Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
nuuu...sunt binecunoscutele folii chinezesti de contraceptie...

vezi ca aia au depasit 1 miliard , cine stie din ce motive

tu fete, pe mine ma deranjeaza steriletul asta (asta cred eu ca e), ca uratii au plecat de 3 zile si eu tot am crampe, cum nu am avut niciodata... sa-mi fac cumva o programare la un control, dar cred ca sanse am abia dupa sarbatori

_
o minune, Craciunita cea mica...

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Si la noi asa a inceput dermatita insa la noi a fost seboreica. Am scapat repede cu crema Cupru Zinc.

Mergi la inceput

multumesc de primire fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Buna ziua. De cateva zile va tot citesc si imi place mult comunitatea de aici, asa ca m-am decis sa ma alatur si eu voua. Cont aveam facut insa nu am postat niciodata aici.
Sa incepem.
Sunt din Targu Mures, am nascut pe 1 august 2010, ora 1.30, cezariana 40 de saptamani la o clinica privata din orash, o fetitza de 3,200gr pe care o cheama Raisa. Ma adauga si pe mine cineva in "lista"?
Primele 3 saptamani au fost f grele, am fost la un pas de mastita insa am scapat cumva. De la 3 saptamani ii fac si gimnastica, ii place f mult, se amuza. Dupa 3 saptamani, i-am scos masa de noapte., am uitat sa precizez ca alaptez exclusiv. Pe 29 august am facut botezul (cam repede insa era fix un an de la nunta si am vrut sa fie atunci) si tot in acea zi ne-am ales cu o dermatita seboreica, am scapat de ea in 2 saptamani. La 2 luni de la nastere, am facut un eco la sold si avea displazie bilaterala. Am fost la Cluj la o doctoritza ff de treaba si a pus-o in ham pentru 5 saptamani. Pe 9 decembrie am scapat de ham insa mai purtam 2 papmpersi cu un nr mai mare inca o luna.
Am scapat de 2 vaccinuri (infarix hexa si penta).
Rade in hohote, si-a descoperit manutze, piciorushe, se intoarce de pe spate pe burta insa invers inca nu.
Din ianuarie incepem si diversificarea.
Ma bucur ca am ajuns la voi si sper sa scriem aici despre copiii nostri pana...la majorat.
Am vazut aici bebelasi unul mai frumos ca altul. Sa va traiasca, sa va faca fericiti(e) si sa va bucurati de ei.

Ramona, bine ai venit!!!Sa scrii repede 10 mesaje si bineinteles sa ne pui si noua poze cu Raisa.
Au mai intrat si alte fete noi, dar nu ne-au mai scris dupa aceea.... Unde sunteti?????
Oana, sper sa gasim bilete ieftine, eu oricum imi pun banii deoparte...
Crissy, eu nu ma pricep, dar si Raul a avut odata o pata rosie pe un obrajor, dar in 2 zile i-a trecut...Ce inseamna oneden?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Mergi la inceput

Multumesc Paula....nu ma mai las de voi. Oneden e un forum unde activam si eu si crissy...de slabeala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Crissy, acum am inteles si eu gluma cu miliardul de chinezi

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Mergi la inceput

http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=14772&id=100001697491025
Aici sunt poze cu printesa mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

paula, noi suntem "colege" pe un alt forum, http://forum.oneden.com/forum/11-jurnal-de-bord/

eu azi nu i-am mai dat para, m-am gandit sa nu fie de la asta
am dat-o cu crema sor'sii (Atoderm PP), astept imbunatatiri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Rmona, mami de Raisa, bine ai venit!!! Cu amre drag te primim! Scrie repede 10 mesaje, si apoi scapi de moderare- vei scrie in timp real.

paula, e mare figura Raul al tau... atatea face!!!

Crissy, speram sa treaca!

Ramo, ti-am vazut mandra... faina tare... ce ochi faini are!!! Ioi, chiar ieri am vazut pozele tale, ca am vazut ca te-ai imprietenit pe FB cu Miha (Michelle), si acum cand le-am vazut iar, ma uitam si nu stiam de unde sa te iau, de unde te stiu...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ramonavlas, bine ai venit in familia noastra

_
o minune, Craciunita cea mica...

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput