Ian-feb2011 -BV SUNSHINE_ROX!! HAI NUMEIOANA!(149)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Ce zice fetita voastra de Eduard? Cum se comporta cu el?

mami de David si 39+ Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

dea cum e mai slabut ? eu il am de un an de zile ...e superrrr misto , iar ca si viteza maxima mie una mi se pare suficient ca in unele zone nici nu rezisti la maxim

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza37+ mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

mai..sa stiti ca faza cu muscatu e periculoasa..
se uita tasu la el si ii vine sa il manance,..sa il smotoceasca...si daca nu poate pe el se repede pe mine si ma musca...am semne deja

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

foarte tare ,foarte dragut,parca va vad cum va jucati voi acolo

carmen
36+ cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Shine arati bestial! Daca nu era bebe Eduard prin poze...nimeni nu-si imagina c tu tocmai ai nascut. Bravo!
Mismsj nu e bine cu durerile dese pe care le ai. Si pe mine ma mai doare una alta dar nu chiar asa des (numai daca ma obosesc tare)

Fluturas, ce fetita puternica ai tu! Cum te simti? Te doare ceva? Poti sa papi?
Lorich, chiar ca au fost rapizi aia cu umidificatorul. Si eu astept sa vad ce zici de el.
Maimutica azi vine sotiorul? Cred ca abia astepti

Eu mai am un pic de treaba. M-am mobilizat si am facut una alta! Mai am doua geamuri si un pic de aranjamente prin dulap si sa gatesc o tocanita de cartofi. Inca 3 ore max mai am la dispozitie.

Dupa ce m-am enervat pe sot pt lipasa de initiativa, m-a sunat de la munca sa vada ce fac si mi-a zis sa nu fac nimic ca vine el si face sa stau linistita. Prea ma agit degeaba. Dar mor daca vad praf. Cum sa astepti Craciunul asa?
fetele

35 cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

aditza-cel pe care il are cumnata mea nu are viteza foarte mare.dat la maxim il suporta usor.

Andreea 32+ cu Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BebyCry spune:

Am pus si eu ceva poze

Cu ajutorul lui Dumnezeu36+ Cea mai de pret ComoaraYannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catal_ina10 spune:

Fluturas si puiut Maria, ce fete curajoase si luptatoare! Toata admiratia !

Wow, Wow, Wow, !

Ce-mi vad ochii? Niste gagici una si una!

Abramburika, sunteti asa de dulci amandoua! Doua papusi!

Bebelu, esti frumusica foc! De unde ai luat cercelusii? Imi plac tare mult!

Shines, mamica sexy, arati super, eu nu te cred ca ai nascut, cred ca sotul a tinut sarcina . Iar ingerasul vostru este o scumpete! Te rog, poti sa-mi trimiti si mie pm-ul cu povestea nasterii? Si eu fac cezariana la Municipal.

35+ cu Sara Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

bebecryce gravidutza sexymoamaaa..si ce de hainute frumoase pt bebe
mai,acum fara lipsa de modestie..chiar suntem niste gravide frumoase la odiseea noastra

Angie +34

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monika_bt spune:

Uhhh...citit tot din urma...mi-a luat o ora! Vazut poze superbe cu mame sexy si copilasi superbi!

Nu vorbiti de kg ca ma ia disperarea...eu am deja 9kg si mai pun sigur pana nasc...deja fata mi-e rotunda...sunt o grasunica desi nici inainte nu eram slabatura...Maine schimb si eu in 31+..

Azi am iesit din casa, am mers pe jos cativa pasi si gata burta pietroi...si am 31 sapt, frate, nu 37 sau ca abramburika 40...Sper sa fie de la calciu si cum il termin or sa ma lase, ca nu mai pot face nimic. Nici eu nu mai pot dormi noaptea decat cu fata in sus...pe o parte ma impinge fata, ma inteapa burtica...
Bafta fetelor ce merg la dr...

Doamne, cand vad la voi 37-38 sapt mi se pare ca mai am atat de mult!! Dar trece, noi sa fim sanatoase!
Si mai lasati treaba ca nu vine nimeni cu ciomagul de sarbatori! Stati cumintele sa aduceti bebeii la termen...

Din voia Domnului, a Fecioarei Maria si cu mijlocirea Parintelui Arsenie Boca voi fi mamica. 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

multumesc fetele pentru aprecieri mi-ati mai ridicat moralul.

catalina iti trimit acusi mesaj.
carmen

eu azi m-am uitat la aparatele alea de masaj..si nu stiu ce sa aleg ..ala relax&tone sau unu de pe site de la medicura..nu ma pot decide, nu stiu care-i faza cu ele si care-i mai bun.
va uitati si voi ?..e pe medicura.ro

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia si Eduard Matei

Mergi la inceput