Dulceturi si papanasi in asteptarea lui 2011(417)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

LA MULTI SI FERICITI ANI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

La multi ani fericiti,dragele mele!!!!
Ne-am intors si noi de la fini,Mihnea a ramas acasa cu socrela,s-a culcat tarziu,s-a trezit plangand dupa noi;concluzia:nu-l mai las singur!!!!

Am mancat ca scrofeii,de duminica la dieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

neataaaa! la multi ani!

eu sunt gata de excursie deja, desi cam obosita dupa zbantuiala prelungita la disco!

sabina, o imbratisare stransa si urari de sanatate! pup

cumatra, asteapta ma si pe mine cu dieta. :) pupi lui mihnea, probabil nu era obisnuit cu socrela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

la multi ani! 2011 sa va aduca sanatate ,bucurii si multe realizari alaturi de cei dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

La multi ani fericiti ! Sa va aduca 2011 tot ce va doriti !

Erina, postarea ta mi-a facut mare placere, caci mi-am amintit ce mult mi-au placut versurile acelea cand eram prin gimnaziu... Multumesc

Rox, ma bucur ca incepi anul frumos . Sa o tineti tot asa !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

La Multi Ani!!! Sper ca 2011 v-a gasit fericite, indragostite si sanatoase!!!

Noi am petrecut acasuca la noi, copiii s-au culcat la timp, dar am avut emotii la 11:30pm ca Lisa s-a trezit pt baie si a adormit ff greu, iar Adam bontanea in patut si ma gandeam ca la 12 fix o sa il aud urland . Dar totul a decurs bine. Am pregatit niste platouri reci si un platou imens de fructe, asa ca le-am savurat inainte de miezul noptii. La 1:45 am aterizat in pat si azi la 7 am avut trezirea, deci nimic neschimbat pana acum .

La amiaza am facut un gratar in curte si am stat la umbra, desi erau vreo 36*C, daca nu mai bine... Dupa somnul (fff scurt) al Lisei am zbughit-o pe plaja si am stat acolo mai bine de 1h. Era ticsita plaja!!! In viata mea nu am vazut plaja asa aglomerata (ba, poate la Mamaia ), mai ales ca nu e una turistica . Copiii s-au dezlantuit in nisip, in apa si s-au udat bine, pana la piele. Apoi acasa si rutina zilnica...

M-a pocnit pofta de dulce (acum imi dau seama ca nu am mancat nimic de cina) si mi-am luat sa ma bucur de niste grau incoltit - mniaaaam. Napolitanele de ciocolata vor ramane probabil neatinse, pt ca, la fel ca probabil 99% dintre voi, sunt si eu la dieta din weekendul asta

Va pup cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.clau spune:

LA MULTI ANI!!!

Un an nou plin de impliniri,realizari si multa,multa sanatate!!!

Sa ne creasca mari si sanatosi puiutii si noi pe langa ei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Teo, multumesc de gandurile bune la ora 0 . Pup si pe Mihnea cel suparici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Cind ultimele clipe cad din calendare, se aprind stelute-n crengi de brad, ca semn de mare sarbatoare.
Cand toti ureaza celor dragi cuvinte de iubire, la fel va spun si eu acum:
MULTI ANI si FERICIRE!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Va tare,dragii mei!!!
Multumim mult de urarile din noaptea de Anul Nou!
Sa fiti sanatosi si sa vi se implineasca toate dorintele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sper ca va regasesc bine si in forma dupa trecerea primei nopti din anul acesta, ca ati petrecut minunat si acum sunteti gata de petrecut cu atomicii din dotare un nou an, care va dotresc sa fie "doar un zambet".

Noi am stat acasa, Cristi ne-a "urat"( si voua pe mail), am ras si ne-am jucat, am ciocnit sampanie si am papat de toate, tortul " cap de afis", baiatul nu a ratat focul de artificii, "tunete colorate" cum le-a spus el, a dat cu petarde si a pus artificii afara cu tati, iar la 1.00 a cazut la datoria, dar stati linistite tot la 7 s-a trezit, nu ne schimbam obiceiul asa peste an.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput