LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *277*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Buna dimineata!
Va multumesc tuturor pt sfaturi/pareri.
Am fost la Snagov si bine am facut... Daria s-a simtit mai bine exact din dimineata zilei in care am plecat, nu a mai tusit aproape deloc, asa ca am renuntat la mascutze, oricum era greu de stat cu ele mereu...
A venit si Mosul, un mos f reusit (o sa revin cu poze, inca nu le-am descarcat), copiii au fost f incantati, asa ca am petrecut un Craciun f frumos in familie si cu muuuuulta mancare .
L-am luat si pe Victor acasa, ne pregatim pentru revelion. Vom pleca la Vulcanii Noroiosi, unde va fi o petrecere cu costume. Toti 4 vom fi tigani; abia astept!!!
Va pupam pe toti!
La multi ani sarbatoritilor si Stefanilor/Stefaniilor!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimneata!
Noi am servit deja cafeaua am luat micul dejun si desi sunt -2C afara iesim cu sania....... si la cumparaturi a cam ramas frigiderul gol.
Sper ca ati petrecut un Craciun frumos, al nostru a fost de poveste.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor!

MAi intai:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC:
STEFANIA
MATHIAS
RADU
PAULA
ANDREI
RADU
ALMA
RARES

Apoi:

La Multi Ani tuturor sfinelor si sfintilor care-si serbeaza azi ziua!

Asa,

Am admirat doua papusici: Sara si Iulia - minunate

Helen pt invitatie dar nu vreu sa sa deranjez; lasa, vine ea vremea buna si ne vedem, afara, s-alerge bulinele in aer liber.

Roli, Roxana ce bine de voi ca plecati la munte! Ce mi-ar placea! Dar mai avem de asteptat cu vacantele!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 3 ani

Mergi la inceput

Cine are timp si chef, poze de Craciun de-aici

Buburuza de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

'Neata!

M-am delectat cu poze...Pipetzica si Adeluta! Superbe papusele, cata uimire si bucurie in ochisorii lor!

Ellenuta imi pare tare rau de Anna si sot. Las'ca la Anna trece repede, sa dea Domnul sa nu fie grav la sot.

Da, si pe Andrei il pun pe skiuri ca sa invete de mici sa nu fie ca parintii lor care au invatat abia in facultate si se uitau cu jind la aia care zburau pe partie fara probleme .
Avem o ocazie nemaipomenita...sefa mea are si hotel la Predeal cu centru de inchirieri si avem invitatie pt tot familionul (cazare cu mic dejun si skiuri pt pici), platim doar ce mancam in rest. Altfel nu ne permiteam vacanta asta.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

La multi ani tuturor mici si mari care poarta numele Sfantului Stefan!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Cine are timp si chef, poze de Craciun de-aici

Buburuza de 3 ani

Adorabila ca intotdeauna

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shose

La multi ani cu bucurii pentru clopotzeii Stefania si Mathias, pentru Paula si Radu!

Gatta e superba domnisoara ta, ati petrecut cu multe bunatati ziua Saratelei, am vazut eu pozele si cu o gramada de cadouri de la Mosul.

Noi am stat acasa pana pe la 8 si de la 8 am luat-o la colindat pe la ai nostri, soacra si apoi mama. ne-am luat cadourile ampoi am mai continuat pana tarziu in noapte la iste prieteni. Asa ca ieri am fost zob, mai mult am lancezit in pat si am papat bunatati cat Iulia s-a distrat cu bunicii.

Uitati si niste pozici ca tot eram restanta
http://family.webshots.com/album/579355507GvjVig
Daca va maiuitati si i alte albume gasiti si pozici de asta vara.
Abia astept sa vad POZE!!!

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii

`Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea...`

E o domnisoara in toata regula cu parucu ei lung.Poza asta poti sa o pui intr-o rama :http://family.webshots.com/photo/2653425630080619897tEWWNe

(slideshow)
Razvan 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna, fetele!

LA MULTI ANI, tuturor celor care poarta numele Sfantului Mucenic Arhidiacon Stefan!

LA MULTI ANI, clopoteilor de azi: Andrei Cristian, Radu Teodor, Alma si Rares Stefan! Sa fiti sanatosi si sa-i bucurati pe parinti!

Ellenuta sanatate multa!
Ma 'plang' si eu cu Justina ca doar cei trecuse bronsiolita acum a racit iar . Bineinteles ca a luat-o de la Ioana, care a tot iesit cu tati la usa sa asculte colindatorii.
Bine ca i-am luat bb, si i-am aspirat nasul, a cam plans dar acum respira bine. Si Ioana e cu mucisori, insa ea stie sa sufle nasul. Sper sa le treaca.
shose ce i-a crescut parul Iuliei ..ce craciunita frumoasa si ce frumos ati impodobit bradul.
doniro ma bucur ca ati petrecut minunat si ca Daria e m bine. Sanatate multa!
ceska si pt voi ma bucur sa aud ca ati petrecut frumos!
roli25 wow..ce ocazie..petrecere frumoasa!
ginnette am vazut si pozele Adelei, ce de cadouri a primit.. Printre altele si-o masina Si Ioana a primit doua, de la socrii.

Daca tot suntem la capitolul poze, avem si noi poze cu Craciunitele si totodata si primul Craciun al Justinei.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Roli, Ramo, Alinact pt complimente.

Roli, super asa 'oferta' de vacanta; si la Predeal - mie-mi place cel mai mult Predeal-ul.

Ramo, poze cu bulinul de la brad nu ne pui?

Alinact, da, este 'lesinata' dupa masini; acum insa, cadoul preferat a fost mini-bucaria.
Nu pot vedea pozele de-aici, dar intru diseara sa-ti admir printesele.

Buburuza de 3 ani

Mergi la inceput