Ian-feb2011 -BV SUNSHINE_ROX!! HAI NUMEIOANA!(149)
Raspunsuri - Pagina 3
bebelu86 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lili_g cine imi trimite si mie parola de la contul comun? vreau sa vad bebeii ![]() |
ai pm

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
38+ cu
Natalia Maria 
AMR 9 zile pana la marea intalnire
mirela2 spune:
ioana 

noi facem galerie
danina ai o grasunica
+35 cu motaneii
Razvan si
Robert si mami de Vlad (12.12.1999) 
AMR 9z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult
numeioana spune:
Am gasit: am eliminat dopul miercuri dimineata si vineri dimineata m-au apucat contractiile...care m-au tinut pana samabata dimineata, pe 1 martie, cand mi s-a rupt apa si am nascut. Nu stiu de ce am ramas cu impresia ca a durat o saptamana...
Poate de data asta o sa fie mai rapid... si joi sa ma opreasca la clinica.
mami de David si 39+ Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
danina spune:
Bebelu nu se stie...
, avea dr meu pt 27 vreo 5 cezariene si doua au nascut deja , asa ca ai grija ca motzatele se grabesc.
Da si eu am fost surprinsa de greutate, insa la cat de mare sunt si eu....era de asteptat. Am 100 de kg....
, de la 78 ce ziceti???
39 sapt.
Rebecca- Elena si
Paula-Diana (20.10.2004)
Danina si
Diana - strengarita familiei
Poze 2006
DIDI -Terorista casei - 6 anisori
Lili_g spune:
am avut o noapte groaznica, bble s-a miscat asa de mult de parca voia sa iasa si in sus si in jos...burta tare prea ridicata, arsuri la greu, am
de vreo 3 ori...de-abia pe la 2 noaptea m-am linistit un pic. azi sunt ca batuta...
ma doare osul de la pasa asa de tare...of ce ma mai vaicaresc...
n-am curaj sa merg la cumparaturi - trimit sotul din dotare...cu lista.
felicitari Sunshine.
mamicile
misssexy spune:
HAI IOANA

ALINA
32+ cu
ALESSIA
Am intrat in 33 sapt si 4 zile 
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=alina&year=2011&month=2&day=2&babycount=1"
numeioana spune:
Ache, a zis doctorul ca in 3 situatii: daca mi se rupe apa, daca sangerez sau daca am contractii la 15 minute.
mami de David si 39+ Iris 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui numeioana Am gasit: am eliminat dopul miercuri dimineata si vineri dimineata m-au apucat contractiile...care m-au tinut pana samabata dimineata, pe 1 martie, cand mi s-a rupt apa si am nascut. Nu stiu de ce am ramas cu impresia ca a durat o saptamana... Poate de data asta o sa fie mai rapid... si joi sa ma opreasca la clinica. mami de David si 39+ Iris ![]() Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o. |
si de ce crezi ca asa o sa se intample la fel si acu?

du-te si fa treaba un-doi!

Tunde
31 saptamani
Sonia-Diana si mami de ursulet Mario
04.03.2004
da Doamne sa stea buburuza mea in burtica pana la termen
roxx26 spune:
Wow, Ioana, tinem pumnii mami, si asa motatele se cam plictisisera in dulap, vroiau si ele actiune, ceva!
Teoretic, la a doua nastere dilatarea e mai rapida, nu???

HAI IOANA!!!

_
BB e deja pe drum
Roxana
37+ cu
Catalina-Victoria
bebe creste
AMR 9 ZILE!!!!
bebelu86 spune:
Danina asa e..nu se stie niciodata. oricum bine k mai e putin. 
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
38+ cu
Natalia Maria 
AMR 9 zile pana la marea intalnire