Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Nastere naturala la fix 38 sapt. pe fondul unei hipertensiuni-cel putin asa au scris in fisa de internare.Am fost ca de obicei la vizita pentru sapt. 38 si m-au internat de urgenta .A doua zi dimineata la ora 8 mi s-au rupt membranele .Adevaratele dureri au inceput pe la 12 .Sincera sa fiu as fi preferat cezariana insa din pacate in Italia se poate face doar in cazuri limita .Oricum am scapat relativ repede sa zic pentru prima sarcina -chiar daca am 38 de ani-, la 16:50 baietelul meu a venit pe lume .Nu se poate descrie in cuvinte. Chiar in acest moment il tin in brate-scriu doar cu o mana -suntem nedespartiti.

mami fericita de Giuliano
http://erida.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Anne, bine ai venit. L-am vazut si pe Giuliano. E un scumpic
Cristina, daca Vladut doarme la ora 6, 7 , la ce ora se mai culca seara? Eu dupa ora 5 nu-l mai las pe Raul sa doarma. Si asa cel tarziu la 9 doarme. Dar de o sapt doarme doar o ora pe zi , si la 7 il ajunge oboseala si asa am timp si eu seara sa imi adun din casa.
De ziua mea, de obicei nu fac mare tambalau, pt ca lumea se reface dupa Craciun. Familia de obicei. Adevarul e ca multi isi aduc aminte de ziua mea, dupa ce trece si dupa ce le trece mahmureala.
Asta e, daca pe mama mea a mancat-o sa mearga la colindat insarcinata in 8 luni...a cazut pe gheata si asa m-am nascut eu mai repede decat tb. Intotdeauna am suferit ca eu nu pot sa duc bomboane la scoala, sa-mi cante si mie La multi ani colegii!!!...si asa l-am nascut si pe Raul , in vacanta...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Sarbatori fericite
poze sarbatori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

http://www.facebook.com/#!/album.php?aid=14772&id=100001697491025
Aici sunt poze cu printesa mea.

eu cred ca tu esti vecina cu mama mea care mi-a povestit de Raisa
daca stai pe bdul.1dec1918 la nr.6

Primul Craciun cu Matei - luna a 6-a 08.07.2010

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

EEEEEu sunt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ramona, anne, bun venit... sa va traiasca puiutii si sa fie saantosi...iar voi sa intrati cat de des pe aici sa ne spuneti despre voi si progresele voastre...

roxana, hai sa-ti mai zic o chestie, elgata de borcanase...tot din experienta mea esuata... cand am vazut ca n-am noroc cu papica, m-am gandit eu ca paote is mai bune borcanasele...asa ca i-am tot luat si i-am tot dat...papa, dar nu se omora...insa s-a obisnuit cu gustul lor si apoi a refuzat mancarea facuta in casa... asa ca ai grija...daca te tin buzunarele sa-i dai doar borcanele... plus ca exista riscul sa refuze mancarea obisnuita gatita...

asa ca lasa borcanasele pt calatorii sau cazuri de extrema urgenta... o sa se invete si cu papica...unora le ia mai mult timp, dar trebuie sa testeze gusturile noi si sa ii lasi o periaoda mai lunga sa se obisnuiasca...si NU FORTA COPILU!!!!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Paula, asa e cu zilele de nastere de sarbatori... si cumnata e din 27...

S-a culcat la 6 si s-a trezit la 6 si 40... pe la 8, 8 juma il culc...

Programul la noi e asa:

9 - 9 juma trezirea +papa

11- somn, o ora

12 juma-13- iar papa

14-14.30- somn, o juma de ora

16 - papa

17.30- somn o juma de ora

19.30- 20.00- papa
si somn.. cu o trezire la 5, de regula, uneori la 4...

nu pot face peste zi mare lucru, ca iar tre sa il culc...

Anne, trecut in listuta.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Bbii de la ce fac dermatita asta atopica? Ca vad ca se manifesta la diferite varste, adica nu te nasti cu ea...Si ce se poate face pt a preveni asta?

Sarbatori fericite
poze sarbatori

Nu apare de la ceva anume. In ziua de azi sunt f multi bebelashi cu dermatita. Trebuie sa stii neaparat ce fel de dermatita e ca sa stii cum o tratezi. De cea atopica se scapa putin mai greu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Anne, bine ai venit. L-am vazut si pe Giuliano. E un scumpic
Cristina, daca Vladut doarme la ora 6, 7 , la ce ora se mai culca seara? Eu dupa ora 5 nu-l mai las pe Raul sa doarma. Si asa cel tarziu la 9 doarme. Dar de o sapt doarme doar o ora pe zi , si la 7 il ajunge oboseala si asa am timp si eu seara sa imi adun din casa.
De ziua mea, de obicei nu fac mare tambalau, pt ca lumea se reface dupa Craciun. Familia de obicei. Adevarul e ca multi isi aduc aminte de ziua mea, dupa ce trece si dupa ce le trece mahmureala.
Asta e, daca pe mama mea a mancat-o sa mearga la colindat insarcinata in 8 luni...a cazut pe gheata si asa m-am nascut eu mai repede decat tb. Intotdeauna am suferit ca eu nu pot sa duc bomboane la scoala, sa-mi cante si mie La multi ani colegii!!!...si asa l-am nascut si pe Raul , in vacanta...

Sarbatori fericite
poze sarbatori

hahaha...ai fost mortala...pai si tu ca Eric..la 8 luni...nici el n-a mai avut rabdare, ca ma-sa n-a stat pe c..u ei si s-a tot agitat sa munceasca la apartament... si uite asa ne-am trezit cu el pe 9 decembrie in loc de 7-8-9 ianuarie...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Intru rapid sa va arat craciunita mea

http://picasaweb.google.com/geo.mun.1985/Decembrie2010#5553562671317130738

Revin putin mai tarziu

Mergi la inceput

Am recuperat tot, intre timp am mancat si i-am dat si Raisei papa.
Am fost in orash sa ii iau ceva rochitza de Craciun, nu vroiam rosie ca mie nu imi place rosu deloc, asa ca i-am luat una roz cu alb si una alba. Cel mai mult imi place cum ii sta in alb.
La 18 am fost la ecocardiograma si suntem f bine. Ne-a zis doctorita ca are o inimioara f frumoasa (pai nu toate sunt la fel?) si la nastere avea o gaurica (,) care acum s-a inchis aprope de tot. Mai este doar un punct dar se poate inchide sau poate trai bine mersi 100 de ani cu ea.
Ieri i-am facut hemoleucograma, exudat faringian si urocultura....am scos analizele azi (mai putin exudatul ca asta dureaza mai mult). Imediat sun doctoritza sa interpreteze rezultatele de la sange si urina.
O adevarata distractie sa "culegem" urina in borcanel steril
Acum ma duc sa calc hainele lui Raisa si poate apuc sa fac curat si in baie, sa termin odata curatenia. Pe maine mai ramane bradul si vineri mancarea si ultimele cumparaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne45 spune:

Multumesc frumos de primire
Am sa incarc poze mai recente cu nazdravanul meu .
Nu am avut probleme , o sarcina normala , fara vitamine-doar acid folic- sau alte medicamente pentru sustinere.
Nastere normala , fara complicatii -doar ceva kilgrame de care inca ma lupt sa scap -cel putin 5.
Noi am inceput diversificarea la sfatul pediatrei , din pacate legumele nu prea le adora in schimb fructele -mar si para pentru inceput-ii plac , eu ii dau omgenizate pentru ca cele naturale sunt mult prea acide si il constipa , stomacul nu este inca pregatit pentru fructe proaspete.
Luni avem vizita la pediatra si vom introduce alte noutati in meniu.
La 5 luni Giuliano avea 8700gr si 72cm -la fiecare vizita pediatra ramane blocata -ne-a mostenit , eu am 1,74cm si sotul 1,80cm-, Nu a fost niciodata bolnav -este adevarat ca si clima ne ajuta mult , eu locuiesc linga mare , in Alghero , clima este blanda -cel putin din punctul acesta de vedere nu avem probleme.
Primul vaccin l-a facut la 3 luni si al doilea la 4 luni jumate . Urmatorul este deja fixat pentru Mai, cand va avea 9 luni jumate.Aici totul se fixeaza din timp .Vaccinurile sunt obligatorii exceptie cele pentru meningococ-eu am decis totusi sa-l facem .
Sunt bucuroasa ca voi avea cu cine sa impartasesc din experientele mele de mamica.

mami fericita de Giuliano
http://erida.wordpress.com/

Mergi la inceput