Dulceturi si papanasi in asteptarea lui 2011(417)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

salutare! cu ploaie de data asta. sa nu va asteptati sa vedeti vreun bronz ca azi era singura zi planificata de plaja si nu prea am apucat sa stau. dar m am odihnit macar.

copiii sunt acasa de ieri si azi am primit telefon de la bunici sa relateze live prima iesire pe gheata cu patine a lui andrei. cine nu crede il gaseste la afi cica, saptamana asta. si imi ziceti si mie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Christina!!! Felicitari!!! Sa fie intr-un ceas bun. Sarcina usoara si bebe sanatos!

Mergi la inceput

scriu in reprize din pricina conexiunii ingreunate de vreme.

sper sa nu uit ceva. oricum, in primul rand felicitari crishtinei ptr bb3! bravo mamica asa curajoasa!

apropos, azi am vazut aici familie cu 3 copii, toti sun 4 ani juma, venita tocmai din olanda. curajosi, nu gluma!

bine ati revenit tuturor din concedii! o sa revin si eu sambata, va mai povestesc atunci si desigur pun pozici. exact inainte sa plec am reparat laptop si am pus datele pe hard extern sa mearga mai repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Mad spor la amenajat camaruta de beblina. Si pe urma poate te odihnesti si tu...

Maruntika ma bucur ca Puppi e bine acum si mergeti la gradi. Bravo si pentru ochelari! Pupam micuta fotografa . Eu nu-i vaccinez.

Mandarinuta, sanatate multa Antoniei! Poate totusi nu-i viroza... sa se faca repede bine. Ei, las'... santierul dureaza putin... dar cine o sa aiba pe urma dressing nou si renovat?

Mergi la inceput

multa sanatate antoniei!

mara, nu ii vaccinez nici de porcina si nici alt tip de gripa. vaccinul de porcina a fost destul de controversat.

erina, subscriu la recomandarea expresorui krups. cel cu capsule nescafe e super tare, si a fost oferta speciala de sarbatori, poate mai e. poti face tot felul de minunatii, chiar si nesquick. si face asa o cafea.... yamyAm. stii ca nu prea sunt bautoare, dar am luat asa expresor la bran de craciun si am baut cafea continuu de placere, de nu mai puteam sa inchid un ochi.

Mergi la inceput

cu masina de paine nu stiu ce sa zic. poate ma convinge cumatra. dar nu cu chestii d astea gen dieta cu paine ca asta nu cred! pai cum asa?

apropos de dieta, ma lasarati cu ochii in soare cu ideile. teo se face ca ploua la asta, dar la pozele de pe fb era foarte activa matinal.

pana una alta va zic eu, intrucat am elucidat misterul siluetei localnicilor. mancare suficienta, nu pana crapi, bazata pe legume si peste. gatita gustos, sosuri neuleioase. cele mai multe fff picante, incat nu poti manca mult. multe fructe de mare la gratar, crabi si creveti de iti trece foamea curatand pentru 2 inghitituri. de retinut! inspirational ptr mine.

asta nu inseamna ca ma vedeti slaba , ca sa ne intelegem corect! eu bag deserturi italinesti si biscuiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna inainte de masa Dariei.

Super actvitatea. Fericita sa aud vesti noi.

Teodora, Roxana exact Nesspresso aveam in gind. Capsule imi aduce fratele meu asa ca la 2,5 lei o cafea foarte buna e foarte tentant!!!

Roxana, enjoy in continuare. Eu adoptasem regimul japonez dar acum dupa 4 ani am ajuns sa maninc tare prost.

Mandarinuta sanatate Antoniei.

Mara, bravo pentru Puppi ca sta cu ochelari.

Despre mobila nu pot spune nimic, cautarile zilele acestea. Compartimentarea e cu pereti din rigips in mare asa ca nu mobile grele de agatat. Sper sa am noroc sa gasesc ce vreau mai ales pentru Daria (aici trebuie s alucrez in jurul la ce exista adica un pat mare si noptiere finisaj bej-poate il demontez si duc la boxa...decizii, decizi...).

nici noi nu vaccinam. Intrea atitia muci suntem in urma cu alea obligatorii ce sa mai spun despre cele suplomentare. Stiu cazuri cind au facut porcina, a fost ca o viroza fffff puternica dar a trecut. Acum trebuie considerata si sensibilitatea fiecarui copil.

Alehiam sper sa impartasim retete daca ma hotarasc sa cumpar masina de paine.Spor la pregatiri pentru bebelusa dulce!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Erina, Slippers, multumim pentru urarile de sanatate.

Cu masina de paine, si eu il bat la cap pe sot sa cumparam, dar imi zice ca nu prea mai avem loc in bucatarie si pt ea, ma gandesc sa ii dau microundele cadou lui mamaie si asa fac loc pt ea. Pana sa se nasca Filipache faceam eu in casa o paine de 1 kg care ne ajungea cam 3 zile, acum nu prea mai apuc decat foarte rar, dar s-a deschis langa noi o painerie mai dichisita care face o paine integrala super si au tot felul de specialitati, paine cu seminte, etc.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui crishtina

Un 2011 fericit si plin de bucurii si impliniri va doresc!

Venim si noi cu o veste noua in noul an Asteptam un In august ne vom intalni cu el/ea

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Felicitari!!!!Asta da cadou de la Mosu!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

salutare! cu ploaie de data asta. sa nu va asteptati sa vedeti vreun bronz ca azi era singura zi planificata de plaja si nu prea am apucat sa stau. dar m am odihnit macar.

copiii sunt acasa de ieri si azi am primit telefon de la bunici sa relateze live prima iesire pe gheata cu patine a lui andrei. cine nu crede il gaseste la afi cica, saptamana asta. si imi ziceti si mie.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

...ce tare!!!!!!

Mergi la inceput