Ian-feb2011 -BV SUNSHINE_ROX!! HAI NUMEIOANA!(149)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

mersi Yasmi
asa din astea, am de vreo 2s cred... dar in ultimele zile, sau indesit si ma gandeam k poate sunt din alealte si nu imi dau seama.. k dr tot timpu imi zice k tre sa ma doara k la menstra..si nu stiam dc sa astept dureile alea mari sau nu.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

AMR 9 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Pana la urma ce face iOANA?
caci are dreptate intr-un fel numai cu dopul pierdut n-are rost sa fugi la spital...mai bine stai acas pana incep contractiile mai dureroase si mai dese

Tunde 31 saptamaniSonia-Diana si mami de ursulet Mario 04.03.2004

da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

noapte buna burtici
pe maine

34+ Eva Maria
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

bebelu eu nedureroase am de pe la mijlocul sarcinii...

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

noapte buna.

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan 31

AMR 9 sapt!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce faceti burtici ? eu am dormit dupa-amiaza o ora si apoi m-a luat familionul la remy,am jucat la remy toata sarcina,cred ca o sa fie un impatimit baiatul meu
Hai Ioana Multa bafta , nastere usoara !
Moamaaaa ce de burtici v-ati adunat pe 30 ! foarte tare, mai nimeriti si in acelasi spital, o sa fie cool !

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

gata,,am modificat

Yasmi eu sunt bine..inca nu da semne k vrea afara.
inafara de niste dureri groaznice de spate, niste contractii nedureroase si mutari in apartament..nimic nou

chiar vroiam sa va intreb...cand se considera contractia durerorasa? cand te doare de abia vb? sau cand e mai usoara? k dc zici dureri de cm...pai eu ma tarama k sarpele de durere. iar dureri din alea nu am avut...cand zic k am nedureroase, ma ref..k e o jena, ma tine, dar nu pot sa zic k e durere mare.

La mine a fost provocata cu ocitocina..pana la 4 cm..n-am av probleme...cantam..ma leganam..incercam sa meditez..sa ma controlez,..si cand si-a f efectul perfuzia...stiu ca urlam ca ursu..de se auzii in tot spitalul...asa zice barbatu-miu

De aia as vrea ewpidurala/..dar daca nu se pricep astia...ce va fi?
Sa fiu soricel de experimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Felicitari celor care au fost la eco azi ,bebei grasunei si sanatosi.Bafta pt cine merge maine la control.mara[/rednoi la 31 sapt aveam 1700g, deci la tine e super bine,stai linistita.
[red]ache ms pt raspuns, deci se pregateste uterul pt nastere,d'aia aveam noi durerile alea ca la cm. ai intrebat tu de metode pt inducerea travaliului, ti-a zis dr sau ai citit pe net ?

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

sun la M,ures si cer sfatul dr de acolo...ce sa fac?ma risc fara...sau ma risc cu?|

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Tunde..dc aia habar nu au cu ce se mananca epidurala, mai bine nu te risti. mai fac aia experimente pe tine. eu asa zic..acu tu faci cum crezi

Yasmi. MIrela noapte buna

Carmen toata ziua joci remy. as juca si eu, dar nu am cu cine

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 38+ cu Natalia Maria

AMR 9 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput