Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 8
ramonavlas spune:
Buna ziua. De cateva zile va tot citesc si imi place mult comunitatea de aici, asa ca m-am decis sa ma alatur si eu voua. Cont aveam facut insa nu am postat niciodata aici.
Sa incepem.
Sunt din Targu Mures, am nascut pe 1 august 2010, ora 1.30, cezariana 40 de saptamani la o clinica privata din orash, o fetitza de 3,200gr pe care o cheama Raisa. Ma adauga si pe mine cineva in "lista"?
Primele 3 saptamani au fost f grele, am fost la un pas de mastita insa am scapat cumva. De la 3 saptamani ii fac si gimnastica, ii place f mult, se amuza. Dupa 3 saptamani, i-am scos masa de noapte., am uitat sa precizez ca alaptez exclusiv. Pe 29 august am facut botezul (cam repede insa era fix un an de la nunta si am vrut sa fie atunci) si tot in acea zi ne-am ales cu o dermatita seboreica, am scapat de ea in 2 saptamani. La 2 luni de la nastere, am facut un eco la sold si avea displazie bilaterala. Am fost la Cluj la o doctoritza ff de treaba si a pus-o in ham pentru 5 saptamani. Pe 9 decembrie am scapat de ham insa mai purtam 2 papmpersi cu un nr mai mare inca o luna.
Am scapat de 2 vaccinuri (infarix hexa si penta).
Rade in hohote, si-a descoperit manutze, piciorushe, se intoarce de pe spate pe burta insa invers inca nu.
Din ianuarie incepem si diversificarea.
Ma bucur ca am ajuns la voi si sper sa scriem aici despre copiii nostri pana...la majorat.
Am vazut aici bebelasi unul mai frumos ca altul. Sa va traiasca, sa va faca fericiti(e) si sa va bucurati de ei.
carla_2008 spune:
BTZ da-o incolo de treaba!dar pe langa ca trebuie sa-i suporti rautatile socrului zi de zi,iti mai trebuie un stres pe cap cu fetita care va jigneste?zi PAS,cu P mare data viitoare!nu e fetita de vina ci parinti,dar oricum.
Paula esti mortala cu transcrierea limbajului lui Raul,dar ai uitat sa traduci!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
paula_m spune:
Denisa, Raul a scris la tastatura, adica a batut tastatura. Mai nou, cand e marait si plans, doar tastatura il mai face sa taca...Cred ca in 2, 3 ani voi fi nevoita sa renunt la calculator, sau sa-l blochez cumva...
Pune ticker cu Disneyland, desi sigur nu uitam
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori
carla_2008 spune:
Giorgia eu incerc varianta lu Carmen dar fara sos de stridii,voi pune soia,sper sa-mi iasa!si ma tot gandesc ca dureaza 4 ore,ei la final e de lucru mai mult,nu stiu cum o sa ma descurc,vad euMai fac rafaello ,baton de casa cu migdale,salata vinete,humus,mami imi trimite cozonac si sarmale,soacra racituri si chiftelute
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_Theo Buna fetelor. Am intrat si eu putin caci azi am pitic marait si nu stiu daca ma lasa sa mai citesc cate ceva din urma. Nu stiu cum se simt ceilalti delfinasi raciti, insa Theo tuseste din ce in ce mai rau. Mucisori nu se simt in respiratie si nici nu iese mai nimic la aspirat asa ca am ceva indoieli in ceea ce priveste tratamentul pe care il urmam. Mai citesc din urma si revin. Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo |
of roxana..imi pare tare rau de micut... Filip are doar secretii de 2 zile, le aud cateodata si mai ales cand suge...in rest starea lui e ok, e activ, vesel, n-are febra, nu tuseste...acu sa vedem cum evolueaza...ii dau oscillo si ii pun ser si scot mucii cu batista...
pt tuse se da Stodal,siropel homeopat...la medic ati fost? ce v-a dat?
sanatate si sa va faceti bine repede...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
rodyka spune:
citat din mesajul lui paula_m Edit 2 :yu777tyyyyyyyytgttt5j uyhu78888888888888888888888888888gyugy- asta e parerea lui Raul!!!. E la mine in brate...in limba lor, nu se citeste cum se scrie |
paula, sunteti tari amandoi
_
o minune, Craciunita cea mica...
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
ooana spune:
citat din mesajul lui paula_m Oana, m-ai innebunit cu excursia la Disneyland...socoteam acum, ca daca pun cate 100 de lei deoparte in fiecare luna, peste 4 ani o sa am... banii de avion Edit: stati ca nu am socotit bine...eu am luat in calcul numai 2 ani!!! Dupa corectura, parca e mai acceptabil Edit 2 :yu777tyyyyyyyytgttt5j uyhu78888888888888888888888888888gyugy- asta e parerea lui Raul!!!. E la mine in brate...in limba lor, nu se citeste cum se scrie Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Sarbatori fericite poze sarbatori |
da cu ce companie vrei sa zbori?
noi am fost in 2009 la Paris cu wizzair si un bilet a fost 250lei/pers/dus-intors
la Venetia am luat biletele cu 6 luni inainte si a fost o promotie cu 37lei/pers/dus-intors
gasim bilete ieftine de zbor sigur
vad ca biletele de intrare sunt 48 lire/1 zi/adult si 44 pt copii
sub 3 ani e gratis da nu stiu cat pricep
nu stiu daca v-am povestit ca noi am fost in state la un parc de distractii Universal Studios si a fost minunat m-am simtit copil pentru o zi...de asta vreau la Disney
Andreea pe la ce varsta ar merita sa mergem? sa se bucure cu adevarat si sa inteleaga ceva...
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui ramonavlas Buna ziua. De cateva zile va tot citesc si imi place mult comunitatea de aici, asa ca m-am decis sa ma alatur si eu voua. Cont aveam facut insa nu am postat niciodata aici. Sa incepem. Sunt din Targu Mures, am nascut pe 1 august 2010, ora 1.30, cezariana 40 de saptamani la o clinica privata din orash, o fetitza de 3,200gr pe care o cheama Raisa. Ma adauga si pe mine cineva in "lista"? Primele 3 saptamani au fost f grele, am fost la un pas de mastita insa am scapat cumva. De la 3 saptamani ii fac si gimnastica, ii place f mult, se amuza. Dupa 3 saptamani, i-am scos masa de noapte., am uitat sa precizez ca alaptez exclusiv. Pe 29 august am facut botezul (cam repede insa era fix un an de la nunta si am vrut sa fie atunci) si tot in acea zi ne-am ales cu o dermatita seboreica, am scapat de ea in 2 saptamani. La 2 luni de la nastere, am facut un eco la sold si avea displazie bilaterala. Am fost la Cluj la o doctoritza ff de treaba si a pus-o in ham pentru 5 saptamani. Pe 9 decembrie am scapat de ham insa mai purtam 2 papmpersi cu un nr mai mare inca o luna. Am scapat de 2 vaccinuri (infarix hexa si penta). Rade in hohote, si-a descoperit manutze, piciorushe, se intoarce de pe spate pe burta insa invers inca nu. Din ianuarie incepem si diversificarea. Ma bucur ca am ajuns la voi si sper sa scriem aici despre copiii nostri pana...la majorat. Am vazut aici bebelasi unul mai frumos ca altul. Sa va traiasca, sa va faca fericiti(e) si sa va bucurati de ei. |
iuhuuuuuu inca o targumureseanca
bun venit la noi in gasca
Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip