LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *277*
Raspunsuri - Pagina 20
Ellenuta spune:
LUCA
La multi ani, voinicule! Sa cresti mare si frumos, sa fii tare sanatos, sa ai mult noroc in viata si multa fericire in fata!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
Ellenuta spune:
seara buna
voua nu vi se pare ca anul asta parca a zburat? nu stiu cand a trecut timpul .. parca mai ieri o serbam pe eva de 2 ani si acum iaca are aproape 3 .. anul care vine va trebui sa revin la job, vom avea si santier in casa .. se anunta unul dificil.
eladea picii tai sunt deliciosi, iar mosul mic ..
absolut adorabil!
alinact ma bucur tare ca e ok la plamani pitica. multa sanatate, tin pumnii sa va treaca repede.
roxana drum bun si vacanta frumoasa!
lalad pozici cu sarbatoritul nu ne arati? ia sa mai intru eu pe blog ..
roxanici ok, noi va asteptam oricand cu mare drag! 
good night girlz!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe
grati.ela spune:

Luca de mami Miky! Sa fii sanatos si norocos si sa-i ai alaturi pe cei dragi pana la adanaci batraneti!!!
Ioanact spune:
Buna!
Multumesc mult pt urarile de sanatate! 
LA MULTI ANI, gemenelor : Rania si Sara!
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
emabucuresti spune:
La multi ani fericiti Luca! Sa fii sanatos, norocos si fericit!
La multi ani si pentru clopoteii Rania , Sara si Octavian!
si pentru ca nu stiu daca reusesc sa intru maine urez de pe acum
La multi ani fericiti tuturor si un an 2011 bun cu sanatate , noroc si fericire!!
emabucuresti spune:
Va multumesc tuturor pentru remarcile frumoase la adresa pozelor noastre!
gratiela si eu am admirat zilele trecute casuta ta si copiii frumosi, de ozi nu mai vorbesc iar dudu tot dulcic cum il stiu de bebe mic este!
alina si mie imi place mult cum si-au aranjat prietenii nostri casa, si din livingul acela frumos se iese pe o terasa super, nu e casa mea
, daca vrei sa stii ce si cum despre superbul lampion ma interesez
sanatate multa bolnaviorilor! sa ne gaseasca noul an sanatosi cu totii!
cu drag mamicile de pe acest forum si sa ne auzim cu bine in noul an!
miky_mamica spune:
Lipsesc si eu 2 sapt si cand intru vad PM asteptand, vad ca ati scris nu gluma si vad multeeeeeeeeeeeee poze care m-au bucurat enorm ... inainte cand punea cate cineva poze savuram mult si bine albumul si acum nu stiu la care sa ma uit mai intai ... au crescut clopoteii nostrii, au facut o parte trei anisori si va dorim numai bine si sanatate si sa ii faceti mandrii pe parintii vostri toata viata!
Noi va multumim pentru urarile primite ieri cand si piciul meu a facut onorabila varsta de 3 ani, va dorim sa se intoarca inzecit catre voi si familiile voastre si ma rog sa ramanem aceeasi mare familie de zuzici si clopotei!
L-am sarbatorit pe Lucu alaturi de familie si am avut casa plina ochi si cu familie dar si cu copii ... care normal ca au facut tot felul de nebunii ... dar ne-au si incantat care mai de care cu poezii si cantecele. O mostra din sarbatoarea de 3 ani aici: http://community.webshots.com/album/579378200HPqYuA
Va pupam si va dorim pentru anul viitor numai sanatate ca-i mai buna decat toate! 

Miutza spune:
La multi ani tuturor clopoteilor sarbatoriti luna asta! Scuze pt intarziere, va urez sanatate multa si noroc cu carul!
La multi ani tuturor! Va doresc un an nou mai bun ca acesta, cu multa sanatate, fericire si bani sa va impliniti visele! 
alinaatudor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Miutza La multi ani tuturor clopoteilor sarbatoriti luna asta! Scuze pt intarziere, va urez sanatate multa si noroc cu carul! La multi ani tuturor! Va doresc un an nou mai bun ca acesta, cu multa sanatate, fericire si bani sa va impliniti visele! ![]() Miutza , mami fericita de fetitze scumpe si iubite Maya Ioana (25.01.2008) si Ayana Maria (01.11.2010) Poze cu razele mele de soare Noi 2+2 si restul lumii (b l o g) |
AM vazut albumele tale...suneti superbe...toate trei..am vazut si poze din sarcina..wow..ce frumuseti...esti o mamica superba!!

Miutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alinaatudor
AM vazut albumele tale...suneti superbe...toate trei..am vazut si poze din sarcina..wow..ce frumuseti...esti o mamica superba!! ![]() Alina si Stefania ![]() |
Multumim mult Alina!

La multi ani!
si Stefania