Pufuleti veseli de ian-feb (186) LMA Vlad!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Nicole, ce bine ca ai mai iesit din butoi. Chiar m-am gandit zilele acestea la tine, dar nu mai stiu de ce. Stau prost de tot cu memoria

MP - olita transparenta. Suna bine, dar ce marca este? vreau si eu ponturi caci eu pana acum am luat 2 dar Tudor nu a incaput cu totul pe ele. ori una, ori alta

varsta lui Tudor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un asteptand pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Noi am reusit aseara sa facem bradul ...am stat pana la 1 ...si pupaza la fel ......dar l-am facut ...am pus 2 pozici ..nu prea reusite ca se dusesera bateriile si l-am pacalit sa mai faca 2 poze ...si am pus si poze cu noi la masa ...murdarici rules ...k va promisesem pt concursul de cel mai murdarici pufulete

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Nicole, ce bine ca ai mai iesit din butoi. Chiar m-am gandit zilele acestea la tine, dar nu mai stiu de ce. Stau prost de tot cu memoria

MP - olita transparenta. Suna bine, dar ce marca este? vreau si eu ponturi caci eu pana acum am luat 2 dar Tudor nu a incaput cu totul pe ele. ori una, ori alta

varsta lui Tudor

serios ...noi am avut problema cu faptul ca pica cu totul in olita ...vre-o cateva saptamanani am cautat pana am gasit-o p-asta de nu mai cade cu fundu' in ea ...prima oara luasem una din Auchan, d-aia gen scaunel, tare imi mai place, dar inca nu o putem folosi, sa mai crestem

www.youtube.com/user/ClassiChristmaSongs#p/u/12/IHEtPXcuBVE" target="_blank">It's Beginning To Look A Lot Like Christmas

Mergi la inceput

hai ca am uitat ...

LML Teo!!! sa te faci mare sa te bucuri de torturile frumoase (si bune presupun) facute de mami tau

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

varsta lui Tudor

serios ...noi am avut problema cu faptul ca pica cu totul in olita ...vre-o cateva saptamanani am cautat pana am gasit-o p-asta de nu mai cade cu fundu' in ea ...prima oara luasem una din Auchan, d-aia gen scaunel, tare imi mai place, dar inca nu o putem folosi, sa mai crestem

Cum se numeste?

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

asa, sa ma desfasor, ca vaz ca-s singura...

LML, Ana Sofia de Gabriela77
LML, Iustin de Elena_Iulia
LML, Caius de Ruxita
LML, Tudor de Alexia28
LML, David de Lalitica

ayanna, m-ai omorat cu meniul ala..ca la bunica acasa, ca la mama nu aveam tochitura

am facut si noi bradul. l-a lasat total rece pe stefan. era muuult mai interesanta reclama la tv. spune taica-su ca puteam sa nu-i luam nimic si nici brad sa facem, ca pt el tot aia era...bineinteles, zic eu.

of, ele, nu trebuia sa-mi spui ca le-ai gasit un carr4 cuburile...si cu 55...mor de oftica....eu platesc 15 lei transportul in plus.....numai sa vina...

ma confrunt cu o mare "problema"...fi-miu nu mai vrea sub nici o forma sa stea sa-l schimb de scutec.....iar la kk e dramatic....il pun frumos pe spate, in secunda 2 incepe sa se arcuiasca, sa faca podul, doamne, de parca l-as pune pe fier incins.....si face, nu glume....uneori il chem pe taica-su sa-l tina, ca nu pot nici sa-l sterg, nici nimic....odata i-am spus bine, te las murdar si la kuru gol......ma adusese la rosu....dar apoi am zis ca-s nebuna, de parca ar face cu intentie......dar viitorul "arata" bine, deja il vad cu se da cu fundu de pamant prin magazine si lumea uitandu-se k la urs, cum ma uitam eu acum 2 zile la o scena de genu.....

revin...

_
mama lui Stefan, pui scump
asteptam

Faza asta cu arcuitul si urlatul la schimbat cred ca e o perioada identica la toti copiii! Al meu la fel face. Il pacalesc daca ii dau o jucarica in mana, scot eu sunete ciudate, dar....uneori tip HELP...ca nu pot sa il tin si sa il sterg de o tona de caca. Depinde in ce toane e, uneori sta f linistit, uneori e tot un tipat.
Eu cred ca le va trece, am vazut copilul unei prietene, are aproape 2 ani si sta super cuminte la schimbat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

[Bine ai venit si LML astazi.
Vreti pe prima pagina?

varsta lui Tudor

[/quote]

Sigur ca vrem pe prima pagina!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Fetelor, am vrut sa pun pe un stick niste poze ca sa fac un calendar pentru Tudor si sa vedeti ce am gasit! Primele poze ale lui Tudor facute de sotz dupa ce s-a nascut, plus filmuletz. Incerc sa-l pun si pe el pe picassa. Nu stiam de ele!

varsta lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Ash vrea si eu o idee de cadou (joc/jucarie) pt un baietzel de 7 ani... in afara de arme, mashini, monshtri (asha ceva nu mai cumpara ca are tone).

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Sunt jocuri cu sau fara zaruri de genul cine stie castiga, sunt f f multe jocuri pt copii mai maricei.
du-te intr-un mall la magazin de jucarii si ai sa vezi. noi am luat jocuri pt gemenii de 6.5 ani ai cumnata-mii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

Si la noi a inceput marea catareala. Saptamana trecuta m-am dus pana la baie si intre timp el s-a uract pe o masinuta cu care se plimba A prin casa. L-am gasit in picioare pe ea, se tine de tablia de la pat in timp ce se balanganea pe roti .

De schimbat ... eu reusesc sa il schimb doar daca ii dau drumul la bebe tv. Se uita acolo si eu imi fac treaba, altfel e cu circul circului. Si da ... o sa treaca .

Eu m-am apucat de bucatarit, asa ma chinuie talentul ca am facut un pastrav ieri dupa o reteta a lui Jamie, cum n-am mancat in viata mea . Lucia, inca o data merci ptr cartea Cook it together, am incercat o salata de paste cu porumb de acolo ... cu A binenteles. A fost incantata la maxim .

Nikole - felicitari ptr kg !. Cu depresia ce sa zic, cum spunea si laitica probabil pe masura ce o sa te obisnuiesti mai repede cu situatia cu atat o sa-ti fie mai bine. Bafta! Iti doresc sa rasara soarele cat mai repede pe strada ta!
Crema ... ce e aia . Tb sa le arunc pe toate ca sunt expirate, mereu imi propun sa ma dau cu ceva si intodeauna se gaseste cate un copil sa vrea ceva de la mine .

Cris.d - ce mai faceti? Ma tot gandesc la voi ...

Mergi la inceput