Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 13
crispro spune:
www.desprecopii.com/info.asp?id=625" target="_blank">diversificare , niste info de pe forum...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
bamboletta spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui rodyka Nectarie de larissa![]() Luana-Maria de angharad ![]() noapte buna, delfinariu _ o minune, Craciunita cea mica... delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
La multi ani si din partea noastra !!!
Bamboletta cu
David(18 aug 2010) si
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Sarbatori Fericite !!!

racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui crissy77 Fetele, ce ziceti, asta e semn de dermatita atopica Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
crissy, ai scos-o afara? andrei se mai irita de la frig, e drept, nu asa tare. eu i-am luat crema de fata weleda baby . e f buna, 35 ron parca. o gasesti pe net mai ieftina.
mami de brotacel
Andrei Ioan 9 iunie 2010
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui crispro Rodi, musai sa mergi la dr daca simti ca ceva nu e ok... Am un spiridus Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze |

ce spridus dulceeu primesc pana la urma spiridul dupa craciun

mami de brotacel
Andrei Ioan 9 iunie 2010
crispro spune:
Of, Racusor, ce pacat... lasa ca faceti atunci sedinta foto.. Iar de Craciun is convinsa ca ai o gramada de haine frumoase de unde sa alegi...![]()
Fetele, multumim de complimente!
Zice Vlad sa va pup tare si din partea lui!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad
(17.07.2010)
Poze
Roxana_Theo spune:
Am vazut si renul si spiridusul. Ce copii frumosi.
Noi nu ne-am innoit cu nimic special de sarbatori.
Acum cand vad ce frumoase sunt costumasele voastre imi pare tare rau ca nu i-am comandat si eu nimic de pe net. Ca la cumparaturi ajung mai greu spre deloc.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui crispro Racusor, chiar vroiam sa te intreb cum merge cu supica, daca i-ai dat si legume pasate... Se vede ca scrii de pe BB, ca in loc de "il" pune "I'll"Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze |
m-ai prins
de mar copt e innebunit!! plange de ce nu ii dau mai repede
suculetul il bem cu canita, cam 40-50 ml, amestecat, mar cu morcov
supita cu lingurita
mami de brotacel
Andrei Ioan 9 iunie 2010
Roxana_Theo spune:
In seara asta sper sa reusim sa impodobim si noi bradutul. Asta daca reuseste tati sa vina in timp util acasa. Asa ca maine sper sa pot pune poze.
M-am uitat de borcanele cu piureuri de legume. Caci lui Theo nu-i mai place deloc piureul facut in casa. Si ma gandeam sa renunt sa-i mai fac si sa-i cumpar. Insa cand am vazut ca au in componenta tot ce-i pun si eu acasa (bine, poate nu rapita) si mai si costa destul parca nu-mi vine sa-i iau pt uz zilnic.
Andreea de azi dimineata i-am dat si eu Stodal. Medicul care l-a vazut sambata nu a vrut sa-mi prescrie nici un siropel de tuse pe principiul ca la ultimul congres la care a fost au ajuns la concluzia ca siropele nu aduc nimic bun. Aiureli.
Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui crispro Of, Racusor, ce pacat... lasa ca faceti atunci sedinta foto.. Iar de Craciun is convinsa ca ai o gramada de haine frumoase de unde sa alegi... Fetele, multumim de complimente! Zice Vlad sa va pup tare si din partea lui!![]() ![]() ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze |
nu am

am f putine hainute de data asta, dupa ce pana acum am adunat sacose de haine
mami de brotacel
Andrei Ioan 9 iunie 2010
racusor2010 spune:

LA MULTI ANI NECTARICA!!! SA FII SANATOS PUI MIC CU OCHI MARI ALBASTRI!!!
LA MULTI ANI RIANA!! MAMI DE LUANA, MAI VINO PE LA NOI 

mami de brotacel
Andrei Ioan
9 iunie 2010

delfinasul
printesita