dor de Victor de nu mai pot, nu prea inghit un Craciun fara el, dar mi-e tare teama sa nu ia si el ceva de la noi. Sotul zice sa mergem si sa purtam mascutze, dar nu stiu daca ar fi suficient... Voi ce ati face?
Iertati-ma daca am fost incoerenta, dar sunt nauca... 

Roxana, mami de
Ioana Daria (3 jul 2006) si
Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
laura_dimitris spune:
si acum, buna dimineata !!!
a fost foarte frumos aseara la petrecere. am dansat, am ras, ne-am simtit extraordinar.
bune mai sunt astfel de petreceri...![]()
uitati si fotografii:
http://entertainment.webshots.com/photo/2843016110105249031XwVzsV
mi-a placut si rochita, m-am simtit bine in ea. am realizat insa ca fondul meu de ten este prea deschis si sunt cam alba la fata...
oricum, este pe sfarsite asa ca astazi tot vroiam sa ma duc la cumparaturi, ma voi duce si-mi voi lua uin ton mai inchis.
si Eleni - 05.02.2008
2010
doniro spune:
| citat din mesajul lui laura_dimitris si acum, buna dimineata !!! a fost foarte frumos aseara la petrecere. am dansat, am ras, ne-am simtit extraordinar. bune mai sunt astfel de petreceri... uitati si fotografii: http://entertainment.webshots.com/photo/2843016110105249031XwVzsV mi-a placut si rochita, m-am simtit bine in ea. am realizat insa ca fondul meu de ten este prea deschis si sunt cam alba la fata... oricum, este pe sfarsite asa ca astazi tot vroiam sa ma duc la cumparaturi, ma voi duce si-mi voi lua uin ton mai inchis. Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni 2010 |
Se vede din poze cat de bine v-ati simtit. Bravo! Te invidiez, la noi la companie nu se fac asemenea petreceri si tare rau e...
Ref fond de ten, din poze nu iti poti da seama, dar daca tie ti se pare prea deschis, incearca un ton mai inchis. Eu iti recomand La Roche Posay, nu l-as schimba pt nimic in lume, dar eu am ten mixt, nu cred ca ar merge la ten uscat.
Roxana, mami de
Ioana Daria (3 jul 2006) si
Victor Mihai (8 ian 2008)POZE
ginnette spune:
| citat din mesajul lui laura_dimitris si acum, buna dimineata !!! a fost foarte frumos aseara la petrecere. am dansat, am ras, ne-am simtit extraordinar. bune mai sunt astfel de petreceri... uitati si fotografii: http://entertainment.webshots.com/photo/2843016110105249031XwVzsV mi-a placut si rochita, m-am simtit bine in ea. am realizat insa ca fondul meu de ten este prea deschis si sunt cam alba la fata... oricum, este pe sfarsite asa ca astazi tot vroiam sa ma duc la cumparaturi, ma voi duce si-mi voi lua uin ton mai inchis. Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003 si Eleni - 05.02.2008 www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze povestea nasterii lui eleni 2010 |
Nu pot sa spun decat:

- arati foarte bine!Mie nu mi s-a parut ca esti prea 'deschisa' la fata; oricum, nu-ti lua un fond de ten, prea inchis c-o sa contrasteze prea tare cu parul .. parerea mea
(a uneia care nu foloseste fond de ten)Roxana si Adela - 09.12.2007
!Buburuza de 3 ani
laura_dimitris spune:
alinat, WOW ce mare s-a facut mura....
am vazut si filmulteul... 

Doamne cat de dulce este fyfy 

larisuk, si eu am fost la fel de disperata ca tine....
nu am mai gasit nici papusa maia, nici maria, nici alice...
imi venea sa plang marti seara. am plecat pe la 10 fara ceva la cumparaturi. am fost in cora si nu mai aveau nicio papusa din cele cautate de mine. si eu o vizasem in primul rand pe maia.... mi-am facut cuparaturile de mancare si la 11 noaptea am plecat spre careffour... nci acolo nu am gasit si mi-a spus o tanti de acolo ca nu mai au astfel de papusi in niciun supermarket din bucuresti... 
mi-a zis cineva ca a mai vazut in auschan...
eu i-am luat lui eleni - pana la urma - o papusa draguta cu mimica aia realista... are o fetisoara de parca-i bebe adevarat. si o masina de spalat rufe
ca tot este ea fascinata de cum se invart rufele mele in masina adevarata... sa bage si ea hainutele papusilor la spalat in masina ei de jucarie...
codruta, wow 
ce ingeras frumos ai !!!
alinak, 
asa face si eleni... din cauza ei consum un spray pronto pe saptamana...
a, si a mea este innebunita sa mature...![]()
cand mi-e lumea mai draga... o vad ca da afara din dormitor doua mochetele pe care poate ea sa le miste si se apuca sa mature ... si face chestia asta de 2-3 ori pe seara... 

doniro... offff.... cat de rau este!!! ai fost cu ea la spital? cum se mai simte?
elizaa, exact asta mi s-a spus si mie... ca si eu fac cam des pneumonii
si dupa sarbatori merg sa-mi fac si eu testele la alergolog...
poze cu emma????
elle, ce cunoscute imi sunt scenele descruise de tine cu rasfatul lui anna si gelozia lui eva...

mie acum mi-e dor de mor de dimitrakis si abia astept sa se intoarca dar, in acelasi timp, nu pot sa nu remarc cat de multa liniste a fost la mine in casa saptamana asta ![]()
mada, Doamne Fereste! nu te gandi la prostii.. nu e cazul. cred ca esti obosita. daca tot ti-a iesit anemia... ai luat si tu ceva?
mie imi face bine si-mi revin din starile astea de moleseala cand iau magneziu...
sanatate multa!!!
si Eleni - 05.02.2008
2010
laura_dimitris spune:
| citat din mesajul lui doniro La multi ani sarbatoritilor nostri de astazi! Muuuulta sanatate va dorim, ca tare buna e! Am fost cu Daria aseara la Elias, pt ca tusea rau si doctora a zis ca e un inceput de bronsita. I-a dat antibiotic (Ceclor) si sirop de tuse. Acum va cer un sfat/o parere, pt ca ma hotarasc si ma razgandesc tot la 2 minute . Victor e la ai mei la Snagov de 2 saptamani, tot de atunci nu l-am vazut pt ca a fost Daria racita si mi-a fost teama sa nu ia si el. Maine seara era aranjata o surpriza pt cei mici, un coleg de-al sotului trebuie sa vina sa faca pe Mos Craciun. Si eu nu stiu ce sa fac: sa mergem maine seara la Victor sau nu?? Doctora a zis ca daca nu face febra, nu e asa mare pericol, iar tusea vad ca e mai pronuntata mai mult seara si dimineata, peste zi vad ca se linisteste. Mi-e dor de Victor de nu mai pot, nu prea inghit un Craciun fara el, dar mi-e tare teama sa nu ia si el ceva de la noi. Sotul zice sa mergem si sa purtam mascutze, dar nu stiu daca ar fi suficient... Voi ce ati face? Iertati-ma daca am fost incoerenta, dar sunt nauca... ![]() ![]() Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)POZE |
decui sa inteleg ca un medic a spus ca nu are nimic la plamani si celalalt a gasit bronsita...??!!!

of.
eu ce sa zic... noroc ca am insistat eu sa-mi fac radiografie atunci si am convins astfel medicul de garda ca am pneumonie ca altminteri nici la mine nu se auzea nimic la plamani...

cat despre dilema... ce sa zic? grea decizie... iti inteleg si dorul de victoras, si spaima sa nu-i transmiti si lui...
uite, eu am avut noroc, desi sunt cobza de bolnava... si sunt de 2 saptamani aproape
... nici eleni nici dimitrakis nu s-au imbolnavit. slava Domnului!am fost insa fara sa vreau "darnica" cu colegii de serviciu... cred ca jumate din colegi sunt si ei bolnavi.
saru-mana de sfatul cu fondul de ten. eu am avut pana acum unu de la dior cu care m-am inteles foarte bine. dar aveam o doamna care ne aproviziona cu cosmetice de firma aduse din sua si, din pacate , nu a mai venit pe la noi.
ma duc astazi si vad ce-mi iau...
si Eleni - 05.02.2008
2010