Ian-feb2011 -BV SUNSHINE_ROX!! HAI NUMEIOANA!(149)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

misssexy nu joc online, joc acasa cu familionul,live ! dar daca stii tu vreun site intr-o zi, ma bag la o partida.
Mai stau oleaca si ma bag si eu la somn.
Noapte buna tuturor !
Hai Ioana !!!

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misssexy spune:

Carmen www.joci.ro ,eu aici ma mai joc

ALINA 32+ cu ALESSIA
Am intrat in 33 sapt si 4 zile
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Hai Ioana!

Noapte buna fetele!

35 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Neatza burticute si buburuze !
Eu nu am somn de pe la 4.30,asa ca ma bag sa va fac micul dejun.
Serviti niste cereale cu lapte,oua fierte,paine prajita,iaurt,omleta,clatite, la alegere
Si o pentru somnoroase, ceai sau laptic.

Cine mai naste azi ?hai sa facem o galerie asa de dimineata !
Hai Ioana !
Hai Abramburika !
Hai Zumzu !

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

neata bulinute si burticute
dam cafea , lapte cu cacao ,ceai pt gatul in pioneze si pt cine mai doreste suc de grefe

si acum pe alese : o papica usurica pt mami si bebtica,

pup fetele si o zi minunata
*fara ploi cum se anunta la noi

mami 33 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

si am si motate in dotare :

Ioana

Zumzu

Abramburika

mami 33 Amalia
lumina si putere
mandra dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

MAI INTAI – FELICITARI NOILOR MAMICI SI BUN VENIT BUBURUZELOR!!!
SIMONA si bebe EDUARD
CARMEN_MARIETA si bebe ELENA
CODRUTA si bebe MARIA-SOFIA
MADA si bebe MATEI
FLUTURAS si bebe MARIA CLARA!

Atat am apucat sa citesc, sunt sigura ca peste o saptamana o sa mai apara cateva buburuze.

FLUTURAS – mi s-a taiat respiratia cand am vazut… Bebe Emanuel, sa-ti fie somnul lin si sa ai grija de sus de surioara ta! Of, Doamne, multa putere, o sa fie bine, ai sa vezi! In general fetitele sunt mult mai rezistente. Sanatate multa micutei Maria! Nici nu pot sa-mi inchipui ce e in sufletul tau. Intra la prematuri, sunt multi copii mai mici chiar, de 800-1000 de grame care acum sunt bine, au evoulat super. Lapticul tau e tare important. Mulge-te des, cat mai des posibil. Ar fi buna o pompa dubla, electrica. Eu ma mulgeam cam de 8-9 ori in 24 de ore. Bea multe lichide, fi puternica si calma pentru buburuza ta mica! Nu te simti vinovata, asa a fost sa fie. Mulge si pune in congelator. Nu ii da prin gavaj laptele tau? La noi la prematuri se da din prima clipa, pritntr-un tubulet laptele mamei. Drumul e greu pana o sa iestiti din spital, insa nu dispera. Si daca ti se permite, fi acolo langa Maria cat mai mult, poate te lasa sa o tii pe pieptul tau cat mai des, e foarte important pentru ea. Respira cat de cat sau e intubata? Face brahicardie? Si repeta-i continuu ca este puternica, este o luptatoare si totul va fi bine, ca mami e langa ea s-o sustina orice-ar fi. Te imbratisez cu drag!

Salutare fetele, tot duminica scriu, odata pe saptamna, ca sotul vine la mine odata la doua zile si nu prea pot sa-l bat la cap cu forumul, in timpul saptamanii n-are nici timp sa respire, asa ca numai sambata poate sa copie si sa-mi aduca noutatile. Dar e bun si-asa! Va raportez cu mandrie patriotica inca o saptamana trecuta cu bine si tot formula 2 in 1. Deci acum am 32, semnatura nu mai e de actualitate. Saptamana asta e asa ca un prag psihologic, la 32 de saptamani s-a nascut Patrick deci am fost tare agitata, mai ales ieri, sambata, la ora 3. Ca la Patrick sambata (tot duminica schimbam saptamana si la el) la 31 de saptamani si 6 zile mi se rupea apa. Asa ca ieri pe la ora 3 stateam fara sa vreau cu ochii la ceas si cand a trecut ziua cu bine parca am rasuflat usurata. In rest toate bune si frumoase, ureaplasma a disparut de la sine, deci am scapat de antibiotice, nimic deosebit in rest decat plictiseala maxima. Marti ma mai duc la eco. Azi mi-a dat doctorita o veste super-buna, la 34 de saptamani ma trimite acasa! Deci mai am doua saptamani de stat in colivie. Acum sper sa nu ma cheme iar la control si sa ma retina iar in spital, asa e aici daca nu ai doctorul tau, fiecare face cum il taie capul. Unul iti da drumul din spital dupa doua zile altul te admite… Au zis ca la 34 de saptamani e totusi OK daca se naste. Se gandesc probabil ca vreo saptamana am sa stau cuminte in pat, deci tot o sa mai dureze ceva pana nasc. E full aici, una vine, alta pleaca, mamicile de prematuri (care n-au copii dupa ele ca sunt la NICU) sunt aduse aici pentru ca nu mai sunt locuri la post-partum, sunt invadati de prematuri, cica asa e mereu de Craciun, toata lumea se pune pe nascut, face effort, treaba, cumparaturi, mancare si uite asa nasc fetele pe capete inainte de termen. Si aici nu a dat Boc nici o ordonanta.
Intr-o zi ma apucase depresia si m-am apucat de bocit insa a venit langa mine o fata care mi-a dat o lectie. Are numai 20 de saptamani si colul mic si i se deschide incet incet. Deci mai are inca 20 de saptamani de stat in spital , 4 luni pe putin. Are doua gemanute. Si nu o sperie deloc gandul. Se gandeste numai la bebeluse si e gata sa stea si 9 luni imobilizata. Asa ca mi-a fost chiar rusine de mine, ca mi-am pierdut cumpatul asa. Insa eram dupa vreo 3 nopti nedormite, si-mi venea sa o iau de una singura prin spital, in cautare de o cafea ca lumea. Dar mi-a trecut. Am fost chiar intr-o zi la cafeteria spitalului, mi-am luat in sfarsit o cafea ca oamenii si am mancat si-un hamburger si mi-a mai trecut depresia. E greu in zilele cand nu-mi vad piticania, dar imi trece repede. Excursia la cafeterie oricum a fost destul de riscanta, s-a lasat cu cateva contractii, asistenta era una tanara si neexperimentata, am luat-o repede ca nu prea voia sa ma lase, insa am luat o mutrita de pisicuta inchisa in cusca si m-a lasat. Dupa aia a venit la mine si mi-a zis ca s-a uitat atent peste dosarul meu si ca data viitoare sa intreb doctorul ca reiese ca n-am voie nicaieri, ca abia m-au lasat la dus si la toaleta, deci excursiile prin spital sunt cam interzise. Dar tare m-am mai bucurat sa ma plimb putin, sa vad oameni, stiu ca sunt cam dracusor de felul meu.

Fetelor de ce e asa o mare frica in Romania de EPIDURALA? Aici mai toata lumea face, fie naturala , fie cezariana. Si n-am auzit pe nimeni sa ramana cu nu stiu ce sechele. Nu sunt anestezisti priceputi, sau care e explicatia? Am vazut si la odiseea trecuta, o grmada de fete duse asa cu zaharelul, cu tot felul de chestii de care n-am auzit niciodata. Pai aici asta e prima intrebare cand ajungi pe la 4-5 dilatatie – vrei happydurala – treci la aparat. Si apoi sta si mamica linistita si poate sa se concentreze pe impins. Normal, riscuri sunt intotdeauna ca la orice procedura medicala. Dar si la nasterea naturala 100% sunt riscuri asa ca… Eu una am multumit cerului ca a existat asa ceva, 3 zile m-au tot tinut contractiile si eram zau la capatul puterilor. N-as mai avut fi putere de impins la cat eram de leguma, daca mai induram si durerile alea.

DEEA_SAVA – stai linistita, ca toate o sa vina de la sine, ai sa te miri si tu de unde ai atata indemanare. Milioane de ani femeile au tot facut treaba asta, si inconstient si instinctual suntem pregatite, fara nici un fel de training prealabil. Totul e sa fii cat mai relaxata, bebele simte orice tensiune. Ai incredere in instinctele tale. Eu asa am facut, n-am avut niciodata grija de un bebe mic, mai tineam ocazional cate unul in brate (imi aduc aminte ca odata am luat un bebe de vreo doua luni si am uitat sa-i tin capsorul si i-a cazut deodata pe spate si a plans saracul, m-a cuprins o frica… de atunci ma tineam departe de ei). Desi am citit o gramada inainte, m-apucase panica, mai ales exact inainte, cand am fost constienta ca o sa am un prematur mic-mititel. Si cand l-am vazut, am uitat tot si imi venea totul natural, fara frica, fara nimic.

MAIMUTICA – asa ii zic si eu lui bb Kevin, sa stea pana se face bebeloi mare, pana la 38 nu vreau sa-i vad fatzalia decat pe ecranul de la eco. Doctorii ma incurajeaza, cred ca au mai mult tact, asistentele mai putin. S-a uitat una la mine ca la masini straine cand i-am zis ca vreau sa nasc la 38 de saptamani. A zis ca nu crede ca rezist. Dar nu ma las eu influentata.

SHINES – Bine ai revenit acasa, sa ne povestesti tot dupa ce nastem toate, ca sunt curioasa de povestea voastra pana la sfarsit Si Patrickul meu a avut scor agpar 5 si dupa 5 minute urcase la 8, deci bebe Eduard a avut ceva probleme de respiratie cred. Ai avut asa o sarcina cu peripetii, si iata ca si nasterea a fost la fel, dar bine ca totul e bine acum!! Singurei suntem si noi pe-aici ca asa e imigrantul de prima generatie. Macar bine ca o am pe mama de data asta. Si vine si sora-mea o saptamana, pe 8 sau pe 15 ianuarie, poate prinde nasterea. Desi mi-am propus sa nasc pe 30 ianuarie.

Aici CEZARIANA e un mare bau-bau pentru doctori, ar face orice sa o evite. Daca ati mai pomenit asa ceva, ca eu am ramas bouche bee cand am auzit ce s-a intamplat cu colega mea care a stat cu mine in camera in prima zi. Deci avea gemeni, 37 de saptamani, i-au facut inducere (statea din septembrie in spital, de 4 luni, ajunsese la limita rabdarii) Unul cu capul in sus, unul cu capul in jos. I-au facut inducere si au lasat-o sa nasca normal, ea a insistat pentru cezariana insa doctorii i-au zis ca cezariana e riscanta cand un copil e cu capul in jos. Asa ca… toate bune si frumoase, pe primul l-a nascut normal. Pe al doilea insa nu au reusit sa-l scoata si pace, asa ca i-au facut cezariana! Si s-a ales si cu taietura de cezariana si cu epiziotomie. Nu mai stiu nimic, decat ca sunt cu toii bine, insa imi inchipui ca usor nu-i e, experimenteaza toata gama posibila ne neplaceri.

TIERRY – nu prea e usor, stiu, sa delegi din responsabilitati. Dar o sa te schimbi odata cu venirea lui bebe, cred ca iti dai deja seama. Nu mai poti sa le faci singura pe toate. Ai grija cu contractiile.. Cate saptamani ai?

BEBELU – si eu am poftit la grapefruit sarcina asta, eu care de obicei sa nu vad asa ceva. Nu stiu cum. Imi faceam suc natural acasa, aici ma multumesc co oferta lor limitata : mere, pere si portocale, banane n-am voie. Abia astept de Craciun sa vina mama cu sarmalute!

SHUBULINA zic si eu ca MADALINA – daca-l nasti in zi cu tine, cred ca o sa cam uiti de ziua ta. E fain sa aveti fiecare ziua voastra separata, zic eu. Al meu are DPN – 13 februarie, taica-su e pe 11. Eu sper sa nu se nasca in aceeasi zi, desi la colul meu nu sunt cred ca sanse sa ating DPN-ul. Oricum, vreau doua petreceri, nu una! Desi de multe ori daca e in aceeai saptamana, se face numai una, am observat eu. Soacra-mea e pe 10 februarie, deci cu o zi inainte de fiu-sau. Abia cand a plecat el de-acasa si-a sarbatorit si ea ziua.

MADALINA – sora-mea a gasit in calendarul ortodox pe Sf Kevin pe 3 iunie. Asa ca m-am scos pe la neamurile mele mai credincioase si mai carcotase. Voiam sa-i mai pun un nume de sfant numai la botez, nu in certificat, insa pana la urma renuntam. De serbat deci l-am putea serba pe 3 iunie cum pe Patrick l-am putea serba pe 17 martie de St Patrick la irlandezi sau de 19 mai cand la ortodocsi e Sf Patrichie. Dar drept sa zic, nu l-am serbat deloc in cei doi ani de zile ai lui. Pentru ca aici nu exista asa ceva, zi onomastica… ne-am luat si noi cu valul.

MARIA – si al meu la aniversarile celorlalti trebuie sa sufle si el in lumanare. Dupa ce sufla sarbatoritul ii punem si lui lumanre, pe o bucatica de tort

ZIKI – of ce sperietura cu betivul, foarte bine ca ai sunat la politie. Ma bucur ca ai avut o experienta buna in legatura cu ei. Sunt oameni si oameni peste tot, eu una nu generalizez niciodata si ma astept mereu ca oamenii sa se comporte frumos, cand sunt dezamagita imi spun si eu ca am dat peste o exceptie.

TUNDE – pai Mario a fost super, 2400 de g la 32 de saptamani! Al meu a avut 1850 g la 32 de saptamani si toti doctorii ziceau ca e mare, ca ar fi fost bebe de peste 3,5 kg la termen. Pai la tine daca statea pana la capat, sigur trecea de 4 kg.

BB_YASMi – si eu am pus 6 kg in 30 de saptamani, bine cu ajutorul diabetului ca daca mancam in continuare in stilul meu, cred ca aveam dublu acuma. Asa, de voie, de nevoie iata ca n-am pus multe si tare ma bucur. Eu aveam multe in plus din start, deci mi-a prins bine dieta. Am observat insa o regula (bine sunt si exceptii cum ar fi tu care erai slaba si inainte…) si anume cele mai plinute, punem mai putine kg dar le dam greu jos, cele mai slabe, pun multe kg si le dau repede jos dupa. Asa ca BEBELU nu-ti fcae griji, eu iti prezic ca ai sa dai rapid jos, ai sa vezi.

SHERBI – in primul rand condoleante, imi inchipui cat e de greu! Aici nu se face cerclaj cand treci de o anumita varsta a sarcinii. Deja la 20 de saptamani stramba din nas, prietenei mele cu greu i-au facut la 20 de saptamani. Colegei de langa mine, cu gemeni, 20 de saptamani nu i-au facut. Ca e riscant, ca pot provoca nastere, pot provoca contractii, etc. Asa ca eu cand am ajuns la 28 de saptamani la ei nici n-au amintit, i-am intrebat eu si mi-au zis ca pot provoca nasterea si ei nu risca. Pe Patrick l-am nascut la 32 de saptamani.

ACHE – pai scriu si jurnal, citesc (din vreo 3 carti deodata), fac goblen (am un goblen micut inceput in 2006 si l-am terminat in sfarsit), ma uit la filme, fac sudoku si rebus si traduc o carte. Le tot alternez, una dupa alta, sa nu ma plictisesc, Insa eu sunt tipul de om care n-are stare. La filme de exemplu nu ma pot uita pur si simplu, ma plictisesc, eu filmele mai mult le ascult si fac si altceva in acelasi timp – cum ar fi cusut, scris. De ce crezi c-am ajuns la col scurtat ambele sarcini ca sunt cam hiperactiva de fel. Daca ar fi fost ADHD pe vremea mea, sigur m-as fi incadrat, cred ca m-ar fi bagat direct pe medicatie. De dormit dorm 6-7 ore pe noapte si-mi sunt de ajuns. Sunt stilul care nu lancezeste niciodata in pat, eu ma trezesc la 7 si in week-end inaintea copilului si ma pun pe misunat prin casa (iar de culcat – ma culc pe la 11-12 mereu).
Hai ca activitati mai gasesc eu insa cel mai rau e cu socializarea, sunt o persoana tare sociabila, cred ca se vede si din ce limbarita am cateodata. Si nu prea am cu cine schimba o vorba. Am salon privat, mai vorbesc cu o colega din salonul alaturat insa nu pot sta nici eu nici ea mult in fund sau in picioare, asa ca ne limitam pe cat posibil.
Nici eu n-am folosit fasa si vata, ca nici nu stiu daca exista pe aici. Am folosit tampoane normale insa nu din alea tip always plasticate, ca ma jenau, ci din alea mai de tip bumbac nu stiu cum, super-mega de noapte si fara gel. Nu sunt ele prea absorbante, trebuie schimbate des, insa m-am descurcat cu ele. Pe mine m-au tinut 2 zile in spital dupa nastere, apoi m-au trimis acasa si aveam de venit la Patrick la terapie intensiva si de stat pe scaun cate o zi intreaga, pe taietura. Nu va zic ca mergeam de 100 de ori la baie sa ma verific daca e totul OK, simteam mereu ca o sa curga pe langa, ca o sa se vada. Aveam o fusta mare larga si neagra, numai pe aia o purtam mereu. Nu m-am infectat, n-am patit nimic, si aveam si ditamai taietura, ca v-am mai povestit eu, se mirau toate asistentele, au trebuit sa taie tare ca sa-l intoarca pe bebe, era cu capul spre tavan, si l-au intors cu capul spre podea cum ar veni, ca cica asa e corect sa iasa, si l-au intors cu forcepsul cat era acolo angajat pe canal. Cam scary, insa stiu doctorii ce stiu. Si fetelor care vreti natural, nu va speriati, chiar si taietura asta mare s-a vindecat pana la urma foarte bine. Cu sexul am stat mai rau, insa eu zic ca era si de la alaptat.

ADRY sa stii ca si eu aveam o problema cu varsta inainte de Patrick, dupa aceea s-a dus problema mea ca prin minune. Pur si simplu nu ma mai deranjeaza deloc trecerea timpului. Mi se pare ca a trecut cu spor, ca am realizat ceva in fiecare zi, cand vad puiul de om care se dezvolta pe zi ce trece.

IRINUKA – pentru furia laptelui- dusuri caldute, mulgi sub dus putin ca sa eliberezi din prea-plinul ala, sa desfunzi canalele. Si in general sa pui comprese caldute cand simti ca sunt tari si durerosi si sa incerci sa-i storci putin. Asa deci ai ajuns la primul Never say never, mai urmeaza multe. Cum ziceam si inainte, bebele e un element foarte important in ecuatie. Eu una am ajuns la concluzia ca daca tii cont si de parerea lui ca e si el o fiinta care are ceva de zis e mult mai bine pentru toti. De sughit, sa nu te sperii, cica sunt cei trei mari S care nu trebuie sa le sperie pe mamici la bebei : sughitul, stranutul si strabismul (am vazut ca asa confirma si VAS). Al meu stranuta de zor, ca deh, doar asa isi curata el nasucul, plus adaptarea la lumea inconjuratoare, la mediu uscat. Mama mereu imi zicea sa-i pun o caciulita ca a racit baiatul. Prima lui raceala a fost la vreo 6 luni.

ARIANA – multa sanatate micutei! Stim ca si noi am trecut prin asta anul trecut, insa macar eu nu eram insarcinata. Ne-a terminat psihic. Multa putere voua, sa treceti peste asta!

FOXY – intepaturi in col am avut mai mereu, il si vedeam pe bebe Kevin cu o casca de miner pe cap si un tarnacop lucrand la col. Acum insa in pat s-au dus senzatiile astea. E mai greu cred sa inainteze pana acolo sa-si faca de lucru in zona, mai ales ca stau des cu picioarele in sus, avantajul patului de spital pe care il ridici cum vrei. Eu zic ca e totusi o legatura intre durerile alea si scurtarea colului. PE mine ma durea zilnic, mai ales dupa stat 8-9 ore pe scaun.

RROX- nu-ti fa prea mari sperante cu cele 20 de ore de somn pe zi ale bebeilor, ca stii cum le dorm (unii)? 5 minute somn, 5 minute trezi. Asa ca liniste n-o sa ai nicicum. Sunt lunile cele mai solicitante dupa parerea mea. Daca ai noroc de un bebe cumintel ca al IRINUKAI te-ai scos. Al meu - cea mai lunga perioada de somn o avea de 3 ore, seara pe la 6-7 pana pe la 10 cand dormeam si eu ca eram terminata. Apoi incepeau colicile la el – mai mult noaptea cand trebuia pus cu burti pe burtica mea si asa petreceam toata noaptea. Eu la calculator citind carti in format electronic (aveam numai doua camere, sotul dormea, nu puteam aprinde lumina, mama era la mine dormea in camera cealalta), Patrick motaind pe mine, cu reprize de urlete de la colici. Dimineata mai dormea putintel legat – si eu cu el atunci, si apoi toata ziua , ba somn, ma trezire, total haotic. Pe la vreo 4 luni, dupa colici a inceput si el sa aiba un programel.

CATALINA – cum mai stai cu diabetul? In carucior ii puneam o paturica mai molcuta asa cand era mai racoare, cand era mai cald un scutec din ala de finet, sa nu transpire pe materialul ala supraelastic. In scoica in masina nu-i puneam nimic, asa mi-au zis de la spital, nu e safe in caz de accident sau ceva, trebuie sa fie bine imobilizat, sa nu joace deloc curelusele alea.

LORICH – nu mai pune la suflet, uite ca bebelina imediat reactioneaza…pupici multi! Stiu cum e, si al meu mai face crize, desi de cand sunt insarcinata n-a mai facut deloc. Interesant cu buricul, asta e panica mea, la Patrick i-a cazut in spital, seara, eu nu eram cu el, deci n-am avut a-mi bate capul. Acuma toata ziua ma gandesc ce ma fac eu cu bb Kevin cand ii cade buricul, ce sa-i pun acolo? Ca tot asa, am asistat la o prietena, la primul ei bebe, ii cazuse buricul, eram acolo si a inceput sa curga sange, destul de multisor, A inceput saraca sa tipe si eu ma speriasem tare (n-aveam copii pe vremea aia). Oare spirtul nu-i ustura? Parca mi-e nu stiu cum sas ii pun direct spirt pe rana deschisa. Cred ca mai degraba ii pun apa oxigenata.
Esti sigura ca bebelina s-a intors? Parca la 35 de saptamani e prea tarziu totusi. Stau cu sufletul la gura sa aflu…

MISSMJ – batista nu se foloseste in fiecare zi, poate cauza sensibilizarea nasucului. La inceput te poti speria ca horcaie asa, al meu a tot horcait o gramada, dar de fapt e doar adaptarea lui la mediul uscat. Noi bagam batista si nu scoteam nimic, mi-era tare ciuda ca tot chinuiam copilul degeaba. Al meu sot zicea ca-s nebuna, il trezeam noaptea pe la 2-3 sa bage aspiratorul (ca unul trebuia sa tina bebele, unul aspiratorul) ca se ineaca bebe si moare. Pana la urma dupa ce m-a asigurat doctorul de o mie de ori ca nu moare si ca asa horcaie bebelusii, o foloseam destul de rar, abia cand a fost racit pe la vreo 6 luni am scos tona de mucisori cu ea, intr-adevar foarte eficienta scula. Pentru horcaitul ala i-am ridicat putin salteluta si cam atata.
Si mie imi suna durerile alea a contractii. Daca au fost razlete nu e bai. Aici ne zice ca daca se repeta la 10 minute sa sunam alarma.

MELANIES – multumesc mult de info, acum ca zic astia ca ma mai tin numai 2 saptamani, ma gandesc ca nu mai are rost. Sotul meu a intrebat la bell si videotron, nu stiu daca si la astea de telefonie mobila, la astia doi e super scump, de ordinul sutelor de dolari pe o luna, o cheie din aia. Asa ca am zis ca n-are rost. Daca vad ca se razgandesc maine dupa eco si vor sa ma tina iar pana vine bebe, poate totusi o sa ne mai interesam.

V-am pupat fetelor, va doresc un Craciun fericit si plin de magie, cu buburuze cuminti si sanatoase (inauntru sau in afara). Ne mai conversam poate intr-o saptamana. Un gand special pentru FLUTURAS! Multa putere, sa treci peste toate!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 30+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Doloress ce bine imi pare sa aud vesti de la tine, mai ales bune.Hai ca nu mai ai mult de stat in spital,bine ca sunteti ok amandoi.multa bafta si rabdare in continuare !sarbatori fericite !

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

buna dimineata fetelor!

va dau eu si

si ma duc sa citesc din urma ce si cum, ca nu-mi venea sa cred de dimineata cand am deschis, ca e topicul nostru!
ce de motate! si-o nastere! SUNSHINE _ ROX ... FELICITARI~!!!!

asteptam mamicile sa intre sa ne mai impartaseasca experientaaaaa :D

pupicei si sa avem o zi frumoasa!

copiii sunt mainile cu care ne prindem de Rai
sanziana de flavia si cu felix -> 31s
felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Buna dimineata, dragelor!!

Multumesc de mic dejun!!!

Ma bucur ca am inceput ziua cu vesti de la Doloress... Stai cumintica acolo sa faci un bebe mare si sanatos! Vad ca ai gasit cu ce sa-ti umpli timpul asa ca nu-ti va fi atat de greu. Mai asteptam vesti! Craciun fericit si tie, caci pana la urma toate sunt in suflet indiferent unde te afli!!

Felicitari, Danina, ptr bebe grasun! Deci pana la sf anului mai avem un craciunel!
Am vazut ca in ajunul anului nou o sa avem treaba nu gluma, scoatem motatele, emotii, griji...uhhhh...Sa dea Domnul sa fie bine pentru toate mamicile!

Daca mai sunt fete care au fost la dr, felicitari si ma iertati ca nu am retinut, dar am citit atat de mult...si la un neuron gravid deja e trauma!Dar am retinut ca suntem bine toate iar odiseea noastra trebuia sa se numeasca dec-ian-feb2011...

Vazui ca Ioana ne da emotii...nu a mai scris de aseara asa ca scot si eu motalele ptr ea

HAI, IOANA!!! HAI, IRIS!!!

V-am pupat si ma duc sa mananc ca face fata urat...mititica...Mai revin! o zi usoara, fara peripetii si dureri si cu un bebe nou!!

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 30+

Mergi la inceput