Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 19
Mycya spune:
ziceam ca e minune ca a adormit devreme si fara galagie, ehe ma mancase sub limba dupa 40 de minute sa trezit si abia acu 10 minute a readormit cu tzitzi in gurita . am transferat-o in patutul ei sa imi pot intinde si eu oasele
Crispro apoi fata mea numa pauze scurte imi da . spuneai de somnic , pai al tau macar adoarme singur si noaptea nici nu face ca a mea . la noi probleme ziua nu prea sunt cu somnul pentru ca doarme in pat langa mine cate o ora jumate 2 si asta de 3 ori pe zi.dar de nu insist sa doarma asa mult seara ma omoara cu nervii
Mami de Andra Maria 02.08.2010
Anne45 spune:
nu stiu ce am facut-sunt obosita , am sa incerc maine
mami fericita de Giuliano
http://erida.wordpress.com/
http://picasaweb.google.com/102421590206055963392
Mycya spune:
offff, dupa ce ca is vai de capu meu cu oboseala si stresul mai trebuia sa ma apuce si durerea de masea , aia de minte care sia facut aparitia in timpul sarcinii simt asa umflat acolo si parca ma doare si in gat pe partea aia ....sper sa treaca si sa nu fac vreo infectie ceva ...
acum fug la nani si eu. n buna delfinariu
Mycya spune:
Dragaica ma bucur enorm de mult ce totul este bine . sa ne dea Dumnezeu sanatate multa la toti delfinasii si tuturor copilasilor
acu chiar am fugit.
rodyka spune:
noapte buna, delfinariu
_
o minune, Craciunita cea mica...
delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
Cris2010 spune:
Buna mamici!
Hai c-am reusit cu urarile. Eu dupa ce culc puiul de zmeu, mai reusesc sa scriu. Asa mai citesc ziua printre picaturi...
Ramona, Anne, bine ati venit printre noi!
Btz, da chiar, nu i-ai spus nimic socrului de ce 'minuni' ii ies pe gura fetitei??? un pt frumuselul de Paul.
Vazut ajutoarele lui Mosu': Isa, Vladut si Antonia. Tare simpatici.
Paula, deja va certati pe tastatura. Subscriu si eu la ce-au zis fetele, sigur va merge pe la 9 luni.
Eu am plecat copacel la 9 luni, in schimb Natali nici macar nu se intoarce de pe spate pe burtica.
Mai nou, de cateva zile, face scandal daca e in brate si nu o duc unde vrea ea, la vreo jucarie pe care o vede, sau altceva ce-i sare ei in ochi.
Dragaica, ma bucur ca Sebi e ok.
Noi azi am fost la Concertul de Craciun cu Strauss Orchestra din Viena. Ne-a placut foarte mult.
Ma bucur ca v-au placut perdelutele.
Hai ca ma bag si eu la . Noapte buna delfinariu!
Cris, mamicuta lui Solnushka Natali - 13.07.2010
Foto 4+
ramo1901 spune:
Am revenit!!!!!.....Hello fetelor sau buna dimineata,am reusit sa mai citesc din urma...offff cate am mai pierdut...oricum am citit numai de bine...
in primul rand mi-a fost tare dor de voi,dar nu am mai putut intra.au fost cateva luni mai urate pentru mine,dar sunt semne mai bune acum...o sa va povestesc mai incolo despre asta...dar important e ca m-am intors in familia voastra.
In al doilea rand,vazut pozici...copii superbi,asa cum stiam deja...dar ce mari au crescut....ii pup pe toti piticii...
Sabinuta e ok,are 70 cm,7 kg si ceva, aproape jumatate. am inceput si noi sa bem sucuri de morcovi,mar,para,portocala, si mancare de la borcanas...chiar ma gandeam cand am citit mai devreme,ca poate nu o sa-i mai placa mancarea de casa,asa ca o lasam mai incet cu astea..
in rest e activa,a avut otita,nici acum nu stiu cum,ptr ca nu a avut febra sau vreun alt simptom,a descoperit dr doar la un control cand a apasat-o la ureche,dar am luat tratam. si a trecut.
noaptea inca se trezeste la 4 ore samanance,adoarme pe la 10-11,iar apoi papa la 1.30-2 prima data si iarasi la 5-6.
asteptam cu nerabdare sarbatorile,azi incercam sa facem bradul,o sa pun si eu cateva poze cu Sabina in craciunita..abia astept
va mai scriu,ca acum mi cam somnic....a mancat la 3,dar nu mi-a fost somn si am avut timp sa citesc cate ceva din urma..sper sa ma lase sa dorm pana la 7....
va pup fetelor...si ne auzim mai tarziu,
bumblebee spune:
Neata!
Matei Alexandru de tanti
Va servim cu bere FA, sampanie pt copii, un piscot, un saleu, care cum doreste.
Vad ca puiul a luat de la 4 la 5 luni aproae 600 g, eu zic ca e bine. Azi poate fac ordine in pozici, sa va aratam cum am mai crescut.
Vazut superman Giuliano, un scump!
Cris, ce-mi faci tu mie... sa va fie de bine concertul.
Ramo, wellcome back!
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 4
paula_m spune:
Neata
Azi am nevoie de , ca voi avea o zi plina. Tb sa ma duc la cumparaturi pt cadouri si vreau sa fac sarmale!!! Nu am facut niciodata, ca mi le dadea mama pana acum, dar ieri i-am zis ca vreau sa fac eu, bineinteles ca acum regret ,dar o sa incerc sa vad ce imi iese
Raul a adormit pe la 10 si ceva, dar bineinteles ca e cu nasucul lovit si maro. Ii fac o poza sa vedeti ca eu am ren si fara costumas
Ramo, de cand nu ai mai scris!!!! Otita? Of saraca Sabinuta
Denisa, cred ca 2014, sa fie si ei un pic mai marisori sa inteleaga ceva si sa ne intelegem si noi cu ei
La Multi ani Matei Alexandru!!!Inca un delfinas face 6 lunite...imediat ne vom creste nepoteii, tot pe forum, bineinteles
La multi ani pt Victor si Alicia!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori